EDUSTEPSДописи Курс іспанської мови в мовній школі в Валенсії
Курс іспанської мови в мовній школі в Валенсії

Курс іспанської мови в мовній школі в Валенсії


Навчання в Іспанії, вища освіта в Іспанії та вивчення іспанської мови приваблюють багатьох українських студентів. Причиною, чому студенти з України обирають навчання в Іспанії проста: висока якість освіти за доступні кошти. Всім відомо, що вища освіта в Іспанії безкоштовна, якщо студент або студентка володіє високим рівнем іспанської мови та підтвердив свої знання, склав іспит DELE. Щоб підготуватись до здачі тесту DELE та вступити до іспанського університету на програми бакалавра або магістра, компанія EDUSTEPS рекомендує пройти мовний курс у Валенсії, в мовній школі – HISPANIA.

Школа іспанської мови у Валенсії Hispania, escuela de espanol

Освітнє агентство EDUSTEPS є офіційним представником Hispania, escuela de español в Україні. Зараз школа є світовим орієнтиром в навчанні іспанської мови, як іноземної. Її перевага полягає в акредитуванні найбільш важливими національними та міжнародними інститутами та підтверджується найпрестижнішими нагородами цього сектора серед всіх іспанських шкіл в Іспанії та Латинській Америці. Все це говорить про якісь наших освітніх послуг. Минулого року більш ніж 3000 студентів більш ніж 80 національностей отримали свій унікальний досвід, вивчаючи іспанську мову у Hispania, escuela de español.


Консультація менеджера компанії EDUSTEPS щодо навчання в Іспанії


Вивчення іспанської мови + допомога зі вступом до університету Іспанії на програми бакалавра та магістра

Кому буде цікава програма

Довготривала програма вивчення іспанської мови та допомога зі вступом до університетів Іспанії – програма, розроблена школю для іноземних студентів, випускників шкіл та університетів, які хочуть отримати вищу освіту іспанською мовою.


Загальна інформація про програму

Тривалість навчання: 40 тижнів

Кількість занять в тиждень: 20

Підготовка до іспиту DELE

Допомога з підбором університету та програми

Допомога з оформленням та подачею документів до університету Іспанії


Опис курсу іспанської мови

Це 40-тижневий курс іспанської мови, метою якого є підготовка студентів до вступу в університет, як на програми бакалавра, так і на магістратуру. Цей курс має завчасно установлений календар та постійний ритм навчання, щоб студенти досягли як мінімум рівня іспанської мови В2. Існує постійне оцінювання всіх студентів, а також спеціальні дидактичні матеріали для курсу.

На кінець курсу всі студенти будуть мати підготовку до здачі іспиту DELE, а також заняття з редагування іспитів, щоб гарантувати успіх університетському майбутньому.


Іспанський курс для вступу в університет – вступ на магістратуру UJI

Окрім стандартного курсу, школа пропонує курси вивчення іспанської та подальшого зарахування в університет UJI

Цей курс має схожі характеристики зі стандартним курсом для університетського вступу. Його унікальність полягає в тому, що він проходить в аудиторіях Університету Хайме I (UJI) у Кастельйоні, тому під час вивчення мови студенти вже можуть жити справжнім університетським життям, маючи доступ до всіх послуг цього університету.

Курс також передбачає попереднє зарахування до університету на програми магістратури, який пропонує UJI. Це гарантує студентам попередню реєстрацію до магістратури, яку вони обирають в університеті Хайме I (UJI) у Кастельйоні.

Навчання триває 800 годин, це 40 тижнів, з навантаженням 20 годин на тиждень, або, за бажанням студента, навантаження може бути збільшено. Мета полягає в тому, щоб студент досяг мінімального рівня В2, який потребує університет при попередній реєстрації на магістратуру.

Що входить до курсу

  • Загальна іспанська мова
  • Підготовка до іспиту DELE
  • Заняття з редагування іспитів

Курс іспанської мови для вступу до університету – Курс підготовки PCSs

З 2017 року, після застосування нового закону про освіту, в Іспанії зникає Selectividad, так що учням більше не обов’язково проходити державний іспит для допуску до іспанських університетів. З цього часу також змінюється формат, в якому рахується оцінка учня. Таким чином, з’являються Конкретні Іспити Компетентності (PCE), вибіркові іспити, які служать як для студентів із Європейського Союзу, так і країн із згодою, а також для студентів із закордонних освітніх систем для підвищення своєї оцінки для вступу до університетів.

Студенти із Європейського Союзу або країн, які мають згоду, можуть здати максимум до 4 предметів, щоб покращити свою оцінку на 4 бали, тому їх максимальна оцінка буде складати від 10 до 14 балів.

Студенти іноземних освітніх систем покращують свою оцінку від 6 до 14 балів. З кожним із 4 зданих предметів можна буде отримати ще один додатковий бал (до 10 балів), і два із чотирьох предметів могли б забезпечити ще 2 бали для покращення з 10 до 14 балів.

Немає жодного обов'язкового предмета. Кожний студент повинен сам враховувати критерії під час вибору предметів критерії для вступу до обраних університетів, та предмети, які будуть сприяти підвищення рівня вступу, установлений кожним університетом. Крім отриманих балів при здачі предметів, кожний університет може оцінити деякі критерії, такі як академічний диплом країни проходження, рівень акредитованої іспанської мови або спосіб навчання для оцінки кандидатів.

Вартість навчання

— Стандартний курс іспанської мови (40 тижнів): 400 євро

— Курс іспанської мови (40 тижнів) + вступ на магістратуру університету UJI: 4 750 євро

— Курс підготовки PCSs (6 предметів, без вивчення іспанської мови): 3 600 євро

— Послуги із зарахуванням до університету Іспанії: 600 євро

Звертаємо Вашу увагу, що до вказаної вартості не входить проживання, харчування, переліт та консульський збір посольства.


Записатись на консультацію щодо навчання в Іспанії:


Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK