EDUSTEPSДописиНавчання в США Вступ в університети Ліги Плюща: літня канікулярна програма в Бостоні
  • 790
Вступ в університети Ліги Плюща: літня канікулярна програма в Бостоні

Вступ в університети Ліги Плюща: літня канікулярна програма в Бостоні


Кожного року, сотні студентів з України намагаються вступити до престижних університетів США таких як Harvard, Stanford, Princeton, Yale та ін. Вступ до цих університетів нелегкий, він вимагає від студента ретельної підготовки та розуміння аплікаційного процесу. Починати підготовку до вступу потрібно як мінімум за 2-3 роки до бажаної дати початку навчання. Що може допомогти майбутнім абітурієнтам у вступі в престижні вузи Америки: вивчення англійської мови, підготовка до SAT, отримання середньої освіти в США та участь у спеціалізованих літніх канікулярних програмах.

Одним з кроків на шляху до успішного вступу в Стенфорд, Гарвард чи MIT є участь у літніх програмах для старшокласників, які дають можливість учням вивчити англійську, відвідати кампус університетів та пройти необхідні тренінги від спеціалістів зі вступу до США.

Вам буде цікаво прочитати нашу статтю: Підготовка до вступу в MIT

Ivy League Preparation

Представляємо вашій увазі унікальну літню програму підготовки Ivy League Preparation, яка проводиться на базі коледжу в Бостоні, включає в себе підготовку до вступних тестів та відвідання університетів Harvard та MIT

Дати: 04.07.2021 – 18.07.2021

Вік: 14 – 18 років

Проживання: Резаденція школи CATS Boston

Кількість учнів у класі: 16

Рівень англійської мови: B2 (Upper intermediate)

5 переваг програми Ivy League Preparation

  • Tuition: вивчення англійської та підготовка до здачі тестів SAT та TOEFL
  • Educational Visits: візити в університети MIT та Harvard
  • Activities: розважальна програма після занять
  • Excursions: екскурсії
  • Certificate: сертифікат про участь у програмі

Курс поєднує уроки з англійської мови, підготовку до SAT, лекції, воркшопи та екскурсії, щоб дати змогу студентам ретельно підготуватися до вступу в топові університети Ліги Плюща. Уроки англійської розвиватимуть кожен з чотирьох мовних навичок: говоріння, аудіювання, читання та письмо в контексті іспиту TOEFL. Також будуть враховані можливості для розвитку поглиблення знань з лексики та граматики.

Окрема увага під час програми приділяється іспиту SAT.  SAT  є стандартизованим тестом, який вимагають топові університети США для вступу на програми бакалавра. Під час курсу, студенти пройдуть додаткові уроки з підготовки до іспиту. Лекції допоможуть студентами зорієнтуватись у виборі правильного університетського шляху, включаючи фінансове планування та стипендії. Воркшопи покликані допомогти учасникам розвинути свою впевненість та особистісні навички. Програма також включатиме відвідування Гарвардського університету та Історичний шлях свободи.

Розважальні заходи та екскурсії: В програму входить одна екскурсія на цілий день щотижня, яка може включати відвідування Бостона, Нью-Йорка або тематичного парку Six Flags. Вечірні розваги - дискотеки, шоу талантів та міжнародні вечори.

Вартість програми: $4250 (2 тижні)

У вартість програми входить: Навчання, проживання в резиденції, харчування, позаурочні розважальні заходи, програма екскурсій

Додатково оплачуються: трансфер, переліт, кишенькові витрати, консульський внесок, послуги EDUSTEPS з організації програми та оформлення студентської візи.

EDUSTEPS

Програма Ivy League Preparation це чудова можливість для амбітних студентів 9 та 10 класів підготуватися до вступу в університети Ліги Плюща, відчути на собі що таке навчання в американській школі та відвідати університети мрії – Harvard та MIT. Освітня агенція EDUSTEPS – офіційний представник програми в Україні, допоможе з реєстрацію на програму та з оформленням необхідних документів для студентської візи в США.

Додатковий бонус для учасників програми: Індивідуальна консультація з спеціалістом EDUSTEPS – вступ в університети Ivy League.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK