EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети США Musicians Institute: College of Contemporary Music

4 / 5 (1)

Musicians Institute: College of Contemporary Music

Приватний Музичний інститут - це історичний музичний коледж Голлівуду, штат Каліфорнія, США. Це унікальний приклад того, як одного разу в Голлівуді з невеликого класу музики, коледж виріс в повноцінний навчальний заклад зі своєю історією. Тут є хороший вибір різноманітних практичних спеціальностей в області музичного бізнесу, джазового виконання, звукорежисурі й інші сучасні напрямки.

Рік заснування  1977
Тип університету Приватний інститут
Напрямок університету  Музичний коледж
Початок програм Вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в Musicians Institute: College of Contemporary Music

  • Підготовчий курс англійської мови
  • Associate Program
  • Bachelor Program
  • Master Program
  • Certificate Program
  • Part-time Program S

Факультети і спеціальності в Musicians Institute: College of Contemporary Music

  • Music Artist Program
  • Music in Performance
  • Performance With Minor in Music Industry/Audio Studies
  • Songwriting and Production
  • Live Music Event Production
  • Science in Studio Recording
  • Audio Engineering (Post-Production)
  • Music Business Entrepreneur
  • Guitar Craft – Acoustic Guitar
  • Artist/Producer/Entrepreneur Certificate Program (APE)
  • MI Audio Engineering major
  • Bachelor of Music Composition program
  • Independent Artist Program
  • Bachelor of Music Composition program
  • Studio Recording

Стипендії в Musicians Institute: College of Contemporary Music


В Музичному інституті талановитим студентам пропонують знижку на навчання. Подробиці читайте в розділі - вартість навчання.

Повний опис

Музичний інститут (MI) викладає сучасні напрямки інструментальної музики: джаз, фанк, R & B, soul, електронна музика, композиція, виробництво гітар. Musicians Institute має підтверджену акредитацію від Відділу з приватної вищої освіти США, є частиною Національної асоціації музичних шкіл з 1981 року. Національна асоціація музичних шкіл визнана Міністерством освіти США (USDE).

Музичний інститут (MI) має цікаву історію створення. Все почалося з Технологічного інституту гітари (GIT). Інноваційна програма була розроблена Говардом Робертсом і Петом Хіксом. Ці музиканти-викладачі ділилися своїм досвідом зі студентами через практику. Традиція збереглася і до сьогоднішнього дня, коли провідні педагоги-музиканти передають професійний і творчий досвід в процесі навчання. Це сильна та унікальна особливість інституту MI.

З появою Басового технологічного інституту (BIT) в 1978 році, Ударного технологічного інституту (PIT) в 1980 році та Вокального технологічного інституту (VIT) в 1987 році школа виросла. Музичний інститут застосовує новаторські ідеї в галузі сучасної музичної освіти. Такий підхід відрізняв цей заклад від низки інших коледжів.

Коротка історія створення інституту MI:

1991 - засновано Технологічний інститут клавішних інструментів (KIT)

1993 - засновано Технологічний інститут звукозапису (RIT)

1994 - акредитація дипломів бакалавра музики

2000 - представлені дві інноваційні програми: Програма Recording Artist (RAP) * та Академія виробництва гітари Guitar Craft Academy.

* Програма RAP розвиває навички артиста, цифрового запису і закладає основи музичного бізнесу. Guitar Craft Academy навчає навичок створення з нуля та обслуговування електрогітар, бас-гітари й акустики своїми руками. Це головна відмінність інституту MI.

Локація MI - це Голлівудський бульвар, тут знаходиться кампус і сьогодні. Можливо тому MI продовжує залучати студентів з усього світу, створюючи міжнародну спільноту музикантів і творчих професіоналів. Дістатися сюди нескладно, по близькості є міжнародні аеропорти. Для міжнародних студентів можна замовити трансфер, щоб Вас зустріли прямо в аеропорту і доставили на кампус MI.

Musicians Institute: College of Contemporary Music

Musicians Institute: College of Contemporary Music

Навчання проходить також в м.Нешвіл, штат Тенесі, США. При інституті є майстерня на кілька людей. Згодом тут почали приймати замовлення від відомих світових музикантів. Викладачі навчають студентів безпосередньо через процес створення інструменту. Після закінчення цього напрямку студенти отримують сертифікат "Certificate of Guitar Craft" і "Certificate of Acoustic Guitar Design".

У 2002 році стартувала Програма музичного бізнесу (MBP). Тут можуть вчитися як музиканти-профі, так і музиканти-аматори. Головне володіти організаторськими здібностями та навичками управління. Тут стануть в пригоді додаткові спеціальні знання для ділової частини в музичній індустрії.

Музичний Інститут MI надає для студентів у вільному доступі всю необхідну апаратуру. У вас буде унікальна можливість практикувати на базі високотехнологічного продакшена в самому серці Голлівуду. Центр побудований легендарним A / U-дизайнером Майклом Уорреном, клієнтами якого є YouTube, Activision, Electronic Arts і Google HQ7.

Під час навчання міжнародний відділ допомагає своїм студентам у розв'язанні таких питань:

Допомога з пошуком проживання

Програма ESL для вивчення англійської

Допомога в отриманні візи та дозволу на роботу

Академічне консультування в процесі навчання

Персональне консультування і репетиторство

Профорієнтація в музичній сфері після закінчення навчання

Що вивчають в Музичному інституті в Голлівуді?

За останні сорок років досвіду MI постійно розробляє нові освітні та кар'єрні напрямки для музикантів з усього світу.

Школа Performance має програми навчання за напрямком: бас, ударні, гітара, клавішні технології й вокал.

Школа Індустрії розваг пропонує програми навчання за напрямком: артист-виконавець, музичний продюсер, підприємець у сфері розваг, аудіоінженер, діджей, створення електронної музики, створення живої музики, студія звукозапису і музичний бізнес, звукорежисура.

Музичний інститут пропонує повну освіту в усіх аспектах музичної індустрії: інструментальне виконання, навички DJ skill і продюсування, музика для відеоігор, аудіотехніка, виробництво гітари та будова інструменту, музичний бізнес і навчання новітнім музичним технологіям.

Викладачі музичного інституту в Голлівуді

Музичний інститут MI має високопрофесійний викладацький склад. Основна відмінність в тому, що музиканти з ім'ям навчають інших музикантів у творчій атмосфері. Для іноземних студентів існує повний супровід і підтримка протягом всього процесу навчання. Музичний інститут MI знайомить студентів зі світовим рівнем музичної індустрії, всіма стратегіями для поліпшення своєї кар'єри та реалізації своїх творчих ідей.

Спільнота Інституту Музикантів MI створює унікальну і різноманітну середу для розвитку. Це і студенти, і викладачі, і адміністрація, і сім'ї студентів і приїжджі виконавці з США і всього світу.

Музичний інститут MI надає інноваційну освіту і готує випускників до творчої та професійної кар'єри в сучасній музичній індустрії. MI всебічно навчає своїх студентів, за допомогою технічних засобів і інших ресурсів, щоб підтримати й надихнути креативні та професійні амбіції студентів.

Якщо ви шукаєте кращий сучасний музичний коледж в самому серці Голлівуду в індустрії розваг - це точно Musicians Institute!

НЕЗАБУТНІЙ МУЗИЧНИЙ ДОСВІД під час літніх канікул для майбутніх студентів.

Літні програми Summer Shot від MI. Ніколи не пізно реалізувати свої музичні мрії!

Summer Shot від MI пропонує молодим музикантам на самому початку знайти свою сферу в музиці. Студенти Summer Shot вийдуть на сцену, спробують свої навички в ультрасучасній студії або на майстер-класі під час навчання у викладачів міжнародного класу.

Тривалість літніх програм навчання: 2 - 3 тижні під час літніх канікул.

Мета: знайти свій напрямок в рамках майстер-класів.

Викладачі: найдосвідченіші інструктори Інституту Музикантів MI.

Вартість уточнюйте в академічних консультантів EduSteps.

Кожен студент буде під наглядом викладача, який допоможе втілити в життя креативні виступи протягом захоплюючої та веселої програми цього літа!

Чому варто вибрати Музичного інституту в Голлівуді?

  • Новітні технології на базі інституту

MI пропонує програму навчання BYOD (Bring Your Own Device) на основі цифрових технологій, яка забезпечує всебічну музичну підготовку з ексклюзивними програмами, доступними на будь-якій мобільній платформі. Ви можете використовувати свої зручні девайси та гаджети під час навчання.

  • Професійний підхід викладачів

Педагоги MI це професіонали-практики, які гастролюють і записуються з кращими артистами. Вони приносять свій досвід в студентську аудиторію. Студенти отримують знання з перших рук, безпосередньо від практиків.

  • Доступ 24/7 до технічної бази закладу

В MI доступні понад 75 приватних тренувальних лабораторій, 12 репетиційних баз і 30 студій звукозапису для студентів під час навчання в MI. Ваші проєкти знайдуть способи реалізації завдяки технічному оснащенню кампусу.

  • Голлівудський кампус з перших рук

Студентські будні хлопців проходять в сучасному кампусі MI, розташованому в самому центрі індустрії розваг Голлівуду. На території кампусу є Концертний зал, комп'ютерні класи, навчальні кімнати з повним підсвічуванням і музична бібліотека з повною комплектацією.

  • Персональний підхід

Невеликі класи, приватні уроки та заняття на відкритих консультаціях допомагають педагогам забезпечити індивідуальний підхід до студентів в процесі навчання. У студентів є хороша можливість рости професійно у творчій атмосфері.

  • Всі музичні напрямки та стилі

В MI можна вивчати понад 500 напрямків і вузьких спеціалізацій музики. Академічна програма охоплює широкий спектр основних і факультативних дисциплін в музичній та розважальній індустрії.

Переваги навчання

  • Повністю обладнані приміщення для репетицій 24/7 та цифрові лабораторії для створення музики
  • 6 студій звукозапису доступні для використання студентами під час навчання
  • Доступ в концертний зал, з повною можливістю аудіо / відео записи
  • Професійні студії для отримання практичного досвіду роботи студентів вже під час навчання
  • Висококласне обладнання від престижних виробників, в тому числі широкоформатні мікшерні консолі SSL, API та Euphonix
  • Безпека на території кампусу 24/7



Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Повністю обладнані приміщення для репетицій 24/7 та цифрові лабораторії для створення музики.
  • 6 студій звукозапису доступні для використання студентами під час навчання.
  • Доступ в концертний зал, з повною можливістю аудіо / відео записи.
  • Професійні студії для отримання практичного досвіду роботи студентів вже під час навчання.
  • Висококласне обладнання від престижних виробників, в тому числі широкоформатні мікшерні консолі SSL, API та Euphonix.
  • Дізнайтеся більше у наших академічних консультантів!

Вартість навчання в Musicians Institute: College of Contemporary Music

Оплата за рік навчання на Магістра - 27000 доларів, в залежності від напрямку

Оплата за рік навчання на Бакалавра - 24200 доларів в рік в залежності від напрямку

Оплата за сертифікований курс - 7000 доларів в рік

Додаткову інформацію, а також інформацію про знижки та стипендії уточнюйте у академічних консультантів EDUSTEPS.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

TOEFL - лише для програми бакалавра.

Мінімальний бал для прийняття - 500 (стандартний), 173 (комп’ютеризований) або 61 (Інтернет-тест / IBT).

Duolingo - мінімальний бал 100.

Як вступити до Musicians Institute: College of Contemporary Music

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK