EDUSTEPSДописиНавчання в Великобританії Що таке CAS (Confirmation Acceptance of Studies)?
Що таке CAS (Confirmation Acceptance of Studies)?

Що таке CAS (Confirmation Acceptance of Studies)?


Студенти, які їдуть на навчання в Великобританії , на програму бакалавра, магістратури або Foundation, потрапляють під категорію візи TIER 4 (General Student Visa). Віза цього типу дає право студенту вчитися впродовж певного проміжку часу на програмі вищої або неповної вищої освіти.

Слід зауважити, що студенти, які їдуть на навчання в школах Великобританії також належать до цього типу віз - TIER 4, за винятком того, що вони отримують Child Student Visa (до 17-18 років).

Обов'язковою умовою для отримання візи TIER 4 (General Student Visa) є наявність номера CAS або Confirmation Acceptance of Studies.

Що таке CAS - Confirmation Acceptance of Studies?

Це реєстраційний номер, який видається кожному студенту після безумовного підтвердження місця на програмі навчання університетом. Можна сказати, що CAS - це віртуальний документ, який підтверджує, що навчальний заклад готовий виступити спонсором з надання певних освітніх послуг.

Для того, щоб номер CAS вважався дійсним, він повинен включати наступну інформацію:

  • Прізвище та ім'я студента, які відповідають паспортним даним;
  • Назва університету або навчального закладу;
  • Номер ліцензія університету;
  • Точна назва програми;
  • Дата початку і закінчення програми;

Зверніть увагу на наступні нюанси:

Номер CAS не гарантує отримання студентом візи, він тільки дає право студенту подавати документи в посольство;

Номер CAS повинен бути виписаний не раніше ніж за 3 місяці до початку навчання, деякі навчальні заклади можуть видати CAS тільки за 3 місяці до початку навчання;

Якщо ви використовували номер CAS для подачі на візу і отримали відмову, вам необхідно повідомити про це в університет і внести правки в CAS. Ні в якому разі не подавайте на візу повторно з тим же CAS.

Як отримати CAS

  • Зареєструйтесь на програму навчання в університеті через EduSteps
  • Отримайте лист про підтвердження місця на програмі
  • Сплатіть депозит (ця сума входить в вартість навчання в Великобританії), якщо навчальний заклад вимагає оплату депозиту для підтвердження місця
  • Підпишіть необхідні документи на вимогу навчального закладу, які вам надасть консультант
  • Отримайте від консультанта копію листа Confirmation Acceptance of Studies, перевірте інформацію, переконайтеся, що всі дані внесені правильно.
  • Підтвердіть CAS.
  • Отримайте від консультанта офіційний номер CAS.

Номер CAS ви повинні вписати в онлайн анкету, яку заповнюєте для посольства.

Працюючи з EduSteps ви зможете зробити процес зарахування до Університету та отримання номера CAS швидким і якісним.

EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном. Допомагаємо студентам з України вступити до університетів Великобританії, оскільки є  офіційним представником приймальних комісій британських навчальних закладів. Для роботи з нами ви можете скористатися пакетом послуг EDUSTEPS Premium, який включає повний супровід студента по зарахуванню, а також допомога в оформленні документів на студентську візу в Англію.

Для початку скористайтеся консультацією. Вона допоможе розібратися в процедурі вступу до університетів Великобританії і в тому, чим саме ми зможемо вам допомогти.

Запис на швидку консультацію:

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK