EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Великобританії Nottingham Trent University

4.4 / 5 (5)

Nottingham Trent University

Nottingham Trent University профілюється в галузі гуманітарних наук, надаючи найсильнішу академічну підготовку з таких дисциплін, як мистецтво і дизайн, ЗМІ та комунікації, архітектура і психологія. Ноттінгем Трент забезпечує студентам прекрасні умови навчання і проживання. Університет вклав 130 мільйонів фунтів стерлінгів в будівництво будівель та обладнання трьох кампусів, які відповідають сучасним міжнародним вимогам.

Рік заснування 1843
Тип університету Державний університет
Напрямок університету Науково-дослідний університет
Початок програм Вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в Nottingham Trent University

  • International Year One (1 рік)
  • Foundation Certificates - Art, Business, Computing, Science, Engineering or Media (1 рік)
  • Бакалаврат (2-3 роки)
  • Магістратура (1-2 роки)
  • Підготовчі програми Pre-Master's

Факультети і спеціальності в Nottingham Trent University

  • Architecture
  • Art and Design
  • Biological Sciences
  • Business
  • Chemistry
  • Computing and IT
  • Engineering
  • Environmental Science and Agriculture
  • Finance and Economics
  • Geography and Geology
  • Health, Nutrition and Medicine
  • History
  • Journalism and Media Studies
  • Law
  • Language
  • Management
  • Marketing and Communications
  • Mathematics
  • Political Studies
  • Psychology
  • Public administration
  • Social Science
  • Sport Science and Recreation
  • Teaching and Education

Повний опис

Nottingham Trent University профілюється в галузі гуманітарних наук, надаючи найсильнішу академічну підготовку з таких дисциплін, як мистецтво і дизайн, ЗМІ та комунікації, архітектура і психологія. Ноттінгем Трент забезпечує студентам прекрасні умови навчання і проживання. Університет вклав 130 мільйонів фунтів стерлінгів в споруди та обладнання трьох кампусів, які відповідають сучасним міжнародним вимогам. Кожен кампус має свою власну бібліотеку (зокрема, бібліотека The Boots в кампусі City налічує понад півмільйона примірників книг), надає віртуальне середовище навчання і цілодобовий доступ до засобів інформаційних технологій / бездротовий доступ до Інтернету.

Історія університету Nottingham Trent починається зі створення школи дизайну ще в 1843 році. Саме цей напрямок одне з основних спеціалізацій навчання. Поступово з 1946 року на цій території був технічний коледж і педагогічний коледж. Пізніше в 1992 відкритий за новим стандартом як політехнічний університет з різноманітними напрямками.

Динамічна багатонаціональна студентська спільнота університету представлено студентами понад 90 національностей, а студентська рада проводить роботу з 40 спортивними клубами та 60 різними командами по інтересам. Ноттінгем Трент - це прекрасний вибір для російськомовних студентів, що бажають отримати вищу освіту у Великобританії. Сьогодні тут навчається близько 17000 студентів, з них 20% це міжнародні студенти.

ПЕРЕВАГИ УНІВЕРСИТЕТУ:

Університет потрапляє в список 50-ти кращих університетів Великобританії. Крім того, це один з 10-ти найбільших університетів країни Тут пропонується навчання по 400 навчальними програмами. У 2009 році цей університет був визнаний найкращим в області дбайливого ставлення до природи та навколишнього середовища.

Згідно зі статистичними даними, цьогорічні випускники університету потрапляють до рейтингу найкращих з працевлаштування. Більшість з них знаходять роботу протягом шести місяців після отримання диплома.

Університет Nottingham Trent користується гарною репутацією серед студентів.

Тут створені прекрасні умови навчання: прекрасно обладнані аудиторії, можливість користуватися самими новітніми технологіями.

Міжнародний коледж Nottingham Trent University спеціалізується на підготовчих програмах, які готують студентів до отримання ступенів бакалавра та магістра в Nottingham Trent University. Ми пропонуємо допомогу у вивченні англійської мови студентам, яким потрібно поліпшити свої навички володіння англійською для навчальних цілей, а також забезпечуємо високі стандарти підготовки, необхідної для проживання та отримання вищої освіти в Британії.

Університет Nottingham Trent складається з Ноттінгемської школи бізнесу, Ноттінгемського юридичного факультету, Школи архітектури, Школи мистецтва і дизайну, Школи соціальних наук і Центру радіомовлення та журналістики. Ці факультети розташованих на території які відродили Ньютон і Аркрайт, два з найбільших і найстаріших будівель університету.

Ми спеціалізуємося на підготовчих курсах, які готують студентів до вступу в університет на спеціальності бакалавр і магістратура за наступними напрямками:

Архітектура Мистецтво і дизайн Бізнес Комп'ютерні системи ,Педагогіка ,Юриспруденція ,ЗМІ та комунікації, Громадські науки.

Всього в Університеті Ноттінгема Трент відкрито чотири головних кампуса з різноманітними напрямками та спеціальностями.

У Ноттінгемі розташований головний корпус університету - Nottingham City Centre. Студенти тут вивчають бізнес, журналістику, право, архітектуру і дизайн.

Кампус Clifton розташований за декілька кілометрів від міста. Тут розташована - Школа мистецтв і гуманітарних наук, Школа науки та техніки та Школа освіти. Тут навчається близько 9000 студентів.

Кампус Brackenhurst розташований за містом у 23 км від центрального кампуса. Студенти тут вивчають ветеринарну справу, екологічні науки та агропромисловість. Всього тут вчиться і проживає близько 1000 студентів. Територія надихає до глибшого розумію природи, рослинного і тваринного світу. У 2007 році побудований Центр ветеринарного догляду, пройшов сертифікацію та отримав акредитацію RCVS. Тут є спеціальні обладнання для симульованої ветеринарної практики, яка дає студентам професійний досвід.

Кампус Confetti де розташовується в Інституті креативних технологій Конфетті. Тут навчаються 2000 студентів. Кампус складається з основного центру цифрових медіа, а також Metronome (концертний зал з живою музикою, комплекс музичних студій).

З Ноттінгема легко дістатися до великих міст Британії. Якщо Ви хочете відвідати Лондон, Манчестер, Ліверпуль і Бірмінгем, а також Шотландію, Уельс, Ірландію і материкову Європу - краще добиратися поїздом або летіти літаком. Найближчий аеропорт - це East Midlands Airport. Це міжнародний західний аеропорт Британії. Авіакомпанії Jet2.com, Ryanair, Thomas Cook Airlines, TUI Airways перевозять пасажирів по всій материковій Британії та Європи. Дорого до аеропорту займає близько 1,5 години.

Підготовчі ПРОГРАМИ ДЛЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ Nottingham Trent University

Крім ступеня бакалавра і магістра, які іноземні студенти можуть отримати в університеті Nottingham Trent University, студенти також можуть пройти підготовку до вступу в університет. Програми підготовки до вступу особливо актуальні для студентів з України, рівень середньої освіти яких не збігається з освітою у Великобританії. Університет пропонує кілька підготовчих програм, які дають різні можливості:

Foundation Certificate: Програми Foundation Certificate надають студентам широке коло знань в обраній ними галузі. Ці програми допомагають студентам досягти просунутого рівня загальної середньої освіти. Успішне закінчення програми гарантує студентам надходження на перший курс університету, по обраній заздалегідь спеціальності.

Основні напрямки \ спеціальності підготовки на базі міжнародного коледжу:

Science and Engineering Art and Design Business, Law and Social Science Computing Media and CommunicationsInternational year One: Міжнародний коледж Каплан пропонує цей курс на кампусі університету тільки для тих студентів, рівень володіння англійською мовою яких на високому рівні, або для тих, у яких є кваліфікація, що прирівнюється до річної програми International Foundation. Програма поєднує в собі підготовчу програму і перший курс університету. Ми радимо проконсультуватися з консультантом EDUSTEPS, перш ніж подавати документи на зарахування. Успішне закінчення програми гарантує надходження на 2 курс університету.

Основні напрямки \ спеціальності підготовки на базі міжнародного коледжу:

Business ComputingGraduate Diploma / Pre-Master's: Програма підготовки до вступу в університет на програму магістратури. Навчання поєднує інтенсивний курс англійської мови та підготовка за фахом. Успішне закінчення програми гарантує надходження на програми магістратури. Основні напрямки \ спеціальності підготовки на базі міжнародного коледжу:

Business Computing Gallery, Museum and Heritage Management International Relations Journalism, Media and Communications Legal Studies Psychology and Public HealthY

УHIBEPCITET NOTTINGHAM TRENT UNIVERSITY СКЛАДАЄТЬСЯ З НАСТУПНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ:

Факультет бізнесу (Nottingham Business School); Факультет права (Nottingham Law School); Факультет архітектури (School of Architecture); Факультет мистецтв (School of Art & Design); Факультет соціальних наук (School of Social Sciences); Факультет гуманітарних наук (School of Humanities); Центр журналістики та мас медіа (Centre for Broadcasting & Journalism).

Для міжнародних студентів є кілька способів почати навчання в університеті - це підготовчі програми по 3 триместру:

  • Foundation Certificates - Business, Computing, Science, Engineering or Media
  • Foundation Certificate - Art and Design
  • International Year One - all subjects
  • Graduate Diplomas - all subjects

Університет може надавати стипендії у вигляді знижок на навчання. Рішення про надання знижки приймається університетом індивідуально і не є обов'язковою умовою при вступі. Також університет співпрацює з іншими державними та громадськими стипендіальними фондами, які можуть фінансувати ваше навчання.

Ми радимо кілька способів оплати навчання: - Банківський переказ, або так званий SWIFT платіж - Оплата кредитною або дебетовою карткою VISA \ MASTERCARD Classic Рекомендуємо почитати Як оплатити навчання

Проживання в Ноттінгем Трент.

Всім студентам-першокурсникам, для яких вступ в NTU є пріоритетним, пропонується місце в високоякісному житловому фонді Університету за умови, що вони забронювали кімнату до 31 липня. Це дозволяє розв'язати проблему з пошуком житла і відразу почати вливатися в університетське життя. Університетські резиденції пропонують в цілому близько 2700 місць розміщення. Всі резиденції надають студентам розміщення без харчування з можливістю приготування їжі самостійно. Студентам пропонуються кімнати: з вигодами в номері, поліпшеного типу, стандартні кімнати зі спільним санвузлом. Більшість університетських резиденцій надають студентам договір оренди на 40 тижнів на період навчання. Кожен кампус університету (всього три кампуса) має свої резиденції.

City Campus має 8 резиденцій, розташованих навколо міста. П'ять з них пропонують проживання в кімнатах зі зручностями, три інших - в кімнатах зі зручностями на поверсі. Ці резиденції розташовані або в межах пішої прогулянки, або в декількох зупинка на автобусі від університету.

На території Clifton Campus знаходиться резиденція Peverell Residence, яка може розмістити 720 студентів. Студенти розміщуються у квартирах на шість осіб в одномісних кімнатах зі зручностями. Peverell має загальну кімнату відпочинку і пральню і відбудована за найвищими стандартами.

Проживання на кампусі Brackenhurst передбачає розміщення в одномісних і багатомісних мебльованих кімнатах, з можливістю самостійного приготування їжі. Резиденція має центральне опалення. Витрати на опалення і світло включені у вартість розміщення.Університетські резиденції пропонують в цілому близько 2700 місць розміщення.

Всі резиденції надають студентам розміщення без харчування з можливістю приготування їжі самостійно. Студентам пропонуються кімнати: з вигодами в номері, поліпшеного типу, стандартні кімнати зі спільним санвузлом. Більшість університетських резиденцій надають студентам договір оренди на 40 тижнів на період навчання.

ПОСЛУГИ БРОНЮВАННЯ ПРОЖИВАННЯ ВІД EDUSTEPS

Наш академічний консультант допоможе забронювати для вас проживання під час навчання в університеті. У більшості випадків навчальні заклади пропонують проживання на території кампусу, в резиденціях для студентів. Забронювати кімнату в студентському гуртожитку ви зможете після зарахування на програму. Ми радимо скористатися нашими консультаціями, бо це оптимізує процес бронювання та зробить його набагато простіше.

Крім кімнати в студентському гуртожитку ви можете забронювати та інші види проживання:

ПРОЖИВАННЯ В СІМ'Ї: спеціально для цього ми уклали контракт з нашими партнерами HOMESTAY, які пропонують вам самостійно вибрати сім'ю для проживання.

ПРОЖИВАННЯ В ГОТЕЛІ: ви можете забронювати готель на короткий період перебування, поки не знайдете квартиру або кімнату. Для цього ви можете використовувати безкоштовний сервіс бронювання BOOKING.COM

Також ми можемо допомогти вам забронювати кімнату в інших резиденціях Великобританії, які тісно співпрацюють з університетами з надання проживання для студентів. В такому випадку, вам необхідно обговорити варіанти проживання з нашим консультантом EDUSTEPS, який підбере вам найкращі пропозиції.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Історія університету Nottingham Trent починається зі створення школи дизайну ще в 1843 році. Саме цей напрямок одне з основних спеціалізацій навчання. Поступово з 1946 року на цій території був технічний коледж і педагогічний коледж. Пізніше в 1992 відкритий за новим стандартом як політехнічний університет з різноманітними напрямками.
  • Згідно зі статистичними даними, цьогорічні випускники університету потрапляють до рейтингу найкращих з працевлаштування. Більшість з них знаходять роботу протягом шести місяців після отримання диплому.
  • В Університеті працює команда підтримки студентів Centre for Student and Community Engagement (CenSCE) - хлопці проводять понад 700 заходів щороку, розміщують 300 магістрантів NTU в місцевих школах, працюють з більш ніж 30 000 учнів і підбирають понад 1000 волонтерів для цілого ряду громадських проєктів.
  • Університет Nottingham Trent і CADQ (Centre of Academic Development and Quality) веде, підтримує інновації в розробці навчальних програм, викладання і системи оцінювання. Тут постійно покращують можливості та результати навчання, працюють над підвищенням практичного та активного процесу навчання.
  • У Нотінгемському Університеті (NTU) 90% досліджень були визнані на міжнародному рівні, згідно з результатами Research Excellence Framework (REF) 2017. Тут проводяться дослідження в 16 різних областях і напрямків.
  • Дізнайтеся більше у наших консультантів!

Вартість навчання в Nottingham Trent University

Навчання в університетах Великобританії, і відповідно в університеті Nottingham Trent University платне для студентів з України та інших іноземних студентів. Вартість навчання буде залежати від спеціальності, наукового ступеня і програми. Зверніться до консультанта EDUSTEPS для того, щоб отримати детальну інформацію про оплату навчання в університеті.

  • International Year One £ 13,590
  • Foundation Certificates £ 12,000
  • Бакалаврат £ 14,500
  • Магістратура £ 12,750
  • Підготовчі програми Pre-Master's £ 12,750

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

International Year One Foundation Certificates Бакалаврат Магістратура
IELTS 4.5 5.0 6.0 6.5

Як вступити до Nottingham Trent University

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK