EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Канади Georgian College

5 / 5 (1)

Georgian College

Georgian College of Applied Arts and Technology - державний коледж Канади, спеціалізується на прикладному мистецтві та технологіях. Входить до рейтингу кращих ВНЗ на думку роботодавців. Завдяки підтримці для іноземних студентів, Georgian College був визнаний найбільш вигідним у світі для іноземців.

Рік заснування 1967
Тип університету Державний коледж
Напрямок університету College of Applied Arts and Technology
Початок програм Травень, вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в Georgian College

  • Підготовчий курс англійської мови
  • Сертифікат (1 рік)
  • Диплом (2 -3 роки))
  • Пост дипломна освіта (1 рік)

Факультети і спеціальності в Georgian College

Повний опис

Коледж Georgian College (Джорджіан Коледж) був заснований в 1967 році й сьогодні є провідним професійним Інститутом прикладних наук і технологій. На базі коледжу щорічно проходить навчання 12 500 студентів, з них 1500 - іноземні студенти з більш ніж 60 країн світу. Навчальний заклад займає 7 кампусів в Центральному Онтаріо, найбільшим, з яких є кампус в місті Баррі. Коледж бере активну участь в житті студентів, і щорічно виділяє суттєвий бюджет на удосконалення умов навчання, навчальних та дослідницьких програм. ВНЗ надає студентам понад 900 різних нагород, в тому числі та стипендій на навчання.

Згідно з даними Міністерства Освіти Онтаріо, коледж був визнаний найкращим навчальним закладом з працевлаштування випускників у 2016-2017 навчальному році. 87% випускників знаходять роботу протягом 6 місяців після закінчення Georgian College. 

Навчальний заклад пропонує 125 професійних програм для випускників шкіл і університетів. У список найбільш популярних спеціальностей коледжу Georgian College входить: автомобільний бізнес, комп'ютерні технології, дизайн, візуальне мистецтво, інженерія, гостинність, туризм, охорона здоров'я та ін.

В Georgian College знаходиться єдиний в країні факультет / Інституту Автомобільного будування та Бізнесу. Професійна школа пропонує практичні спеціальності в галузі автомобілебудування і бізнесу з подальшим отриманням сертифікатів, дипломів або диплома бакалавра. Крім Інституту Автомобільного Бізнесу до складу коледжу входить Центр підприємництва, Центр прикладних досліджень та інновацій, Міжнародний центр морської підготовки, Авіаційний інститут Канади та ін. 

У 1997 році в коледжі відкрився єдиний в Канаді, в провінції Онтаріо Центр співпраці з університетами. Завдяки укладеним угодам студенти коледжу Georgian College можуть продовжити навчання на програмах бакалавра та магістратури в кращих університетах Канади й США. Це велика перевага для студентів з України. Оскільки вони можуть заощадити гроші на навчанні на перших двох курсах, і не витрачати час на додаткову підготовку до вступу в університет Канади.

Найвідоміші партнерські програми коледжу:

  • Lakehead University: Bachelor of Engineering 
  • University of Ontario: Institute of Technology 
  • York University: Bachelor of Science in Nursing 

Georgian College приділяє увагу практичній підготовці студентів. Про це свідчить обов'язкова практика Co-op, яка включена в структуру 55 програм коледжу. Крім цього, навчальний заклад стежить за тим, щоб всі без винятку академічні програми, відповідали вимогам канадських роботодавців. Таким чином, вступаючи до коледжу, ви можете бути впевнені, що ваша програма / спеціальність актуальна, і ви зможете знайти роботу після закінчення навчання.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Навчання в коледжі дозволяє поєднувати роботу і навчання. Студентам дозволено працювати під час навчання до 20 годин на тиждень;
  • Студенти, випускники коледжу, отримують дозвіл на роботу в Канаді тривалістю від 1 до 3 років.
  • Місто Баррі, де розташований головний кампус коледжу, вважається одним з найбезпечніших міст в Канаді.
  • У коледжу досить великий список місцевих роботодавців. 87% Georgian College знаходять роботу після закінчення коледжу.
  • 55 програм коледжу включають обов'язкове стажування в структуру академічної програми. Це дає можливість студентам отримати практичний досвід для подальшого працевлаштування.
  • Студенти можуть вступити на перший курс коледжу без додаткової програми підготовки, за умови, що рівень володіння англійською мовою у них достатній для отримання знань на програмі.

Вартість навчання в Georgian College

У вартість навчання не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в коледжі Georgian College може змінюватися і залежить від програми й спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS. 

  • Англійська для академічних цілей: від 4500 CAD (4 місяці) 
  • Диплом / Сертифікат / Пост дипломне навчання: від 14 000 CAD (2 семестри) 
  • Диплом бакалавра / спеціальність медсестринська справа: від 15 000 CAD (2 семестри)

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

DIPLOMA / CERTIFICATE BACHELOR POSTGRADUATE
IELTS 6,0 6,5 6,5
TOEFL ibt 79+ 89+ 89+

Як вступити до Georgian College

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK