EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети США Colorado State University

4.5 / 5 (2)

Colorado State University

Державний університет Колорадо (англ. Colorado State University) - провідний дослідницький університет, викладачі якого регулярно отримують гранти та нагороди за свої роботи. Студенти часто беруть участь у дослідженнях, під час яких вони можуть застосувати на практиці знання у класі. У 82% навчальних груп на програмах бакалаврату менше ніж 50 студентів, що дозволяє учням отримати максимум уваги викладачів.

Рік заснування 1870
Тип університету Державний університет
Напрям університету Науковий, дослідницький університет
Початок програм Травень, вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Мовний курс
  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма — це перший курс університету з додатковою підготовкою для іноземних студентів

Програми навчання в Colorado State University

  • Курс академічної англійської мови
  • Диплом бакалавра (4 роки)
  • Диплом магістра (2 роки)

Факультети і спеціальності в Colorado State University

  • Art and Design
  • Biological Sciences
  • Business
  • Chemistry
  • Computing and IT
  • Engineering
  • Environmental Science and Agriculture
  • Finance and Economics
  • Geography and Geology
  • History
  • Hospitality and Tourism
  • Journalism and Media Studies
  • Management
  • Marketing and Communications
  • Mathematics
  • Performing Arts and Music
  • Physics
  • Social Science
  • Sport Science and Recreation
  • Teaching and Education

Стипендії в Colorado State University


В університеті CSU талановитим студентам пропонують знижки на навчання. Подробиці читайте у розділі вартість навчання

Повний опис

CSU був заснований у 1870 році і з того часу вже більше століття допомагає іноземним студентам реалізовувати свої навчальні, соціальні та творчі можливості. Висококваліфіковані викладачі університету, найсучасніше обладнання, невеликі навчальні групи, служби підтримки студентів, культурна програма та дружня атмосфера університету — все це робить студентське життя в університеті Колорадо просто незабутнім.

Державний університет Колорадо — провідний дослідницький університет, викладачі якого регулярно отримують гранти та нагороди за свої роботи. Студенти часто беруть участь у дослідженнях, під час яких вони можуть застосувати на практиці знання у класі. У 82% навчальних груп на програмах бакалаврату менше 50 студентів, що дозволяє учням отримати максимум уваги викладачів.

У Colorado State University іноземні студенти стають частиною дружньої спільноти, завдання якої — допомогти їм легко адаптуватися до американського студентського життя. Ставши студентом CSU, ви подружитеся з американськими та іноземними студентами та зможете користуватися різноманітними навчальними ресурсами, а також брати участь у культурних та соціальних заходах університету.

Центр міжнародних програм (OIP) управляє службами підтримки іноземних студентів та науковців під час їх перебування на території США, організовуючи культурні та освітні програми, надаючи імміграційні послуги та проводячи програми з роботи з громадськістю. Центр підтримки іноземних студентів та дослідників, Рада міжнародних студентських відносин та Міжнародний Центр Форт Коллінза пропонують широкий вибір програм, які відповідають потребам іноземних студентів:

  • Програми та послуги для іноземних студентів, розроблені для надання допомоги у культурній адаптації, навчальних процесах, одержанні імміграційних пільг, використанні систем охорони здоров'я та соціального благополуччя, а також у візових питаннях
  • Форум світової єдності та День у Скелястих горах допомагають студентам підтримувати зв'язок з їхніми рідними культурами та краще зрозуміти культуру Америки
  • Рада у справах іноземних студентів забезпечує міжкультурні комунікації іноземних та американських студентів
  • Програми по роботі з громадськістю, організовані Міжнародним Центром Форт-Коллінза, також допомагають студентам налагоджувати взаємини з представниками різних країн світу.

Форт-Коллінз широко відомий своєю безпекою, чистим повітрям та водою, широким вибором варіантів дозвілля та помірною вартістю життя. Він розташований біля підніжжя гір, і всі чотири пори року тут не схожі один на одного. Тут понад 300 сонячних днів на рік, і за рівнем чистоти повітря він займає одне з перших місць у країні, завдяки чому студенти можуть із задоволенням проводити вільний час на відкритому повітрі. Це невелике містечко з усіма благами великого міста. До того ж тут панує безпечна атмосфера і, порівняно з великими містами Америки, невисока вартість життя. Іноземні студенти можуть легко пересуватися містом, використовуючи безкоштовний міський автобус і велосипеди, а до багатьох студентських закладів можна дійти пішки. Коли студенти приїжджають у Форт-Коллінз, вони потрапляють у жваву та доброзичливу атмосферу, дуже гостинну щодо іноземних студентів. Ця атмосфера, а також мальовниче місце розташування перетворюють Форт-Коллінз на чудове місце для життя і навчання. Жителі цього міста  - це милі, дружні люди, які цікавляться культурою та громадським життям.

Проживання у гуртожитку – це можливість отримати послуги та підтримку, які полегшать процес навчання та адаптації. Ви зможете не лише познайомитися зі студентами зі США та інших країн світу, але й взяти участь у різноманітних програмах та громадських заходах. Усі студенти підготовчих програм центру INTO Державного університету Колорадо перші два семестри навчання мають проживати у гуртожитку на території студмістечка. Студенти стандартної програми Шлях до університету мають перебувати у навчальній спільноті Глобал Віллідж протягом двох семестрів, а студенти прискореної програми – протягом одного семестру.

Студенти CSU отримують два рівні підтримки у гуртожитку. Студенти старших курсів університету як куратори спільноти Глобал Віллідж щотижня збираються Двомісна кімната-студія Два односпальні ліжка. Сусіди живуть в одній кімнаті, користуються загальними раковиною та туалетним столиком. Ванна кімната загальна на блок із двох кімнат.

Вступ до CSU для іноземних студентів

Студенти, які відповідають мовним та академічним вступним вимогам університету, можуть подавати документи на пряме зарахування до CSU. Абітурієнти, які не відповідають вступним вимогам можуть подати документи на підготовчі академічні та мовні програми центру INTO CSU.

Програми INTO Шлях до університету та Шлях до магістратури — ідеальний варіант для іноземних студентів, яким необхідна додаткова мовна та академічна підготовка перед початком навчання на програмах здобуття ступеня бакалавра чи магістра в американському університеті.

Мовні програми INTO допомагають студентам отримати навички англійської мови, необхідні для навчання в Державному університеті Колорадо та досягнення навчальних, професійних та особистих цілей.


ФАКУЛЬТЕТ БІЗНЕСУ

Усі програми акредитовані Асоціацією з розвитку університетських бізнес-шкіл (AACSB).

Факультет бізнесу відповідає найвищим стандартам викладання та бізнес-практики. Наші студенти займаються за комплексною навчальною програмою, мають можливість підтримувати контакти з інноваційними компаніями та з потенційними роботодавцями. Студенти беруть активну участь у професійних спільнотах, організаціях та національних змаганнях, а співробітники Центру підтримки студентів надають їм всебічну допомогу у сфері розвитку кар'єри. Під час навчання на факультеті студенти можуть спробувати себе на реальному фінансовому ринку: вони можуть користуватися терміналами Блумберга та управляти вкрай успішним інвестиційним фондом факультету.

Викладацький склад

Викладачі факультету, чиї роботи опубліковані та широко цитуються у наукових фахових виданнях, визнані в міжнародній академічній спільноті як дослідники, які вивчають проблеми бізнесу з метою його покращення. У своїх дослідницьких роботах та на заняттях вони розглядають сучасні проблеми бізнесу, пропонуючи студентам практичні завдання як складник навчального процесу. Студенти можуть вільно спілкуватися з професорами, які завжди готові надати додаткову інформацію до матеріалу, що вивчається на уроках.


СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИЙ ФАКУЛЬТЕТ

Студенти сільськогосподарського факультету беруть участь у найпередовіших дослідженнях у галузі органічного сільського господарства, молекулярної біології, екології, інформаційних технологій та точного землеробства. Ґрунтуючись на базових науках, системах та сільськогосподарських спеціальностях, факультет допомагає вирішувати актуальні суспільні питання, включаючи зміну клімату, управління земельними та водними ресурсами, безпеку продуктів харчування та забезпечення продовольством населення Землі, що швидко зростає без шкоди для природних ресурсів.


ФАКУЛЬТЕТ ПРИКЛАДНИХ НАУК ПРО ЛЮДИНУ ТА ЗДОРОВ'Я

Усі програми факультету спрямовані на покращення якості життя населення незалежно від їхньої предметної сфери: освіта, особистісний розвиток та розвиток сім'ї, охорона здоров'я та соціальні послуги населенню, дизайн, умови проживання, використання технологій. На цьому факультеті проводиться навчання за двома з найпопулярніших спеціальностей університету Колорадо: Здоров'я та фізкультура та Розвиток людини та дослідження сім'ї.


ФАКУЛЬТЕТ ІНЖИНІРИНГУ

Програми здобуття ступеня бакалавра акредитовані Комітетом Акредитації бакалаврських програм в галузі Інжинірингу та Технологій (ABET)

Факультет Інжинірингу Державного університету Колорадо славиться своєю першокласною репутацією, провідним викладацьким складом, видатними дослідницькими програмами та талановитими студентами, які проходять навчання на бакалаврських та магістерських програмах.

Практичні дослідження

Усі програми факультету поєднують заняття в аудиторіях та інженерну практику, надаючи студентам можливість спільного навчання у дослідницьких лабораторіях. Деякі інноваційні ідеї, розроблені студентськими командами факультету, призвели до отримання патентів, виробництва нових продуктів та розвитку нових компаній.

Викладацький склад

105 досвідчених викладачів із безстроковими контрактами ведуть заняття на факультеті Інжинірингу. На одного викладача припадає 17 студентів, які проходять навчання на бакалаврських програмах, та 6 студентів-магістрів.


ФАКУЛЬТЕТ ВІЛЬНИХ МИСТЕЦТВ

Завдання програм факультету Вільних мистецтв — сприяти інтелектуальному розвитку студентів, покращенню їх комунікативних навичок та розвитку критичного мислення та аналітичних здібностей. Після закінчення навчання студенти мають глибокі знання і чудово підготовлені до роботи в різних галузях. Факультет Вільних мистецтв – найбільший факультет Державного університету Колорадо: тут на 13 кафедрах проходять навчання близько 5 000 студентів бакалаврських та магістерських програм.


ФАКУЛЬТЕТ ПРИРОДНИХ НАУК

Завдання факультету Природних наук - виростити успішних учених, дослідників та відповідальних громадян. На факультеті числяться близько 3100 студентів бакалаврських програм та 600 студентів-магістрів. Усі 8 кафедр факультету пропонують сильні програми здобуття ступенів магістра наук та Доктора філософії. Минулого року факультет отримав близько $32 мільйонів на проведення наукових досліджень.


ВЕТЕРИНАРІЯ ТА БІОМЕДИЧНІ НАУКИ

Факультет Ветеринарії та Біомедицини пропонує програми, спрямовані на покращення здоров'я людей та тварин, та забезпечує студентів підготовкою для подальшого навчання на програмах отримання ступеня магістра та для наукової чи прикладної кар'єри в галузі медицини, чи ветеринарії. Програма з ветеринарії — одна з найкращих у США, займає провідне місце серед дослідницьких програм у галузі мікробіології, патологій, імунології, гігієни довкілля, токсикології, репродукції та біомедичних наук.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Вартість навчання в Colorado State University

Вартість навчання в Colorado State University не включає: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в американському університеті Colorado State University може змінюватись і залежить від програми та спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтесь до менеджера EDUSTEPS.

  • English Language Program: серпень, січень $16 000 на рік
  • Вступ до програми Бакалавра/Магістратури: серпень, січень від $27 700 на рік
  • Bachelor Degree: серпень, січень $27 258 на рік
  • Master Degree: серпень, січень $25 166 на рік

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Як вступити до Colorado State University

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK