EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Великобританії The University of Law

4.4 / 5 (5)

The University of Law

The University of Law - сучасний вищий навчальний заклад з більш ніж 100-річним досвідом викладання права. Це найстаріший університет Великобританії, який спеціалізується на юридичній освіті. The University of Law має свої навчальні центри в 10 містах по всьому світу: 8 з них знаходиться в Великобританії, один в столиці Німеччини - Берліні та ще один в Гонконзі. Університет також має свої відділення в таких університетах: University of East Anglia, University of Exeter, University of Liverpool, University of Reading, University of Sheffield.

Рік заснування 1876
Тип університету Приватний університет
Початок програм Вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Мовний курс
  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма — це перший курс університету з додатковою підготовкою для міжнародних студентів

Програми навчання в The University of Law

  • Підготовчий курс / Foundation (1 рік)
  • Диплом бакалавра (3 роки)
  • Диплом магистра (1-2 роки)

Факультети і спеціальності в The University of Law

  • Law
  • Business Management
  • Criminology
  • Government and Politics
  • Professional Policing
  • Criminal Justice
  • International Business Law
  • Mediation and Alternative Dispute Resolution
  • Cybersecurity and Data Governance
  • Financial Compliance and Governance
  • Project Management
  • Digital Sales and Management
  • Digital Marketing
  • International Marketing
  • Accounting and Finance
  • Civil and English Law
  • Financial Risk Management

Повний опис

The University of Law - сучасний вищий навчальний заклад з більш ніж 100-річним досвідом викладання права, це найстаріший університет Великобританії, який спеціалізується на юридичній освіті. 

The University of Law має свої навчальні центри в 10 містах по всьому світу: 8 з них знаходиться в Великобританії (Бірмінгем, Бристоль, Честер, Ексетер, Гілдфорд, Лідс, Лондон, Манчестер, Ноттінгем), один в столиці Німеччини - Берліні та ще один в Гонконзі. Університет також має свої відділення в таких університетах: University of East Anglia, University of Exeter, University of Liverpool, University of Reading, University of Sheffield. Всі кампуси добре обладнані та знаходяться недалеко від успішних комерційних центрів, провідних юридичних фірм і транспортних вузлів. 

Спеціальний консультаційний центр при University of Law допомагає всім без винятку знайти відповідний варіант житла. Це може бути кімната в загальній резиденції, орендована квартира, студія або апартаменти. Резиденції для проживання є і безпосередньо біля кампусів, а не тільки в місті: тут учням пропонуються прекрасні умови для роботи та відпочинку, повністю обставлені та мебльовані затишні спальні, вся необхідна інфраструктура. 

Походження університету можна простежити до 1876 року, коли була утворена провідна навчальна фірма Gibson & Weldon, а пізніше юридична школа «Товариство юристів». У 1962 році вони були об'єднані в юридичний коледж, а у 2012 році здобули повне загальне звання університету. У 2016 році тут запустили бізнес-школу, яка з того часу розширилася за всіма кампусами та встановила партнерські відносини з провідними міжнародними установами, такими як бізнес-школа GISMA в Берліні. У 2006 році університет увійшов в історію, ставши першою незалежною установою, якій Таємна рада надала повноваження присудження наукових ступенів, що призвело до розвитку професійно орієнтованих програм бакалавра і магістра права. У 2018 році було оголошено про новий кампус в Гонконзі, який дозволяє студентам вчитися в самому центрі провідного міжнародного центру торгівлі та фінансів. Перші заняття в Гонконзі пройшли у вересні 2019 року. 

Нині в університеті пропонуються такі напрямки до вивчення: Law, Business Management, Criminology, Government and Politics, Professional Policing, Criminal Justice, International Business Law, Mediation and Alternative Dispute Resolution, Cyber ​​Security and Data Governance, Financial Compliance and Governance, Project Management, Digital Sales and Management, Digital Marketing, International Marketing, Accounting and Finance, Civil and English Law, Financial Risk Management. 

The University of Law займає перше місце серед університетів Англії по загальній задоволеності студентів згідно з Національним опитуванням студентів 2020 року. У 2019 університет отримав Срібний рейтинг в системі педагогічної майстерності Великобританії.


 В університеті пишаються своєю прихильністю до створення різноманітного та гостинного середовища для студентів зі 120 країн. Міжнародним студентам для того, щоб вступити в цей університет потрібно надати сертифікат про володіння англійською мовою на такому рівні: IELTS - мінімум 5.5 для підготовчого курсу, 6.0 - для програм бакалаврату, 6.5 - для програм магістратури. 

У студентів цього університету завжди багато можливостей брати участь в насиченому громадському та спортивному житті під час навчання - незалежно від того, в якому з кампусів вони вчаться. Вступаючи в цей університет, учні автоматично стають членами Студентської асоціації, завданням якої є поліпшення студентського та академічного досвіду. У них також є можливість приєднається до Комітету з організації заходів і допомогти розробити повну і різноманітну програму, яка може охоплювати такі заходи, як спорт, вікторини, танці, театр, дискусійні спільноти та багато іншого. Точне поєднання заходів варіюється від кампусу до кампусу, оскільки воно організовано самими студентами. Але навіть якщо студент не може знайти клуб або суспільство, які його  цікавлять, він завжди може створити свій власний.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • З програмою CampuSwitch студенти можуть почати свій курс навчання в одному кампусі, а потім перейти в інший, щоб продовжити та завершити навчання.
  • Студентів навчають на прикладах реальних життєвих ситуацій - учні отримують лише актуальні знання, в яких потребує сучасне суспільство.
  • The University of Law співпрацює з 90 зі 100 топових юридичних фірм Великобританії та з 4 найбільшими міжнародними компаніями, які брали участь в розробці програм.
  • Успішно працюють 98 %випускників цього університету.
  • При університеті також працює школа бізнесу «De Broc School of Business», назва якої було взято на честь Ральфа де Брока, власника маєтку Брабойф в XII столітті, де зараз розташоване університетське містечко Гілфорд.
  • Дізнайтеся більше у наших консультантів!

Вартість навчання в The University of Law

Вартість навчання відрізняється в залежності від рівня навчання та обраної спеціальності: рік навчання на підготовчому курсі коштує £ 10,900, на бакалавраті - близько £ 13,500. Що стосується магістратури, то там немає середньої вартості, для всіх академічних напрямків вона буде різною.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Foundation Bachelor Master’s
IELTS 5.5 6.0 6.5

Як вступити до The University of Law

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK