EDUSTEPSДописиНавчання в Швейцарії Не втрачайте свій шанс стати студентом університету готельного бізнесу Glion
Не втрачайте свій шанс стати студентом університету готельного бізнесу Glion

Не втрачайте свій шанс стати студентом університету готельного бізнесу Glion


Університет готельного бізнесу Glion Institute of Higher Education з кампусами в Швейцарії і Великобританії, відкрив набір студентів бакалаврів і магістрів на новий академічний рік 2024/2025.

Швейцарська школа гостинності пропонує навчання на програмах бакалавра або магістра за напрямом готельний бізнес, туризм, управління готельним та ресторанним бізнесом і підприємництво, інновації в бізнесі і ін.

Чому варто вчитися в Glion Institute of Higher Education

Glion Institute of Higher Education - престижний швейцарський університет готельного бізнесу. Школа гостинності в 2020 році була визнана #1 в світі серед роботодавців по затребуваності випускників.

  • 98% студентів отримують пропозицію по роботі після закінчення університету
  • 3,2 - середня кількість пропозицій стажувань на студента
  • 154 компанії відвідали кампуси університету за останній рік
  • 79% викладачів з дипломом магістра і доктора наук

Основні напрями (спеціальності) університету гостинності Glion

1. International Hospitality Business - Міжнародний готельний бізнес, управління і розвиток готельного бізнесу, від маленьких бутик-готелів до великих міжнародних мереж, управління компаніями, діяльність яких пов'язана з гостинністю.

2. Luxury management and Guest Experience - Робота в сфері предметів розкоші і сфери Люкс, управління компаніями класу люкс і робота з клієнтами на рівні VIP

3. Hospitality, Entrepreneurship and Innovation - Підприємництво в сфері гостинності, інновації, створення і управління власним бізнесом, діяльність якого пов'язана з гостинністю: готелі, ресторани, бутик-готелі, івент агентства і ін.

4. Finance, Real Estate and Hotel Development - Управління фінансами в сфері гостинності, управління фінансами в готелях, ресторанах, міжнародних компаніях, діяльність яких пов'язана з індустрією гостинності. Робота в сфері продажу нерухомості, управління і розвиток готелів, готельних мереж.

Диплом бакалавра в сфері готельного бізнесу в університеті Glion

Bachelor's in International Hospitality Business

Абітурієнти можуть вступити на програму бакалавра міжнародного готельного бізнесу в університет гостинності Glion на основі Свідоцтва про повну загальну середню освіту України. Для зарахування, абітурієнтам необхідно подати документи згідно зі списком (зверніться до компанії EDUSTEPS) і здати тест на рівень володіння англійською мовою IELTS 5,5. На додаток, кожен студент проходить співбесіду з приймальною комісією університету.

Нагадуємо, якщо вам потрібна допомога в підготовці та подачі документів для вступу, ви можете звернутися за допомогою до нас.

Початок навчання: вересень 2021 або січень 2022

Кампуси: Лондон, Гліон, Бюль

Тривалість навчання: 3,5 роки

Кількість практичних семестрів: два

Вартість навчання в семестр: від 28 450 швейцарських франків

Додатково оплачується проживання, харчування, страховка і інші витрати

Магістратура в швейцарському університеті гостинності Glion

Дипломи та спеціальності

  • MSc in International Hospitality Business
  • Master in Finance, Real Estate and Hotel Development
  • Master in Hospitality Entrepreneurship and Innovation
  • Master's in Luxury management and Guest Experience
  • Dual MBA and MSc in International Hospitality Business

Студенти можуть вступити до магістратури швейцарського університету гостинності Гліон на основі диплома бакалавра або магістра університету України. Також програми магістратури доступні молодим фахівцям, у яких вже є досвід роботи в сфері гостинності, управління та ін.

Glion приймає заявки від студентів інших спеціальностей, найголовніше - це інтерес до навчання і подальшої роботи в індустрії гостинності та високий академічний бал.

Початок навчання: вересень 2021 або січень 2022

Кампуси: Лондон, Гліон, Бюль

Тривалість навчання: 1,5 роки

Кількість практичних семестрів: один

Вартість навчання в семестр: від 19 500 швейцарських франків

Додатково оплачується проживання, харчування, страховка і інші витрати

Літні канікули в університеті Гліон

Для школярів, які тільки планують вищу освіту в університетах гостинності, школа готельного бізнесу Glion, пропонує ознайомлювальні літні канікулярні програми. Це чудова можливість познайомитися з професією та навчальним закладом.

Канікулярна програма тривалістю на один або два тижні дозволить вам зануритися в світ гостинності, спробувати себе в якості студента університету Glion і отримати базові навички в індустрії.

  • Вік: 15-18 років
  • Дати програми: липень 2021 року
  • Кампуси: Лондон, Гліон
  • Вартість навчання: від 2500 швейцарських франків за тиждень

Дні відкритих дверей для студентів і батьків в університеті Glion

Швейцарський університет гостинності дає можливість батькам і студентам відвідати кампуси в Швейцарії і Великобританії, щоб познайомиться з навчальним закладом, подивитися інфраструктуру і оснащення університету, а також на власні очі побачити, як відбувається навчання в Гліон. Зареєструватися на дні відкритих дверей ви можете через менеджера компанії EDUSTEPS.

Швейцарія

Не втрачайте свій шанс стати студентом університету готельного бізнесу Glion

Великобританія

Отримати запрошення на відвідування дня відкритих дверей в університеті Glion ви можете після заповнення форми.

Отримати запрошення

Вступ до університету Glion

Освітнє агентство EDUSTEPS є офіційним представником університету готельного бізнесу Гліон в Україні. Ми допомагаємо студентам правильно підготувати документи для подачі до приймальної комісії університету, реєструємо студентів на співбесіду з представником навчального закладу і допомагає в підготовці документів на отримання національної (студентської) візи в Швейцарію.

Послуги по зарахуванню до університетів гостинності Glion Institute of Higher Education і Les Roches Global Hospitality Education через компанію EDUSTEPS - безкоштовні

Запис на швидку консультацію

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK