EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Нідерландів Wittenborg University of Applied Sciences

4 / 5 (4)

Wittenborg University of Applied Sciences

Wittenborg University of Applied Sciences (WUAS) - це один з найбільш швидко міжнародних університетів прикладних наук в Голландії, який дає підготовку в таких популярних напрямках, як менеджмент, підприємництво, готельний бізнес і туризм. Основні принципи роботи університету Віттенборг: чітке управління, інтернаціоналізація, різноманітність навчальних програм, інновації в методиці навчання.

Рік заснування 1987
Тип школи Приватний університет
Початок програм Серпень, жовтень, листопад, лютий, березень, травень

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Мовний курс
  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма — Foundation

Програми навчання в Wittenborg University of Applied Sciences

  • Підготовчий курс / Foundation
  • Диплом бакалавра / Bachelor Degree
  • Диплом магістра / Master`s Degree
  • Диплом доктора філософії / PhD Degree

Факультети і спеціальності в Wittenborg University of Applied Sciences

  • Arts and Technology
  • International Business Administration
  • Entrepreneurship and Innovation
  • Finance
  • Health and Social Care
  • Hospitality Business Management
  • Entrepreneurial Management
  • Clean Technology Management
  • International Management
  • Marketing Communication and Information
  • Sports Business Management
  • Sports and Wellbeing
  • Education

Повний опис

Wittenborg University of Applied Sciences (WUAS) - це один з міжнародних університетів прикладних наук в Голландії, який швидко розвивається і  дає підготовку в таких популярних напрямках, як менеджмент, підприємництво, готельний бізнес і туризм. Основні принципи роботи університету: чітке управління, інтернаціоналізація, різноманітність навчальних програм, інновації в методиці навчання.

Головний кампус університету Віттенборг розташований в муніципалітеті Апелдорн, в центрі Нідерландів. Апелдорн - 11-те за величиною місто в Нідерландах. Місто дуже зелене, чисте і має прекрасне місце розташування: він знаходиться всього в годині часу потягом або машиною від голландської столиці Амстердама або німецького кордону на сході. Аеропорт Схіпхол знаходиться також всього в годині часу машиною. Кампус університету розташований на північ і південь від центрального залізничного вокзалу, у двох будівлях, відомих як будівля Aventus і будівля Spoorstraat.

Також Wittenborg University of Applied Sciences має свій кампус в Амстердамі, в перспективному південно-східному районі міста, де розташовані багато міжнародних компаній, такі як штаб-квартира Adidas в ЄС і голландські офіси Deutsche Bank. Він також знаходиться недалеко від арени Йохана Кройффа, раніше відомої як Амстердам-арена, де знаходиться голландський футбольний клуб Ajax.

Університет Віттенборг пропонує різні типи мебльованих студентських гуртожитків в різних місцях Апелдорн, всі знаходяться відносно недалеко від кампусів (1-5 км):

  • Розміщення поза кампусом. Студенти мають можливість самостійно винаймати квартири. У них проживають 4-5 студентів. Більшість номерів одномісні, однак також доступні двомісні номери.
  • Розміщення на кампусі. В цьому типі розміщення студенти або мають свої кімнати, або живуть в одній кімнаті з сусідом. Розміщення в кампусі пропонує компанія Wittenborg Housing (Ruyterstraat) або університетський партнер по наданню житла (FSG Campus).

У всіх номерах є основні меблі та високошвидкісний Інтернет. Місця загального користування та зручності, такі як обладнана кухня і ванна кімната, є загальними.

Університет Віттенборг був заснований в 1987 році на базі коледжу, в голландському місті Девентер бізнесменом Х. Нейкампом. Школа стала відома своїми програмами в банківській справі, страхуванні та управлінні нерухомістю, забезпечуючи ці галузі в Нідерландах сотнями випускників. Основним джерелом студентів в кінці 1980-х - початку 1990-х років були військовослужбовці, які покинули збройні сили у зв'язку зі скасуванням національної служби в Нідерландах. У 2002 році Віттенборг став партнером BTC, міжнародної сімейної консалтингової компанії, що спеціалізується на програмах корпоративного навчання і почав розробку своїх міжнародних бізнес-програм англійською мовою, отримавши державну акредитацію від визнаного в Європі NVAO у 2006 році.

З 2006 року Віттенборг перетворився в англомовний міжнародний університет прикладних наук, що спеціалізується на управлінні та бізнес-адмініструванні, а також підприємництві в міжнародному контексті. Зараз в ньому навчаються близько 400 студентів з більш ніж 60 різних країн.

Університет прикладних наук Віттенборг пропонує перед університетські програми англійської мови для студентів, що бажають навчатися за його програмами, а також студентів, які готуються до навчання в інших голландських університетах. Для того, щоб вступити в цей університет потрібно підтвердити знання англійської мови на рівні B2. Університет приймає такі сертифікати: IELTS - 6.0, TOEFL - 90, Cambridge FCE - grade B (173-175) or C (169-172). Якщо вимоги до знання англійської мови не виконані, але студент має бал IELTS не менше 5,5 він може приєднатися до підготовчого курсу всього на пів року.

У місті Апелдорн і Амстердам є багато можливостей для тих, хто хоче брати участь в різних видах спорту. Тут можна грати в футбол, волейбол, хокей, теніс, регбі, сквош, гольф, а також - займатися карате, боксом або іншими бойовими видами мистецтва, плаванням, дайвінгом або просто фітнесом. Також є безліч студентських організацій і клубів за інтересами.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Девіз університету «покращувати себе, поліпшується наш світ».
  • Це один з небагатьох університетів, де набір на навчання проходить 6 разів на рік.
  • Магістерська і бакалаврська програми ділового адміністрування мають подвійну акредитацію NVAO і FIBAA. Університет Віттенборг - єдиний університет прикладних наук в Нідерландах з подвійною акредитацією для своїх програм на здобуття ступеня.
  • Три основних принципи університету: Інтернаціоналізація, різноманітність і етика.
  • У 2013 році Віттенберзький університет відкрив своє видавничий підрозділ, Wittenborg University Press, метою якого є випуск публікацій, що представляють інтерес і актуальність для студентів, випускників і ширшої аудиторії.
  • Крім кампусів в Нідерландах, У Wittenborg University of Applied Sciences також має свої підрозділи в Німеччині та Австрії, а також співпрацює з безліччю інших університетів по всьому світу.

Вартість навчання в Wittenborg University of Applied Sciences

Вартість навчання в університеті Віттенборг на бакалавраті становить € 8,900 за рік в Апелдорне і € 9,800 за рік в Амстердамі. Весь курс магістратури в Апелдорне буде коштувати € 14,300, а в Амстердамі - € 18,300. Ця ціна не включає витрати на книги та навчальні матеріали та інші можливі внески.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Як вступити до Wittenborg University of Applied Sciences

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK