EDUSTEPSДописиНавчання в Великобританії International Year One - підготовча програма в університетах Великобританії
International Year One - підготовча програма в університетах Великобританії

International Year One - підготовча програма в університетах Великобританії


Батьки студентів та випускники середніх шкіл України часто цікавляться як вступити на 1 курс університету Великобританії без втрати одного року навчання?

Наразі вже відомо кожному, що вища освіта в Англії для українців можлива лише при проходженні спеціальних підготовчих програм. Навчання в університеті Великобританії після 11 класу середньої школи України неможливе.

Щоб уникнути додаткового року навчання можна здобути середню освіту в Англії. Хоча цей варіант економить час, але це все ще додаткові витрати. Зберегти і час, і гроші допоможе програма International Year One.

International Year One – унікальна, інтенсивна програма тривалістю один академічний рік, яка поєднує у собі програму підготовки міжнародних студентів до навчання в Англії та перший курс британського університету. Це означає, що студенти зможуть здобути базову вищу освіту у Великобританії за 3 роки, замість 4. Слід звернути увагу, що вимоги для вступу до британського університету на цю програму відрізнятимуться у кожному навчальному закладі.

Попри те, що програма приваблива для студентів, потрібно враховувати важливі особливості, які роблять зарахування на програму досить складним.

Що потрібно знати про програму International Year one?

Перед тим як вибрати програму навчання - міжнародний рік - International Year One - необхідно брати до уваги такі її особливості:

  • Програма поєднує в собі інтенсивну підготовчу програму і перший курс університету
  • Програма проводиться на базі не всіх університетів у Великобританії
  • Програма веде до вступу на програми, спеціальності яких пов'язані з бізнесом, менеджментом та фінансами
  • Вимоги до абітурієнтів можуть відрізнятися в залежності від університету
  • Програма триває 3 триместри

Серед мінімальних вимог, для вступу на програму підготовки, слід виділити наступні:

  • Мінімальний вік: 17 років
  • Академічний рівень: атестат про повну загальну середню освіту, або 1 курс університету або програма A-level, Foundation
  • Рівень англійської мови: IELTS 5.0 - 5.5

Залежно від освітньої програми, яка здійснює підготовку, вступні вимоги можуть змінюватися. Сьогодні найпопулярнішими підготовчими центрами є: ONCAMPUS, International Study Centers освітньої групи Study Group, INTO University Partnership, Kaplan International Pathway. Кожна освітня програма працює окремими університетами.

Більшість університетів освітньої групи INTO University Partnership і International Study Centers приймають студентів на програми International Year One тільки після підготовчої програми Foundation або A-level. Студенти, які пройшли 1 рік університету в Україні також можуть вступати на ці програми і заощадити таким чином 1 рік навчання.

International Year One ONCAMPUS підготовлена і розроблена компанією Cambridge Education Group в рамках підготовчих програм ONCAMPUS.

  • Мінімальний вік: 17 років
  • Освіта: атестат про повну загальну середню освіту
  • Рівень англійської мови: IELTS 5.0
  • Тривалість програми: 3 триместри
  • Кількість академічних годин на тиждень: 25
  • Початок навчання: вересень, січень

Додатковий триместр пропонується для тих студентів, рівень володіння англійською мовою яких нижче IELTS 5.0, і їм потрібна додаткова підготовка.

Навчальна програма включає 8 академічних модулів і Англійська мова для академічних цілей. Перелік академічних модулів, які пропонуються студентам:

  • Business Environment
  • Managing Financial Resources and Decisions
  • Organisations and Behaviour
  • Marketing Principles
  • Business Decision Making
  • Marketing Intelligence (Coventry only)
  • Financial Accounting and Reporting (LSBU only)
  • Business Skills for Proposals and Pitches
  • Study and Communication Skills for Business

Студенти, які хочуть вступати на програму бакалавра за спеціальністю "Економіка" на додаток до основних модулів беруть додатковий предмет: Мікроекономіка.

Середня вартість навчання на програмі також залежить від навчального закладу і може складати від 11 000 до 15 000 фунтів стерлінгів на рік.

Фахівці EDUSTEPS радять програму International year One виключно тим студентам, які відповідають вступним вимогам. Програма дуже вимоглива, тому найбільше підійде тим абітурієнтам, у яких відмінні оцінки в атестаті і рівень англійської мови - високий. В іншому випадку, впорається з програмою такої інтенсивності буде складно.

Які університети Великобританії можуть запропонувати цю програму

Сьогодні в Великобританії маса університетів може запропонувати International Year One для іноземних студентів. Наша компанія, співпрацюючи з найкращими університетами, може порекомендувати вам вступ в наступні ВНЗ за даною програмою:

Coventry University London Campus. Університет пропонує програму International Year One за спеціальностями у сфері управління бізнесом, фінансів і туризму. Вступні вимоги - IELTS 5.0. Вік від 18 років.

Keele University -  Університет бере міжнародних студентів на програму International Year One за спеціальностями у сфері бізнесу, міжнародних відносин, політики і ЗМІ. Вимоги до вступу 17 років, IELTS-5.5

Kingston University, London - програма доступна для студентів, які вибрали спеціальність в галузі фінансів, підприємництва, управління бізнесом, IT технологій і кадрової справи. Вимоги до вступу вік від 18 років, IELTS-5.0

Leeds Beckett University - програма для іноземних студентів International Year One дозволяє здійснити переклад з університету в вашій країні в Leeds Beckett University. Програма доступна за наступними напрямками: фінанси та управління, бухгалтерський облік, готельна справа, спортивний менеджмент. Докладні вимоги до вступу ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Liverpool John Moores University - програма доступна при виборі професій в області бізнесу або інженерії. Вимоги щодо знання мови - IELTS-5.0.

Manchester Metropolitan University - університет приймає студентів на програму International Year One, які досягли 18 повних років. Студенти можуть отримати професії у сфері фінансів і менеджменту. Вимоги щодо знання мови IELTS 5.0 - 5.5 в залежності, обраної від спеціальності.

University of Huddersfield - програма розрахована на студентів вже вступили до ВНЗ інших країн, але охочих продовжити освіту в University of Huddersfield. Програма доступна при виборі професії в області бізнесу, інженерії або маркетингу. Вступні вимоги IELTS 4.5. Більш детальну інформацію ви можете отримати у нашого менеджера.

University of Leicester - програма International Year One доступна студентам для перекладу з ВНЗ вашої країни. Якщо ви вже почали вищу освіту і зрозуміли, що хочете отримати більше, ніж може вам дати вітчизняний університет - ця програма для вас. На програму можна поступити, обравши професію в області управління. Вимоги до вступу IELTS 5.0

University of Lincoln - якщо ви обрали спеціальність в галузі фінансів, інженерії, інформатики або медіа-досліджень, і вам вже виповнилося 18 років, то це програма для вас. Курс навчання за програмою триває 3 семестру і після закінчення курсу ви можете продовжити навчання на другому курсі бакалаврату.

University of Strathclyde - університет пропонує програму International Year One в області бізнес-адміністрування. Детальну інформацію про вимоги до абітурієнтів, ви можете дізнатися в нашому офісі або зв'язавшись з нашими співробітниками в формі зворотного зв'язку.

University of Sussex - програма доступна за напрямками бізнес і менеджмент, обчислювальні науки, електротехніка та електроніка, фінанси та аудит, міжнародні відносини, кінематограф і ЗМІ. Вік абітурієнта від 17 років. IELTS 5.5. Програма розрахована на 2 семестри навчання.

EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном. Допомагаємо студентам з України вступити до університетів Великобританії, оскільки є  офіційним представником приймальних комісій британських навчальних закладів. Для роботи з нами ви можете скористатися пакетом послуг EDUSTEPS Premium, який включає повний супровід студента по зарахуванню, а також допомога в оформленні документів на студентську візу в Великобританію.

Для початку скористайтеся консультацією. Вона допоможе розібратися в процедурі вступу до університетів Великобританії і в тому, чим саме ми зможемо вам допомогти.

Запис на швидку консультацію:

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK