EDUSTEPSДописиНавчання в США 10 стипендий от университетов США
10 стипендий от университетов США

10 стипендий от университетов США


Незважаючи на те, що Сполучені Штати Америки популярні своїми стипендіальними програмами, багато студентів вважають, що здобути вищу освіту в США можна безкоштовно. Чи запитували ви про безкоштовне навчання в США? Насправді навчання буде платним для всіх без винятку іноземних студентів. Вартість навчання в університетах США, звичайно, не з дешевих, але гарна новина в тому, що є американські університети, які готові надати знижку на навчання за хороші оцінки з атестату.

Компанія EDUSTEPS, яка спеціалізується виключно на програмах вищої освіти за кордоном для студентів з України, зробила добірку 10 престижних університетів, які пропонують випускникам шкіл стипендії у розмірі від 2000 до 15 000 доларів за високі академічні показники.

Ми радимо розглянути ці університети з кількох причин:

  • 1. Можливість вступити відразу на 1 курс без додаткового року підготовки, після 11 класу
  • 2. Немає необхідності складати тести SAT , ACT
  • 3. Студенти, які сдали тест SAT або ACT, можуть отримати стипендію.
  • 4. Університети надають стипендії випускникам шкіл України на основі оцінок Атестату
  • 5. Рейтинг університетів та різноманітність програм навчання та спеціальностей


1. ADELPHI UNIVERSITY

Нью-Йорк, США

Вартість навчання на рік: $37,890

Стипендія: - $15 000 від вартості навчання, надається на кожний рік програми бакалавра (4 роки)

Заснований у 1896 році Університет Адельфі є старовинним приватним вищим навчальним закладом із спільним навчанням на Лонг-Айленді, і особливо пишається тим, що вже 119 років займається навчанням, освітою та підготовкою студентів до успішної кар'єри та процвітаючого життя. Університет розташований у мальовничому передмісті, за 23 милі від найважливішого художнього, промислового, комунікаційного та інтелектуального центру країни – Нью-Йорка, що дозволяє студентам користуватися перевагами двох світів. Університет Адельфі визнаний найкращим на північно-східному узбережжі США та славиться програмами спільного навчання у таких навчальних закладах, як Колумбійський університет.

2. AMERICAN UNIVERSITY

Вашингтон, США

Вартість навчання на рік: $44,815

Стипендія: $5 000, $7 500, $10 000 від вартості першого року навчання програми бакалавра

Американський університет є приватним університетом, розташованим у житловому районі на північному заході Вашингтона, округ Колумбія. Університет створює значні зміни у світі завдяки міжнародно визнаним факультетам. Веде понад 100 спеціальностей у галузі мистецтва, гуманітарних та соціальних наук, освіти, пропонуючи першокласні можливості для стажувань, дослідження та творчого самовираження студентів. Університет посідає 72-е місце у національному рейтингу США та має репутацію кращої вищої школи США серед факультетів міжнародних відносин, державного правління та політології, у тому числі як центр мистецтв Вашингтона, округу Колумбія. Школа бізнесу ім.Когода — перша у Вашингтоні, яку назвали журналами «УоллСтріт Джорнал» та «Бізнес Вік» найсильнішою бізнес-школою США. А Школа з громадських комунікацій входить до числа 15 кращих програм Америки за даними «US News і World Report».

3. AUBURN UNIVERSITY

Оберн, Алабама, США

Вартість навчання на рік: $35,900 - $30,000 (залежно від програми навчання)

Стипендія: $5 000, $7 500, $10 000 від вартості першого року навчання програми бакалавра

За багаторічне існування державний університет Оберн випустив близько 300 000 випускників, серед яких числяться відомі діячі, такі як Тім Кук (Виконавчий директор компанії Apple), Джиммі Уельс (один із засновників Wikipedia), Чарльз Барклей (професональний баскетболіст та зірка NBA) та багато інших . Університет займає високі позиції в національних рейтингах, показуючи стабільне зростання рік у рік. В університеті Оберн пропонується понад 140 спеціальностей, тому незалежно від того, що студенти хочуть вивчати, вони зможуть знайти це в Оберні: архітектура, фармацевтика, ветеринарна справа, інженерія, лісове господарство, авіація, IT, дизайн інтер'єру, бізнес, природничі науки – студентам надаються сильні академічні програми та унікальне студентське життя. Розташування Оберна це ще одна сильна сторона університету - за рейтингом U.S. News & World Report місто Оберн входить до топ-10 Кращих місць для життя серед міст США.

4. UNIVERSITY OF CENTRAL FLORIDA

Флорида, США

Вартість навчання на рік: $24,900 - $22,500 (залежно від програми навчання)

Стипендія: - $5 000, $7 500 від вартості першого року навчання програми бакалавра

Університет Центральної Флориди є другим найбільшим вузом США і одним з найпопулярніших серед абітурієнтів. UCF - це студентське містечко в сонячному Орландо, штат Флорида, широко визнані навчальні програми з інженерної справи та комп'ютерних технологій, а також численні практики та стажування для студентів усіх факультетів. UCF займає 91 місце серед найкращих державних університетів (U.S. News and World Report), має 13 факультетів, включаючи Медичний факультет та найбільшу Школу Гостинності Rosen у Північній Америці, яка є однією з найкращих у цьому напрямку та має склад викладачів та інфраструктуру світового класу. Окрім цього UCF відомий інноваційними розробками у сфері інженерії та технологій: університет посідає 13-те місце у списку інноваційних університетів.

5. UNIVERSITY OF SOUTH CAROLINA

Південна Кароліна, США

Вартість навчання на рік: $38,600 - $33,200 (залежно від програми навчання)

Стипендія: $5 000, $7 500, $10 000 від вартості першого року навчання програми бакалавра

Розташований у самому центрі штату Південна Кароліна, Університет Південної Кароліни є основним дослідницьким університетом, де студентів не просто випускають фахівцями у своїй галузі, а безпосередньо готують майбутніх лідерів із креативним мисленням та підходом до вирішення завдань та питань. USC посідає 55-е місце як топ державний університет за версією U.S. News and World Report та 1-й рядок з Міжнародного Бізнесу в США та 39-е місце з бізнес-спеціальностей. Особливу увагу університет приділяє дослідженням, тому співробітники університету Південної Кароліни у 2013 році отримали понад 220$ мільйонів у грантах на дослідницьку діяльність. Університет є єдиним у штаті і одним із провідних 40 університетів, "що займається вкрай активною дослідницькою діяльністю" за оцінками престижного "Фонду Карнегі".

6. FLORIDA INTERNATIONAL UNIVERSITY

Флорида, США

Вартість навчання на рік: $25,900 - $21,900 (залежно від програми навчання)

Стипендія: - $5 000, $7 500 від вартості першого року навчання програми бакалавра

Florida International University – державний університет, що знаходиться на півдні штату Флорида, у Майамі. Відкриття університету відбулося 1972 року. Цей університет вважається найбільшим багатопрофільним вузом у всій Флориді. Тут велика увага приділяється проведенню наукових досліджень, які здійснюються за рахунок грантів та контрактів. Сьогодні в університеті викладається близько 200 кандидатських, бакалаврських та докторських програм, а 95% професорсько-викладацького складу мають докторські та наукові ступені. Університет Florida International University входить до провідних дослідницьких університетів згідно з рейтингом престижності фонду Д. Карнегі. У цьому університеті видається половина всіх дипломів, які видаються в Майамі, а програма МВА нещодавно посіла 1 місце у Флориді, а програму з International Business займає 5-й рядок у національному рейтингу США.

7. LOUISIANA STATE UNIVERSITY

Луїзіана, США

Вартість навчання на рік: $33,800 - $28,000 (залежно від програми навчання)

Стипендія: $5 000, $7 500, $10 000 від вартості першого року навчання програми бакалавра

Університет LSU пропонує першокласну освіту світового рівня за доступною ціною, а також підтримку в освоєнні англійської мови та адаптацію до навчального процесу протягом усієї програми IAP (перший рік бакалаврату для іноземних студентів). Серед нагород університету: 63-е місце серед найкращих державних навчальних закладів у США, топ-100 серед найкращих бізнес-програм та програм у галузі інженерії. Серед випускників університету LSU – володарі премії «Оскар», всесвітньо відомі хірурги-ортопеди, знамениті спортсмени, архітектори зі світовим ім'ям та багато інших. Ставши випускником університету LSU, ви набудете зв'язку з такими відомими компаніями, як Gerber, Kraft, Nestlé, Ralph Lauren, Vera Wang, Dream-Works Animation, CNN, Nike, Ernst & Young, Deloitte & Touche LLP, JPMorgan Chase та Shell. Спільнота випускників університету LSU, назавжди пов'язана девізом «Geaux Tigers!», мешкає на всій території США та по всьому світу.

8 UNIVERSITY OF KANSAS

Канзас, США

Вартість навчання на рік: $31,900 - $27,900 (залежно від програми навчання)

Стипендія: $5 000, $7 500, $10 000 від вартості першого року навчання програми бакалавра

Канзаський університет є одним із найкращих дослідницьких університетів, входить до ТОП-50 державних вузів США за версією US News & World Report і пропонує своїм учням 345 спеціалізацій, що дозволяє всім студентам без винятку досягати академічних успіхів. Факультети Канзаського університету співпрацюють з такими компаніями як Ford, Microsoft, Samsung та Coca-Cola, працюють разом над новими технологіями та проектами – для студентів це чудова можливість застосувати отримані під час навчання знання на практиці. У Канзаському університеті навчаються студенти з усього світу, серед 338 000 його випускників – 26 лауреатів стипендії Родса, головні виконавчі директори великих 

компаній (наприклад, Ford) та президенти. Саме тут, у Лоуренсі, штат Канзас, навчалися багато видатних інженерів, науковців, бізнесменів і митців.

9. UNIVERSITY OF ILLINOIS AT CHOCAGO

Чикаго, США

Вартість навчання на рік: $38,000 - $29,500

Стипендія: - $10 000 від вартості навчання, надається на кожний рік програми бакалавра (4 роки)

Розташований в Чикаго, Іллінойс, університет надає виняткові можливості для студентів з усього світу. Університет є найбільшим університетом штату, який займає 129-й рядок національного рейтингу. Університет надає студентам великий вибір спеціальностей з бакалаврату та дає можливість для розвитку академічних, мовних, соціальних та професійних навичок. Університет фінансується штатом Іллінойс, він один із трьох університетів, що входять до University of Illinois system. Це також значний науковий центр, особливо у галузі медицини. За величиною коштів, що виділяються на дослідження, університет незмінно потрапляє до топ-50 у США.

10 UNIVERSITY OF THE PACIFIC

Каліфорнія, США

Вартість навчання на рік: $51,000 - $45,650

Стипендія: - $15 000 від вартості навчання, надається на кожний рік програми бакалавра (4 роки)

Університет має в своєму розпорядженні три кампуси: в Стоктоні, Сан-Франциско і Сакраменто, штат Каліфорнія. Університет займає провідні позиції у національних рейтингах: 108 у рейтингу U.S. News & World Report, 3 у рейтингу Best-Value College in California, 12 у рейтингу Best-Value College in the US. (The Economist). University of the Pacific повністю акредитований і пропонує понад 80 програм для бакалавра та 18 магістерських програм у 9 школах та коледжах. Університет надає своїм студентам численні можливості для практичних досліджень під час навчання, працюючи у тісній співпраці з провідними викладачами ВНЗ. Крім того, він є спонсором низки наукових центрів та інститутів, тому студенти мають можливість працювати у цих установах, брати участь у їхніх громадських програмах та наукових дослідженнях.

ЯК ОТРИМАТИ СТИПЕНДІЮ В АМЕРИКАНСЬКОМУ КОМУ УНІВЕРСИТЕТЕ?

Зареєструватися на індивідуальну консультацію з представником університету чи компанії EDUSTEPS

Подати потрібний пакет документів

Отримати листа про зарахування на вибрану програму

Пройти співбесіду із представником приймальної комісії обраного університету

ОТРИМАТИ СТИПЕНДІЮ :)


Компанія EDUSTEPS сприяє студентам в оформленні необхідних документів відповідно до вимог американського університету, допомагає призначити співбесіди та оформити необхідні документи на отримання візи.

Стипендії від університетів перерахованих вище надаються лише тим студентам, які подали заяву та необхідний пакет документів через компанію EDUSTEPS та пройшли співбесіду з приймальною комісією.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK