EDUSTEPSДописиНавчання в США 8 високооплачуваних спеціальностей у США
8 високооплачуваних спеціальностей у США

8 високооплачуваних спеціальностей у США


Ви перебуваєте в складних роздумах щодо вибору профілюючого предмета в американському університеті? Чи міркували ви коли-небудь про прибуток, який отримують студенти після закінчення університету в США, з точки зору обраної ними спеціальності?

Якщо гроші мають для вас вирішальне значення, пропонуємо розглянути список найприбутковіших бакалаврських спеціальностей для випускників Американських університетів.

Більшість даних про стартову і середню зарплату засновані на даних Think Advisor (//www.thinkadvisor.com/), який досліджував респондентів з 1000 університетів (а це 88% загального числа ВНЗ США). Багато з нижче перерахованих спеціальностей пов'язані з математикою і природничими науками.

8. Бізнес - Фінанси

  • Стартова зарплата: $ 46 500
  • Середня зарплата: $ 87 300

Згідно даних сайту Entrepreneur, середня початкова зарплата бізнес-спеціальностей зросла на 7,1% з 2012 по 2013 рр.

У 2013 р середня стартова зарплата для бізнесу становила $ 54 234. Студентам, що вивчають бізнес, потрібно враховувати безліч опцій при виборі напрямку спеціальності.

Деякі спеціальності включають фінанси, бухгалтерський облік, менеджмент інформаційних систем і управління ланцюгами поставок. Студенти, які взяли за основу ці напрямки, матимуть більше переваг в сфері бізнесу, оскільки це найбільш високооплачувані академічні напрямки.

Спеціалізація з фінансів дає право роботи в державних органах, банках, компаніях-постачальниках і на фондовій біржі.

7. Фізика

  • Стартова зарплата $ 49 800
  • Середня зарплата: $ 101 000

Фізика, як профільний предмет, відкриває безліч можливостей в майбутньому. Кар'єрні перспективи включають викладання, роботу в лабораторії і / або комп'ютерному програмуванні.

Згідно з даними ресурсу Bank Rate:

«Американський Інститут Фізики говорить, що ті, хто має академічну ступінь з фізики, знаходять роботу в самих різних організаціях, починаючи навчальними закладами та між установами, до збройних сил США, музеїв, видавництв, місцевих і закордонних урядів і лабораторій».

6. Бізнес - Управління інформаційними системами

  • Стартова зарплата: $ 53 800
  • Середня зарплата: $ 92 200

Якщо ви цікавитеся веденням великого бізнесу в ролі генерального директора, менеджмент інформаційних систем може бути хорошим вибором для вас.

На цьому курсі студенти навчаються керувати бізнесом за допомогою використання комп'ютерних програм.

Bank Rate повідомляє:

«Менеджмент інформаційних систем - це вдалий вибір. Навчені аналізувати комп'ютерні бази даних організацій, зарубіжні проекти і покращувати продуктивність і ефективність компаній, випускники даної спеціальності можуть насолоджуватися буквально квітучим ринком праці в сфері, яка зростає на 17% щорічно, згідно з даними Бюро трудової статистики ».

5. Бізнес - Бухгалтерський облік

  • Стартова зарплата: $ 53 901
  • Середня зарплата: $ 96 675

Згідно даних Accounting Web (accountingweb.com), заробітна плата бухгалтерів з 2013р знизилася на 0,6%. Причиною тому могло послужити зниження оплати праці новоспечених випускників.

Однак, бухгалтерія - це прекрасна основа для інших високооплачуваних спеціальностей в майбутньому.

4. Медичний персонал

  • Стартова зарплата: $ 55 400
  • Середня зарплата: $ 71 000

Сфера медицини відома своїми високими вимогами і високим рівнем конкуренції, тому медичний персонал повинен отримати серйозне, засноване на науці, визнання.

Не хвилюйтеся, якщо ви не знаєте, яку саме спеціалізацію обрати - існує приблизно 100 різних спрямувань, де можуть працювати медсестри / медбрат. Вам потрібно лише вибрати своє.

Згідно з даними ресурсу The Best Schools (thebestschools.org), найбільш високооплачувана медсестра обіймає посаду «помічник анестезіолога» і отримує в середньому $ 154 390. Однак, отримати таку роботу може бути досить складно.

Така посада вимагає ступеня бакалавра і магістра медицини. Після року роботи в медичній установі, наприклад, у відділенні невідкладної допомоги, ви можете подавати документи на проходження сертифікації.

3. Обчислювальна техніка

  • Стартова зарплата: $ 59 800
  • Середня зарплата: $ 102,000

Причина, по якій ця профільна дисципліна так затребувана полягає в тому, що вона дає безліч кар'єрних переваг в сфері комп'ютерних наук. Студенти, які вивчають обчислювальну техніку, можуть освоїти мови програмування і самостійно писати програми.

Вибір посад варіюється від інформаційних технологій (IT) до розробки комп'ютерних систем. Якщо ви навчаєтеся в престижному коледжі, у вас є більше шансів бути обраним. Однак, все ще можуть виникати труднощі із знаходженням роботи після випуску.

Стаття в Forbes (forbes.com) говорить:

«Згідно з останніми даних Національною Асоціацією Коледжів і Роботодавців, яка опитала щонайменше 10 000 студентів останнього курсу бакалаврату, близько 70% випускників спеціальності« обчислювальна техніка »мали хоча б одну роботу до закінчення коледжу того року».

2. Математика і Актуарна математика

  • Стартова зарплата: $ 58 700
  • Середня зарплата: $ 120,000

Актуарні математики аналізують фінансові наслідки і ризики, засновані на статистичних даних. Будучи професіоналами сфери бізнесу, актуарії займають посади в самих різних компаніях, від страхових до консалтингових.

В інтерв'ю виданню Business Insider (businessinsider.com), Майк Бут, виконавчий директор Об'єднання актуаріїв, каже: «якщо чесно, існує відносно невелика кількість актуаріїв, і люди нашої професії отримують пристойні гроші за свою роботу».

1. Інжиніринг - Нафтопромисловий інжиніринг

  • Стартова зарплата: $ 103,000
  • Середня зарплата: $ 160,000

Серед всіх профільних предметів, нафтопромисловий інжиніринг, на даний момент - це найбільш високооплачувана спеціальність. Інженери-нафтовики мають справу з сирою нафтою і / або природним газом.

За найбільш приблизними підрахунками, кількість випускників даного профілю складає всього 1000 студентів на рік, і це високо конкурентна сфера зважаючи на складність роботи. Не тільки інженери-нафтовики отримують високу зарплату, але й інші фахівці інженерного профілю, такі як хіміки, електрики, фахівці з матеріалознавства і космонавтиці.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK