EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Італії Domus Academy

4 / 5 (4)

Domus Academy

Domus Academy - відома академія моди та дизайну, яка пропонує навчання та підвищення кваліфікації для молодих фахівців індустрії. Академія входить в топ кращих шкіл світу за напрямками: дизайн одягу, індустріальний дизайн, бізнес, дизайн інтер'єру.

Рік заснування 1982
Тип університету  Приватний університет
Напрямок університету Академія моди та дизайну
Початок програм Вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в Domus Academy

  • Диплом магістра (1 рік)

Факультети і спеціальності в Domus Academy

  • Interior an Living Design
  • Product Design
  • Urban vision and Architectural Design
  • Fashion Design
  • Fashion Management
  • Fashion Styling and Visual Merchandising
  • Business Design
  • Luxury Brand Management
  • Interaction Design
  • Service Design
  • Visual Brand Design

Повний опис

Domus Academy - приватна академія у сфері мистецтва та дизайну в місті Мілан, Італія. Академія Домус пропонує студентам магістерські та професійні програми за спеціальністю: мода, індустріальний дизайн і управління сферою дизайну.

Domus Academy - академія моди та дизайну була заснована в 1982 році відомою родиною Мазоччі, власниками відомих журналів Domus і Quattroruote. На момент створення, Італії потрібен був навчальний заклад, який би пропонував програми для вже чинних професіоналів у світі моди та дизайну, де вони могли б підвищити свій професійний рівень. Академія Домус відразу привернула увагу та упродовж декількох років стала провідним університетом в Італії, який пропонує дійсно першокласне навчання для молодих фахівців.

Студенти Domus Academy неодноразово отримали нагороди на конкурсах ITS, Next Generation / Milan Fashion Week, Vogue Talents, Who's on Next і Red Dot Award. Школа постійно намагається зацікавити студентів в участі в конкурсах і різноманітних заходах. Це дає можливість студентам показати свій талант і знайти можливість для подальших успішних колаборацій.

У 2012 - 2015 роках, відоме видання Frame Publishers включило академію Домус, Domus Academy, в топ кращих університетів світу, які пропонують магістерські програми в області дизайну, моди, управління та індустріального дизайну. Domus Academy входить в список 8 світових академій моди та дизайну за напрямом «дизайн інтер'єру» згідно Azure Magazine. У 2016 році, журнал Domus Magasine, включив академію в топ 100 кращих європейських шкіл архітектури та дизайну.

Навчання в Domus Academy базується на практичному підході. Причиною цього те, що більшість студентів - вже дизайнери, що практикуються і їх цікавить насамперед практичне наповнення курсу. У зв'язку з цим, 80% занять навчального плану - це практичні заняття. Студенти працюють над реальними проєктами, і розв'язують проблеми сучасного дизайну під керівництвом викладачів - лідерів індустрії. Студенти виконують проєкти для таких компаній як Maserati, BMW Design, Swarovski, Versace, Trussardi, Alberta Ferretti, Tommy Hilfiger, Fiat.


Відомі викладачі школи - креативний директор модного будинку Trussardi Гай Труссарді, редактор Vogue Italia Сара Майно, творець марки Costume National Енніо Капаза.


Кампус університету Domus Academy оснащений всім необхідним. Тут знаходяться дві великі лабораторії, класи з сучасним обладнанням, зони для творчої роботи. Бібліотека Domus Academy складається з професійної літератури та періодичних видань, які постійно оновлюються.

Сьогодні, програми магістратури в Domus Academy викладаються за 4 основними напрямками: Design, Experience, Fashion, Business. Кожен напрямок пропонує вибрати свою спеціалізацію.

Design: Interior and Living Design, Product Design, Urban vision and Architectural Design

Experience: Interaction Design, Service Design, Visual Brand Design

Fashion: Fashion Design, Fashion Management, Fashion Styling and Visual Merchandising

Business: Business Design, Luxury Brand Management

Вступити до університету Domus Academy студенти з України можуть, маючи диплом бакалавра за напрямом дизайн. Академія просить підтвердити рівень володіння англійської мови тестом IELTS чи TOEFL та надати творче портфоліо. Освітнє агентство EDUSTEPS, офіційний представник академії в Україні, допомагає студентам подати документи на навчання і супроводжує студентів на всіх етапах аплікаційного процесу.

Ми рекомендуємо академію Домус в Мілані, так, як бачимо, що навчання дає можливість молодим фахівцям пробитися у світ моди та дизайну і почати працювати в компаніях зі світовим ім'ям. Офіс університету організовує рекрутингові виставки, куди запрошують відомі компанії. Recruiting Days - це реальна можливість для студентів познайомитися з компаніями, пройти співбесіди та знайти партнерів для колаборації. Щорічно дні кар'єри відвідують такі компанії як - Between Research, Condé Nast, Continuum, Crea International, Enhancers, Experientia, Ferragamo, Fiat Chrysler, Frog Design, Futurebrand, Giorgio Armani, Gucci, Il Sole 24 Ore, Inditex Zara, Moncler, Museo Kartell, Versace, Whirlpool.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Domus Academy ідеально підходить для тих студентів, які вже мають досвід навчання і роботи у сфері дизайну, і які хочуть підвищити свій професійний рівень
  • Щорічно, відомі світові компанії рекрутують випускників університету. Серед компаній, які зацікавлені з випускників академії: Fiat Chrysler, Frog Design, Futurebrand, Giorgio Armani, Gucci, Il Sole 24 Ore, Inditex Zara, Moncler, Museo Kartell, Versace, Whirlpool.
  • 80% занять засновані на практичній роботі. Студенти працюють над реальними проєктами під керівництвом лідерів індустрії моди та дизайну.
  • Відомі викладачі школи - креативний директор модного будинку Trussardi Гай Труссарді, редактор Vogue Italia Сара Майно, творець марки Costume National Енніо Капаза.
  • У 2012 - 2015 роках, відоме видання Frame Publishers включило академію Домус, Domus Academy, в топ кращих університетів світу, які пропонують магістерські програми в області дизайну, моди, управління та індустріального дизайну.
  • Журнал Domus Magasine, включив академію в топ 100 кращих європейських шкіл архітектури та дизайну.

Вартість навчання в Domus Academy

У вартість навчання в Domus Academy не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в американському університеті Domus Academy може змінюватися і залежить від програми та спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

  • Master's Degree: від 25 000 EUR за всю програму.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Master's Degree
IELTS 5,5
TOEFL ibt 70+

Як вступити до Domus Academy

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK