EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Канади University Canada West

5 / 5 (1)

University Canada West

Університет University Canada West - перший приватний незалежний університет Британської Колумбії. Відмінною особливістю навчального закладу є особлива система інтенсивного навчання. Вона дозволяє отримати диплом бакалавра за 2-2,5 року, а диплом MBA - всього за 1 рік. Обсяг програми при цьому повністю зберігається.

Рік заснування 2005
Тип університету Приватний університет
Напрямок університету Бізнес, менеджмент, комерція
Початок програм Вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Мовний курс
  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма —залежить від програми, уточнюйте у консультантів

Програми навчання в University Canada West

  • Підготовчий курс
  • Диплом бакалавра (3-4 роки)
  • Диплом магістра / MBA (1-2 роки)

Факультети і спеціальності в University Canada West

  • Business, Management, Commerce

Повний опис

Ваша мета отримати престижний диплом бакалавра або магістра в Канаді у сфері бізнесу та управління? Крім теоретичних знань ви прагнете отримати практичний досвід роботи? Ви готові працювати та розвиватися у сфері бізнесу, менеджменту та управління? Тоді канадський Університет UCW - ідеальне місце для вищої освіти в Канаді. 

University Canada West - сучасний, незалежний і динамічний приватний університет Канади, розташований в самому серці Ванкувера. Навчальний заклад був заснований у 2004 році доктором Девідом Стронгом, досвідченим ученим і академіком, який став першим Президентом UCW. Його метою було - підготувати молодих фахівців і майбутніх лідерів до конкурентного середовища в бізнесі. Сьогодні канадський університет University Canada West пропонує великий вибір програм і курсів. Вони націлені на практичну підготовку студентів, на виховання лідерів і успішних менеджерів. Основна мета університету - дати студентам знання і навички, які необхідні для працевлаштування в Канаді й в усьому світі, і для подальшого професійного та кар'єрного росту. В University Canada West ця мета досягається завдяки продуманим академічних програмах та зв'язок навчання з практикою.

Основні програми університету UCW це бакалавр Комерції, Бакалавр Мистецтв в Бізнесі та комунікацій і Магістр Бізнес Адміністрування. Навчання проводиться на кампусі університету в самому центрі Ванкувера або онлайн. Студенти можуть вчитися на стаціонарі або онлайн, а також поєднувати обидві форми навчання. Завдяки продуманій і гнучкій академічній програмі, студенти можуть прискорити своє навчання й отримати диплом бакалавра університету Канади за 2,5 року, а диплом МВА всього за 1 рік. 

Крім програм бакалавра і магістратури у сфері бізнес адміністрування, університет UCW пропонує кілька підготовчих програм для випускників шкіл і університетів. Випускники шкіл України повинні пройти додаткову програму підготовки (University Access Program і University Pathway Program), перед початком основного курсу - програми бакалавра. Тривалість і наповнення підготовчої програми залежить від рівня англійської мови студента і від середнього бала атестата. MBA Foundation розроблена для випускників університетів, які хочуть отримати ступінь МВА, але не мають достатнього академічного досвіду у сфері бізнесу. 

Кампус UCW розташований в самому центрі Ванкувера. Для багатьох студентів, це хороша можливість поєднувати навчання і роботу. На кампусі канадського університету University Canada West панує дух згуртованості та єдності. Тут навчаються студенти з різних куточків світу. Відділ по роботі зі студентами робить все можливе для того, щоб нові студенти якомога швидше адаптувалися до навчання і життя в Канаді. Крім центру підтримки студентів, в університеті UCW є центр розвитку кар'єри. Фахівці центру допомагають майбутнім молодим фахівцям правильно і грамотно скласти резюме і знайти роботу, яка відповідає вимогам студента. Викладачі UCW - професіонали, які досягли високого рівня у сфері бізнесу. Вони використовують свій досвід в бізнесі в академічному процесі, пропонують вивчення реальних кейсів і аналіз стандартних бізнес-ситуацій. 

Університет UCW визнаний і акредитований за високу якість навчання наступними організаціями: Education Quality Assurance (EQA), Accreditaion Council for Business Schools and Programs (ACBSP). Завдяки тому, що University Canada West входить в BC Transfer System (BCCAT), у студентів університету є можливість переводитися і вчитися в інших університетах Канади.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Відмінною особливістю Canada West University є особлива система навчання, при якій навчальний рік складається з 5 семестрів по 10 тижнів кожний. Подібна система інтенсивного утворення дозволяє отримати диплом бакалавра за 2-2,5 року, а диплом MBA - всього за 1 рік!
  • Для Canada West University характерні невеликі розміри академічних груп (15-20 осіб); компактний кампус органічно розташований в центрі Ванкувера.
  • Університет зацікавлений в талановитих студентах і надає можливість отримати стипендію за наукові досягнення. Можливість отримати стипендію до 5000 CAD.
  • Відділення Професійного орієнтування University Canada West (UCW) працює зі студентами та випускниками, які знаходяться в Ванкувері й надає їм повну інформацію про працевлаштування.
  • University Canada West (UCW) знаходиться в самому серці великого міста, до нього легко доїхати з будь-якої точки. Кампус оточений кафе, ресторанами, розважальними та торговими центрами, спортзалами тощо.
  • Студенти мають право працювати за студентською візою до 20 годин під час навчання. Практика є невіднятною частиною багатьох програм.

Вартість навчання в University Canada West

Для іноземних студентів навчання в коледжі платне. У вартість навчання не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка й інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в канадському університеті University Canada West може змінюватися і залежить від програми та спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS. 

  • Підготовча програма: від 6900 CAD за програму 
  • Диплом бакалавра: від 18 900 CAD за рік навчання 
  • Диплом магістра (МВА): від 19 900 CAD за рік навчання

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Foundation BACHELOR MBA
IELTS 5,0 6,5 6,5

Як вступити до University Canada West

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK