EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Великобританії University of Westminster

4.7 / 5 (3)

University of Westminster

University of Westminster - Вестмінстерський університет - є громадським дослідним університетом базується в Лондоні, Великобританія. Заснований в 1838 році як Королівський політехнічний інститут, це був перший політехнічний інститут, відкритий в Великобританії. Сьогодні University of Westminster пропонує більш ніж сотню програм для бакалаврів і магістрів.

Рік заснування 1938
Тип університету Державний університет
Напрямок університету Політехнічний університет
Початок програм Вересень, січень

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в University of Westminster

  • Підготовчий курс англійської мови 
  • Foundation Certificate (1 рік)
  • Pre-Masters (1 рік)
  • Диплом бакалавра (2-3 роки) 
  • Диплом магістра (1 рік)

Факультети і спеціальності в University of Westminster

  • Architecture
  • Art and Design
  • Biological Sciences
  • Business
  • Computing and IT
  • Engineering
  • Environmental Science
  • Finance and Economics
  • Health, Nutrition and Medicine
  • History
  • Tourism
  • Journalism and Media Studies
  • Law
  • Language
  • Management
  • Marketing and Communications
  • Performing Arts and Music
  • Political Studies
  • Public administration
  • Teaching and Education

Повний опис

University of Westminster - Вестмінстерський університет - є громадським дослідним університетом базується в Лондоні, Великобританія. Заснований в 1838 році як Королівський політехнічний інститут, це був перший політехнічний інститут, відкритий в Великобританії. Сьогодні University of Westminster пропонує більш ніж сотню програм для бакалаврів і магістрів.

Вестмінстерський університет розділений на чотири кампуси; три з них знаходяться в центрі Лондона, а четвертий в Харроу. Найближча станція метро до кампусу Harrow - Northwick Park, на Столичній лінії. У Вестмінстерському університеті є безліч магазинів, кафе, барів і спортивних споруд, але Лондон в цілому пропонує щось для всіх. Найближчий міжнародний аеропорт до University of Westminster це Heathrow Airport. Дорога займе близько 40 хвилин на машині та близько 1 години на автобусі.

University of Westminster, раніше Королівська політехнічна установа, була побудована Вільямом Маунтфорд в 1837 році та відкрита на 309 Ріджент-стріт 6 серпня 1838 року, аби забезпечити: «установу, в якій громадськість, за невеликі гроші, може придбати практичне знання різних видів мистецтва і галузей науки, пов'язаних з виробниками, видобутком корисних копалин і сільським господарством ».

Тепер близько 16 000 студентів зі 150 країн навчаються за різними програмами: від курсів для студентів і аспірантів до спеціалізованих програм і коротких курсів. Серед програм для бакалаврів і магістрів в University of Westminster є такі як: Accounting, Animation, Applied Biomedical Science, Arabic and Global Communication, Air Transport Planning and Management, International Relations, Translation, Tourism Planning and Management, Television Production, Sport and Exercise Nutrition, Sociology, Computer Games Development, Pharmacology & Physiology та безліч інших.

Вартість навчання в University of Westminster коштує близько £ 13 000. Але також потрібно розраховувати на додаткові витрати: проживання, харчування, кишенькові витрати, проїзд.

Щоб вступити іноземному студентові в цей університет знадобитися знання англійської мови на чудовому рівні. Для цього майбутньому студенту необхідно скласти тест IELTS від 5,5 (для програми Foundation Certificate або International Year One). Також потрібно пред'явити виписки оцінок, диплом / сертифікат з попереднього місця навчання і написати мотиваційний лист.

Студенти-консультанти, які вже навчаються в цьому університеті надають інформацію, підтримку та консультації іноземним студентам. Надані послуги включають триденну програму орієнтації в гуртожитку для нових іноземних студентів і регулярну розсилку з докладним описом соціальних подій, цікавих новин та подій в Лондоні. Англійська мова доступна, як в якості перед сесійного курсу, так і у вигляді зарахованого модуля в рамках курсу навчання.

У шести гуртожитках University of Westminster є 1750 номерів. Зали розрізняються за розміром, розташуванням і типом, включаючи, серед іншого: баштовий блок поруч з кампусом Marylebone з видом на Риджентс-парк; елегантна будівля на зламі століть в престижному селі Хайгейт (Furnival House); особняк 19-го століття у Вікторії (Wigram House) і сучасна побудована резиденція в кампусі Харроу. Всі зали розташовані недалеко від навчальних закладів і транспортних зв'язків.

У трьох кампусах Вестмінстера в Лондоні знаходиться цілий ряд першокласних закладів, в тому числі цілодобові бібліотеки, сучасні наукові лабораторії, сучасні ІТ-послуги, нові онлайн навчальні ресурси, студії мистецтва, дизайну, кіно і телебачення, аудіо світового класу. студії звукозапису, галереї, спортивні та розважальні центри, а також один з небагатьох номерів Bloomberg Financial Markets Suites в Великобританії.

Всі послуги (вода, газ, електрика) в самих резиденціях включені в єдину вартість, тому додаткових витрат на проживання немає. Послуги хостингу також охоплюють: 24/7 безпеку; кожен студент проживає в окремій кімнаті з окремою ванною; супутниковим телебаченням та Інтернетом; пральнею; побутовими послугами 24 години на добу.

Театри, музеї, галереї, кінотеатри та ресторани - це лише деякі з культурних і розважальних пам'яток, до яких легко дістатися. Кампуси знаходяться недалеко від таких визначних пам'яток Лондона, як будівля Парламенту і Біг-Бен, BBC, London Eye, Tate Modern і Британська бібліотека. З великою студентською спільнотою в столиці, яке нараховує понад 350 000 осіб, по всьому місту пропонується широкий спектр спеціальних студентських знижок, заходів. Тому студентам не доведеться нудьгувати поза класних занять.

Якщо ж студенту не цікаво ходити по місту, то він може скористатися організаціями та клубами самого університету. Наприклад, є такі спортивні клуби як: бокс, танці, крикет, легка атлетика.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • 119 місце серед університетів Великобританії за рейтингом Таймс 2020.
  • Студентський союз має понад 100 спеціалізованих спортивних клубів і товариств.
  • Спортивний майданчик Quintin Hogg площею 45 акрів в Чізвік включає майданчики для футболу, регбі, крикету та хокею, тенісні корти та елінг.
  • У 1883 році був створений спортивний клуб Harriers, який протягом багатьох років був найбільшим спортивним клубом в країні.
  • У 2015 році Вестмінстерський університет знову відкрив свій недавно відреставрований кінотеатр на Ріджент-стріт, який відомий як батьківщина британського кінематографа.
  • Програми в Вестмінстері спрямовані на підготовку студентів до кар'єри та забезпечення широкого доступу до досвіду роботи та можливостей працевлаштування.

Вартість навчання в University of Westminster

Вартість навчання в цьому університет починається від 14 000 - 13 000 GPB

У вартість навчання в University of Westminster не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка та інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в британському університеті може змінюватися і залежить від програми та спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

FOUNDATION CERTIFICATE BACHELOR POSTGRADUATE
IELTS 5.0 6.0 6.0

Як вступити до University of Westminster

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK