EDUSTEPSДописиНавчання в Швейцарії Навчання готельно ресторанній справі в Швейцарії. Програма бакалавра в Les Roches Bluche
Навчання готельно ресторанній справі в Швейцарії. Програма бакалавра в Les Roches Bluche

Навчання готельно ресторанній справі в Швейцарії. Програма бакалавра в Les Roches Bluche


Навчання гостинному бізнесу у Швейцарії в університетах та школах гостинності на рівні бакалаврату, представлено багатьма навчальними закладами. Ми, EDUSTEPS, хочемо звернути вашу увагу на програму рейтингового швейцарського університету гостинності Les Roches Bluche. Рейтинг університетів гостинності QS World University Rankings поставив цю школу на 6-те місце у світі серед кращих шкіл гостинності, на 7-ме місце у світі за академічною репутацією і на 3-тє місце за репутацією серед роботодавців.

Університет Les Roches Bluche пропонує для студентів з України програми різного рівня освіти, від підготовчої програми вивчення англійської мови до МВА. У цій статті ми хочемо в деталях розповісти про найбільш популярну програму університету – ВВА з управління міжнародної індустрії гостинності.

Освітнє агентство EDUSTEPS – офіційний представник університетів та шкіл гостинності світу в Україні. Ми допомагаємо студентам пройти всі тяжкі етапи аплікаційного процесу, грамотно підготувати документи для зарахування та отримати студентську візу.

Отримати детальну інформацію про зарахування в Les Roches Bluche


Les Roches Global Hospitality Education

Швейцарія, Іспанія, Китай, США

  • # 6 – кращі школи гостинності світу (загальний рейтинг)
  • # 7 – Академічна репутація університету
  • # 3 – Репутація університету серед роботодавців

Коротко про університет Les Roches Bluche

Університет Les Roches Bluche був заснований у Швейцарії у 1954 році. Зараз це світовий лідер в індустрії гостинності. Кампуси престижної школи гостинності у Швейцарії, Іспанії, США та Китаї запрошують студентів зануритись в бізнес з головою: на них чекає академічна освіта, що не має собі рівних, професійний розвиток та знайомства по всьому світу.

У школі гостинності та ресторанного менеджменту Les Roches кожний відчує себе членом однієї великої родини. Сім’я Les Roches відрізняється різноманітністю – тут навчаються студенти з більш ніж 100 країн. Навчаючись разом з одногрупниками, які належать до такої кількості культур, - отримуєш досвід, який дає новий погляд на світ.

Ця унікальна перевага Les Roches доповнюється відмінною підготовкою до кар’єри у міжнародному бізнесі. Навчання в мультикультурному середовищі співвідноситься із можливістю продовження навчання в школах мережі Les Roches в інших країнах. Семестри, проведені закордоном, змінюють життя студентів. Ви зможете зануритись у нове середовище, вивчити іноземну мову та знайти нових друзів. Отримавши різносторонній досвід та навички, ви будете підготовлені до успіху.


Bachelor Degree in Global Hospitality Management

Бакалавр бізнес адміністрування (ВВА) в управлінні міжнародною індустрією гостинності


Навчання готельно ресторанній справі в Швейцарії. Програма бакалавра в Les Roches Bluche

Програма ідеально підходить для випускників середніх шкіл України, які планують отримати освіту у сфері гостинності та можливість наступного розвитку міжнародної кар’єри. Зарахування на програму проводиться через освітнє агентство EDUSTEPS, яке є офіційним представником університетів готельно-ресторанного менеджменту Glion та Les Roches в Україні.

Загальна інформація про програму Bachelor Degree in Global Hospitality Management

  • Тривалість: 3,5 роки
  • Набір студентів: лютий та вересень кожного року
  • Кількість теоретичних семестрів: 5
  • Мінімальний вік: 17+

Курс ВВА в управлінні міжнародної індустрії гостинності – це співвідношення академічної теорії з практичними знаннями, які дають вам всебічну освіту. Програма бакалавра університету гостинності ділиться на 7 семестрів і поєднує в собі теоретичний матеріал та практику, яка представлена у вигляді стажування за спеціальністю (2 семестри, по 6 місяців кожний). Кожний теоретичний семестр включає певну область індустрії гостинності та дає можливість засвоїти знання та навички, які необхідні для управління готелями, ресторанами та ін.

Семестр 1: Practical Arts – Базові навички в індустрії гостинності

Обов'язкові предмети: Innovation, Entrepreneurship and Communication, From the Farm to the Table, Guest Relations and Hotel Operations, Skills and Techniques in F&B, Restaurant Laboratory

Предмети на вибір: Essential English, French, Spanish, German

СЕМЕСТР 2: Стажування

СЕМЕСТР 3: Fundamentals of Hospitality – Основи індустрії гостинності

Обов'язкові предмети: Hospitality Financial Accounting, Communicating Effectively (as per tested level), Marketing for the Hospitality Industry, Fundamentals of Data Analysis and Visualisation, Managing Diversity in the Global Workplace, Principles of Sustainability and Innovation

Предмети на вибір: French, Spanish, German

СЕМЕСТР 4: Fundamentals of Hospitality - Основи індустрії гостинності

Обов'язкові предмети: Digital Marketing & Sales, Fundamentals of Economics, Rooms Inventory and Control Management, Hospitality Managerial Accounting, Food and Beverage Management, Hospitality Facilities Management, Leading Teams to Success

Предмети на вибір: French, Spanish, German, Mandarin, Italian

СЕМЕСТР 5: Стажування

СЕМЕСТР 6: Business Integration – Інтеграція індустрії з бізнес освітою

Обов'язкові предмети: Revenue and Pricing Management, Hospitality Financial Management, Models for Problem, Solving and Decision Making, People and Talent Management, Data Analytics for Business Optimisation, Customer Relationship Management

Предмети на вибір: Team Dynamics, Cross-Cultural, Communication, Ethics and Management, Law and, Contracting, Research Methods, Cultural Diversity, Events Management, Sustainability

СЕМЕСТР 7: Hospitality Specialization – Вибір спеціалізації

В останній семестр навчання у швейцарському університеті гостинності Les Roches, у студентів є можливість обрати одну з трьох спеціалізацій по інтересу, для того, щоб зменшити звузити сферу подальшого професійного розвитку.


Спеціалізації на вибір студентів

Підприємництво – Entrepreneurship

Ця спеціалізація дає можливість засвоїти навички для інновацій великих мереж готелів для створення свого власного бізнесу в індустрії гостинності. Ви навчитесь планувати та розвивати вашу власну бізнес-концепцію та дізнаєтесь про те, як втілювати ваші мрії в реальність.

Предмети в рамках спеціалізації: SME Business Planning, SME Management, Maximising Return on Investment, Advanced Finance and Budgeting

Digital Marketing Strategies – Стратегії цифрового маркетингу

Ця спеціалізація дозволяє засвоїти знання з маркетингу, які допоможуть вам грамотно просувати свій продукт на ринку у цифровому світі. Ви вивчите інтернет маркетинг та роботу із соціальними мережами, мобільні комунікації, поведінку покупців на ринку і крос-культурну комунікацію.

Предмети в рамках спеціалізації: Marketing 4.0 (IMC), Innovative Sales Strategies, Brand Management, Global Strategic Marketing

Hotel Financial Performance Management – Управління фінансами готелю

Ця спеціалізація дає студентам засвоїти знання та навички управління бізнесом, фінансового аналізу, бухгалтерії, рішення бізнес проблем, прийняття стратегічних рішень. Спеціальність фінанси та знання фінансової сфери в індустрії гостинності часто веде студентів до управлінських посад у цій індустрії.

Предмети в рамках спеціалізації: Performance Management, Corporate Financial Decision Making, Global Financing and Risk Management Strategies, Hospitality Finance Forecasting and Modelling


Структура програми та вартість навчання

Семестр: 1 2 3 4 5 6 7
Кампус: LRB Стажування LRB LRB Стажування LRB LRB BBA 3.5 - Year Program
37260 CHF 36160 CHF 37010 CHF 33460 CHF 33460 CHF


*Звертаємо вашу увагу, що ціна за навчання може змінюватись. Уточнюйте вартість у менеджера EDUSTEPS

**стипендії та знижки не надаються

У вартість навчання в університеті Les Roches Bluche входить: навчання, навчальні матеріали, страховка, проживання та харчування – повний пансіон.


Кар’єрні можливості та перспективи

Випускники швейцарського університету гостинності Les Roches Bluche входять до числа професіоналів, які отримали найкращу підготовку. Не дивно, що вони мають найвищий попит серед роботодавців. Les Roches Bluche співпрацює зі світовими лідерами у сфері гостинності, щоб допомогти випускникам почати професійну кар’єру. Щорічно, представники більш ніж 200 компаній приїжджають на кампуси університетів Les Roches, щоб запросити їх на стажування та укласти контракт на роботу.

Глобальні кар’єрні можливості: партнерство швейцарські школи гостинності Les Roches Bluche із провідними компаніями – ваші кар’єрні перспективи.

  • 3 можливості стажування на студента кожного семестру
  • 2 місце по репутації у роботодавців серед шкіл гостинної справи у світі
  • 200+ роботодавців відвідують кампус кожного року
  • Компанії, які рекрутують випускників університету гостинності Les Roches Bluche у Швейцарії

Отримати безкоштовну консультацію з менеджером EDUSTEPS

Як вступити в швейцарський університет гостинності Les Roches Bluche

Мінімальні вступні вимоги для студентів з України

Вступити до університетів Les Roches Bluche в Швейцарії випускники шкіл можуть одразу після 11 класу. Для навчання в швейцарському кампусі, на відміну від британського, проходити додаткову програму підготовки немає потреби. Основні вимоги: високий бал з англійської мови, хороша успішність в школі

Мінімальний вік: 17,5 років на початок програми

Освіта: повна загальна середня освіта (диплом IB, Maturité, Abitur, French Bac, 3 A-levels, сертифікат (атестат) про закінчення школи або еквівалент)

Вимоги до рівня англійської мови

Якщо англійська не є рідною мовою або якщо останні три роки навчання не проходили в школі, де англійська мова є основною мовою навчання, необхідно надати один з наступних документів:

— Міжнародний тест на знання англійської мови (IELTS): 5,5 (мінімум 5,0 в кожному компоненті). Приймаються тільки ті тести, які здаються в офіційному центрі IELTS.

— Тестування англійської мови як іноземної (TOEFL): IBT-70 або PBT 525

— First Cambridge Exam (FCE): Рівень “C”

Освітня агенція EDUSTEPS надає повний комплекс послуг по зарахуванню до університету гостинності Glion та університету гостинності Les Roches Bluche в Швейцарії.

Разом зі студентом, ми проходимо наступні кроки в аплікаційному процесі:

  • Консультація зі студентом, розробка індивідуального плану зарахування
  • Збір і подача документів
  • Оплата аплікаційного внеску 250 СHF
  • Розгляд документів, проведення вступної співбесіди
  • У разі позитивного рішення оплата депозиту 3000 CHF (протягом 14 днів з моменту отримання пропозиції від університету)
  • Отримання оригіналів документів про зарахування
  • Оплата повного рахунку (точна дата вказана в рахунку)
  • Подача документів на студентську візу
  • Інформаційна сесія перед виїздом

Матеріал підготовлений спеціалістами EduSteps.

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на EduSteps.com.ua.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK