EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Нідерландів Tilburg University

4.3 / 5 (4)

Tilburg University

Tilburg University - це державний дослідницький університет, що спеціалізується на соціальних і поведінкових науках, економіці, праві, бізнес-науках, теології та гуманітарних науках, розташований в Тілбурзі в південній частині Нідерландів.

Цей вищий навчальний заклад вважається одним з кращих університетів в Нідерландах і входить в ТОП-200 університетів усього світу. Тілбургский університет пропонує програми з викладанням на голландській та англійській мовах.

Рік заснування: 1927
Тип університету: Державний університет
Початок програм: Вересень

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Мовний курс
  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма — обов'язкова програма для міжнародних студентів

Програми навчання в Tilburg University

  • Диплом бакалавра/Bachelor Degree
  • Диплом магістра/Master’s Degree
  • Диплом доктора філософії/PhD Degree

Факультети і спеціальності в Tilburg University

  • Accountancy
  • Finance
  • Econometrics
  • Economics
  • Applied Mathematics and Big Data
  • Communication
  • Media
  • Digital Sciences
  • Culture
  • Philosophy
  • Data Science
  • Law
  • Management
  • Business
  • Marketing
  • Organization Studies
  • Human Resource Studies
  • Psychology
  • Public administration
  • Religion
  • Theology
  • Social Sciences
  • Taxology

Повний опис

Tilburg University - це державний дослідницький університет, що спеціалізується на соціальних і поведінкових науках, економіці, праві, бізнес-науках, теології та гуманітарних науках, розташований в Тілбурзі в південній частині Нідерландів. Цей вищий навчальний заклад вважається одним з кращих університетів в Нідерландах і входить в ТОП-200 університетів усього світу. Тілбургского університет пропонує програми з викладанням на голландській та англійській мовах.

Тілбург знаходиться на півдні Голландії і є невеликим містечком з населенням у 220 000 осіб. Він вважається типовим студентським містом, де більшу частину населення складають саме міжнародні студенти. Компактний кампус Тілбургского університету складається з 15 будівель, розташованих на невеликій відстані один від одного. Кампус оточене мальовничими садами та відкритими зеленими просторами. При кампусі знаходяться сучасна бібліотека, книжковий магазин, кілька ресторанів та їдалень, безліч інтернет-кафе і комп'ютерний центр. Завдяки відмінній транспортній розв'язці студенти можуть легко дістатися до Амстердама, Антверпена та інших міст. Найближчий аеропорт знаходиться в місті Ейндховен і дорога до нього займе всього 30 хвилин на машині або 1.5 години на громадському транспорті.

Університети в Нідерландах найчастіше не мають власної резиденції для студентів. Однак Тілбург співпрацює з певними компаніями та резервує у постачальників житла ряд кімнат для своїх студентів. Найчастіше ці кімнати знаходяться в пішій доступності від університету, спортивного центру і зупинок громадського транспорту. Вони повністю мебльовані та в залежності від обраної категорії можуть мати власну ванну і кухню або загальну на поверсі.

Університет Тілбурга був заснований в 1927 році як Roomsch Katholieke Handelshoogeschool (Римо-католицький університет торгівлі). Оскільки він був розташований в південній, католицької частини Нідерландів, незабаром він був перейменований на: Katholieke Economische Hogeschool (Католицький економічний університет). У 1963 році університет був знову перейменований в Katholieke Hogeschool Tilburg (Католицький університет Тілбурга). Хоча в нинішній назві університету слово «католицький» опущено, він як і раніше вважається католицьким університетом.

Істотних змін університет отримав під час студентських протестів 1969 року. 28 квітня 1969 року студенти забарикадували будівлі кампусу, вимагаючи освітніх і організаційних змін. А за кілька місяців до цього, студенти неофіційно перейменували заклад в Університет Карла Маркса, намалювавши цю назву по всьому університетському містечку, щоб підкреслити важливість марксистських ідей у ​​тогочасній навчальній програмі, в основному орієнтованої на економіку. Ці протести призвели до повсюдних змін в системі вищої освіти в Нідерландах, що було офіційно закріплено в законопроєкт про реформу освіти 1971 року, який дозволив студентам голландських університетів приймати більш самостійні рішення.

Сьогодні в Tilburg University навчається понад 17000 студентів. Університет дає підготовку до кар'єри в широкому спектрі професій: Accountancy, Finance, Applied Mathematics and Big Data, Communication, Media, Digital Sciences, Culture, Philosophy, Data Science, Econometrics, Economics, Law, Management, Business, Marketing, Organization Studies, Human Resource Studies, Psychology, Public Administration, Religion, Theology, Social Sciences, Taxology.

Тілбургский університет відомий тим, що спеціалізується на соціальних і економічних науках. У 2020 році три основних рейтинги університету - QS World University Ranking, THE World University Rankings і US News Best Global Universities включили Тілбург в число 40 кращих університетів світу і 10 кращих в Європі по економіці. У 2020 році Тілбургский університет також зайняв 17-е місце у світі й 4-е місце в Європі в області економіки та бізнесу згідно з рейтингом "The US News 2020 ranking". Times Higher Education у 2019 році помістили його на 28-е місце у світі в області економіки та бізнесу і 52-е місце у сфері права. У відомому Шанхайському рейтингу Tilburg University зайняв 5-е місце серед кращих університетів в галузі ділового адміністрування у світі, 12-е місце в області фінансів і 27-е місце в області менеджменту.

Університет Тілбург добре відомий у всьому світі високою якістю освіти та наукової діяльності своїх студентів і викладачів. Випускники університету цінуються на ринку праці не тільки завдяки своїм академічним знанням, але і тому, що вони володіють навичками, необхідними для професіоналів 21-го століття. Спеціальності, які особливо популярні серед студентів і не раз потрапляли в топові світові рейтинги це Accounting & Finance, Business & Management, Economics & Econometrics, Social Sciences & Psychology і Law & Public Governance. Крім цього, Тілбурский університет славиться своєю бібліотекою. Вона вважається однією з найбільших в Європі.Є спеціальний зал, де можна займатися в повній тиші, також зал, обладнаний комп'ютерами з доступом в Інтернет, і спеціальна зона для студентів, де можна збиратися групами для написання спільних проєктів.

Університет також відомий своєю міжнародною атмосферою - сьогодні тут навчається близько 3000 студентів різних національностей. Для того, щоб вступити в Tilburg University, студентам з неєвропейських країн потрібно надати сертифікат про знання англійської мови на такому рівні: IELTS - 6.0, з не менш ніж 5.5 в кожній секції; TOEFL - 80. При цьому на програми Data Science і Global Law вимоги можуть відрізнятися.

Крім цього, деякі програми вимагають поглиблених знань математики, бо вона грає важливу роль в деяких напрямках. Програми, для яких студентам потрібно довести високий рівень знання математики: Economics, International Business Administration, Entrepreneurship and Business Innovation, Econometrics and Operations Research, Data Science, Cognitive Science and Artificial Intelligence, Psychology, International Sociology, Global Management of Social Issues, Human Resource Studies: People Management. Рівень знань буде визначатися фінальною оцінкою в цьому предметі. Студенти також можуть здати додатково онлайн-іспит.

Вартість навчання в цьому університеті може відрізнятися для окремих програм, але в основному вона становить € 8,900 для програм бакалаврату та € 14,700 для магістратури. Плата за навчання покриває вартість відвідування лекцій і інших приміщень, що надаються університетом, таких як велика університетська бібліотека, симпозіуми та інші збори.

Університет прагне зробити життя студентів захопливим. Тому тут організовано понад 25 студентських асоціацій і 23 спортивних клуби. Студентські асоціації зосереджені на об'єднанні студентів незалежно від їх освітньої програми. Також тут є багато культурних спільнот, які фокусуються на мистецтві, включаючи театральне мистецтво і музику. Також в університеті працює спортивний центр, який вважається одним з кращих в Нідерландах. Тут студентам пропонується понад 58 видів спорту в таких напрямках, як аеробіка, пляжні види спорту, бокс і бойові мистецтва, танці, фітнес, плавання, види спорту з м'ячем і з ракетками. Крім цього, в цьому центрі студенти також можуть відвідати сауну, кабінет фізіотерапевта і нутриціології.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Тілбургский університет є єдиним ВНЗ Нідерландів, які реалізують програму з економіки, яка третій рік поспіль визнається найкращою
  • Школа соціальних і поведінкових наук Тілбургского університету пропонує унікальну дворічну магістерську програму з медичної психології, в рамках якої студенти проходять підготовку в якості вчених-практиків в медичних установах.
  • Мережа випускників Тілбургского університету налічує 70000 осіб, багато з яких стали відомими державними діячами, наприклад: Alexandra Prechal (суддя Європейського суду), Jolande Sap (голландський політик і парламентарій), Willem van Genugten (професор міжнародного права) та інші.
  • Мережа випускників Тілбургского університету налічує 70000 осіб, багато з яких стали відомими державними діячами, наприклад: Alexandra Prechal (суддя Європейського суду), Jolande Sap (голландський політик і парламентарій), Willem van Genugten (професор міжнародного права) та інші.
  • Щорічно університетом організовується Тілбургский тиждень бізнесу та економіки - одне з найбільших університетських кар'єрних заходів в Нідерландах.
  • У цей час понад 90 компаній (серед яких L'Oréal, KPMG, ING Bank, ExxonMobil, Deloitte та ін.) Проводять презентації, семінари та різноманітні тренінги, а у студентів є можливість проявити себе та завести хороші стосунки.

Вартість навчання в Tilburg University

  • Диплом Бакалавра - € 8,900 / рік
  • Диплом Магістра - € 14,700 / рік

У вартість навчання в Tilburg University не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Ця ціна є орієнтовною і залежить від програми й спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Pre-Bachelor Bachelor Master’s
IELTS 5.0 6.0 6.5
TOEFL 71 80 90

Як вступити до Tilburg University

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK