EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Швейцарії EU Business School in Geneva

4.5 / 5 (2)

EU Business School in Geneva

EU Business School in Geneva - Європейська бізнес-школа в Женеві - відома міжнародна бізнес-школа поєднує в собі традиційні методи навчання, інноваційні та оригінальні програми.

Рік заснування 1973
Тип школи Приватна бізнес-школа
Початок програм Жовтень, лютий, червень, серпень

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Мовний курс
  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма — це перший курс університету з додатковою підготовкою для міжнародних студентів

Програми навчання в EU Business School in Geneva

  • Підготовчий курс англійської мови
  • Програми підготовки на бакалаврат
  • Бакалаврат (Bachelor Degree)
  • Магістер (Master's Degree)

Факультети і спеціальності в EU Business School in Geneva

  • Business
  • Computing and IT
  • Finance and Economics
  • Hospitality and Tourism
  • Language
  • Management
  • Marketing and Communications
  • Public administration
  • Sport Science and Recreation

Повний опис

EU Business School in Geneva - Європейська бізнес-школа в Женеві - відома міжнародна бізнес-школа поєднує в собі традиційні методи навчання, інноваційні та оригінальні програми.

EU Business School (EU), заснована в 1973 році, - міжнародна, професійно акредитована бізнес-школа високого рівня з кампусами в Барселоні, Женеві, Монтре, Мюнхені та онлайн. Школа надає високоякісну освіту в конкурентній навчальному середовищі з невеликими динамічними уроками англійської мови з кращими навчальними планами як в Північній Америці, так і в Європі.

Кампус бізнес-школи в Женеві розташований на правому березі озера, за 5 хвилин пішки від головного торгового району міста Rive. Поруч знаходиться безліч кафе, ресторанів, парків. Головна громадська бібліотека міста Bibliothèque de Genève - в 10 хвилинах пішки від кампуса.

EU Business School пропонує програми підготовки, бакалаврату, магістратури, магістра ділового адміністрування і докторантури, як на кампусі, так і в Інтернеті. Деякі зі спеціальностей для цих ступенів включають ділове адміністрування, комунікацію, управління туризмом, міжнародні відносини, управління спортом, управління цифровими медіа, міжнародний бізнес, маркетинг, фінанси, управління підприємством і управління персоналом, серед інших.

Одна з головних причин, чому люди обирають навчання в EU Business School в Женеві, полягає в практичному підході до бізнес-освіти в школі. Всі програми знаходять баланс між теорією класної кімнати та практичними прикладами, і студенти постійно спілкуються з бізнесом, підприємцями та світовими лідерами.

Для того, щоб навчатися в EU Business School в Женеві міжнародному абітурієнту знадобитися: 1 завірена копія диплома середньої школи та виписка оцінок; підтвердження рівня володіння англійською мовою: оцінка TOEFL 80 (через інтернет) або 213 (за комп'ютером); IELTS 6,0; CAE B2 з мінімальною оцінкою 169; PTE 57. Програми бакалаврату в бізнес-школі ЄС мають чотири дати початку навчання в рік, ці дати однакові для кожного кампуса. Семестри починаються в жовтні, лютому, червні та серпні щороку. А вартість навчання починається від 13 000 CHF і може змінюватися в залежності від програми.

Ця школа пропонує кілька варіантів проживання. Серед них є проживання в студентському гуртожитку, також можна знімати квартиру як одному, так і з другом. Проживання в студентських гуртожитках дозволяє знайомитися з новими людьми та відмінно допомагає пристосуватися до нового способу життя й адаптуватися до нього. EU в Женеві забезпечив обмежену кількість студентських гуртожитків з партнерами, всього в 15 хвилин ходьби від кампуса. Також жити разом у квартирі - це популярне поняття в Женеві, і воно набагато дешевше, ніж жити одному. Спільне використання є гнучким варіантом, і ви можете вивчати інші мови якомога швидше з сусідами по кімнаті з інших країн. Однак ви повинні бути готові піти на компроміс.

Приїхавши навчатися в EU Business School в Женеві, студент не залишиться один. На кампусі є персонал, який надає широкий спектр послуг студентам, щоб у них було все необхідне, щоб отримати максимальну віддачу від навчання. Студенти в кампусі можуть скористатися кількома послугами, включаючи використання принтерів, доступ до WIFI та комп'ютерну лабораторію.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Кампус ЄС в Женеві розташований всього в п'яти хвилин ходьби від фінансового центру Женеви та головного торгового району.
  • Женева - міжнародний центр бізнесу, культури та творчості, розташований на березі Женевського озера.
  • Програми бакалаврату та магістратури в школі бізнесу пропонують понад 20 спеціалізацій.
  • EU Business School in Geneva має кілька дат початку навчання протягом року.
  • Серед якостей школи - мультинаціональна серед учнів, що дає можливість завести корисні знайомства і зв'язки.
  • Студенти в Женеві ЄС регулярно відвідують міжнародні компанії, де вони можуть застосувати теорію, якої вони навчилися в класі, в реальних ділових ситуаціях.

Вартість навчання в EU Business School in Geneva

Вартість навчання починається від 13 000 CHF

У вартість навчання в EU Business School in Geneva не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в EU Business School може змінюватися і залежить від програми й спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Як вступити до EU Business School in Geneva

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK