EDUSTEPSДописиНавчання в США Industrial design в університеті США
Industrial design в університеті США

Industrial design в університеті США


Університет США Arizona State University пропонує для студентів нову академічну програму у напрямку Індустріальний дизайн / Промисловий дизайн для школярів 14-17 років. Студенти проведуть навчання на кампусі університету Аризони, в місті Темпе, штат Аризона.

Нагадуємо, що торік наш академічний консультант Олеся відвідувала цей університет і в нашому блозі ви можете знайти статтю про цю поїздку.

Arizona State University один з інноваційних університетів в США, їх рейтинг за спеціальністю у сфері інженерних та інноваційних програм говорить сам за себе, ось деякий цифри про рейтинг університету за спеціальностями згідно U.S. News & World Report

Рейтинги університету Arizona State University

  • # 1 - Most Innovative Schools
  • # 39 in Best Undergraduate Engineering Programs
  • # 33 in Biomedical
  • # 19 in Civil
  • # 29 in Computer
  • # 22 in Electrical / Electronic / Communications
  • # 14 in Environmental / Environmental Health
  • # 30 in Mechanical

Що таке Industrial design / Промисловий дизайн

Згідно з вікіпедією, промисловий дизайн - це процес з проєктування естетичних властивостей певних виробів, а також результат цього процесу. Його також називають предметним або продуктовим, а фахівця, який працює в цій сфері - промисловим (предметним) дизайнером.

В теорії розробка промислового дизайну повинна містити такі етапи:

  • • генерація ідеї;
  • • концептуальне опрацювання;
  • • ескізування;
  • • макетування;
  • • тривимірне моделювання;
  • • візуалізація;
  • • конструювання;
  • • прототипування;

Хоча це звучить занадто по-науковому, але якщо замислитися - ця сфера дуже практична. Подивіться самі: нас оточують різноманітні предмети, з якими ми співпрацюємо. Часто з'являються ідеї нових або поліпшення наявних предметів, які хотілося б втілити в життя. Так ось, промислові або предметні дизайнери саме цим займаються кожен день!

Це досить затребувана професія в усьому світі: послугами таких дизайнерів користуються практично всі компанії-гіганти, такі як Apple, IKEA або навіть Coca Cola. Часом змінивши лише одну деталь кінцевого продукту, компанія збирає в рази більший дохід, ніж було до змін. І з часом все більше і більше компаній розуміють, що успішний продукт, який повинен бути конкурентним на ринку, просто неможливий без промислового дизайну.

Що студентів чекає на літній програмі з промислового дизайну?

2-тижнева програма на кампусі університету розпочнеться з розробки концептуальних начерків технічного прототипу для інноваційного апарату IoT. Наступний щабель - створення 3D моделі в комп'ютерному класі світового рівня ASU, а далі - свого прототипу в digital лабораторії. Кожен зі студентів буде робити презентацію про свій зразок перед представниками ASU, - самого інноваційного університету США, а також зможуть забрати свій прототип додому. Ми сподіваємося, що це літо допоможе студентам дізнатися більше про промисловий дизайн і побачити, яку роль в ньому відіграють добре оснащений кампус і досвідчені університетські викладачі.

Вартість програми: $ 3,500 USD

Також хороша новина для хлопців, хто вибере Arizona State University для подальшого навчання на програмі Бакалавра - учасники літньої програми отримують знижку на перший рік навчання в розмірі $ 2,000 USD!

Документи на програму необхідно подати до 1 червня 2020 років через нашу компанію. Ми не тільки зареєструємо вас на програму, але і допомагаємо вам оформляти документи для отримання візи.

Реєстрація на програму через EDUSTEPS - безкоштовна!

Запис на швидку консультацію

Додаткові розваги:

  • Заняття з лідерства та роботі в групі
  • Заняття в спортивному центрі університету (баскетбол, футбол, басейни тощо)
  • Тур в Grand Canyon
  • Поїздки в торгові центри в районі Фінікса
  • Різні групові заходи на кампусі

Цікаві факти про Arizona State University

1. Університет ASU стає самим інноваційним університетом США 5 років поспіль, що без сумніву дітям, зацікавленим в навчанні дизайну, технічного дизайну та інженерній справі дасть можливість побачити кампус, який дозволить їх талантам розвинутися (U.S. News Education 2016-2020)

2. Літня програма буде проходить на кампусі університету Темпе, поруч з Фініксом - п'ятим за розміром містом в США. У студентів буде можливість як отримати насолоду від природи штату, так і життям великого міста.

3. Штат Аризона є сусідами з Каліфорнією, що дасть багатьом студентам можливість досліджувати прекрасне узбережжя США.

Спеціальності в Arizona State University, які можуть розглянути студенти, що цікавляться сферою Промислового дизайну.

  • BSE Civil Engineering
  • BSE Construction Engineering
  • BSE Environmental Engineering
  • BSD Industrial Design
  • BSE Industrial Engineering

Професія Промисловий дизайнер

Промислові дизайнери працюють спільно з іншими професіоналами в розробці ідей для клієнтів і перетворенні цих ідей в нові продукти. Вони розробляють концепції та проєкти для продукції, що випускається і, як правило, спеціалізуються на одній категорії продуктів, таких як автомобілі, меблі або предмети домашнього вжитку.

Крім творчих навичок дизайнери повинні вміти правильно презентувати свою ідею, бути винахідливі та наполегливі, щоб їх концепцію втілили в життя. Цим навичкам також вчать на програмах в університеті ASU: ступінь бакалавра в галузі промислового дизайну, інженерії або архітектури має важливе значення для цієї сфери, також як і стажування і робоче портфоліо. Все це допомагає випускникам знайти роботу відразу після закінчення університету

Середня зарплата фахівців з промислового дизайну за 2018 рік становить 71 430 доларів, згідно з Бюро статистики США.

Обов'язки промислового дизайнера

Предметні дизайнери несуть відповідальність за зовнішній вигляд багатьох продуктів, які ми купуємо і використовуємо день у день. Завдання промислового дизайнера - створювати, планувати та розробляти промислові товари, в тому числі автомобілі, товари для будинку, упакування для продуктів харчування, побутову електроніку або медичне обладнання.

Спеціаліст у сфері промислового (продуктового) дизайну враховує зручність використання, ергономіку та естетику звичайних виробів масового виробництва і працює над поліпшенням дизайну, функціональності, конструювання та маркетингу цих виробів. Промислові дизайнери відповідають за знайомий зовнішній вигляд брендів і продуктів, таких як Jeep, iPod і пляшка Coke.

Промислові дизайнери працюють з багатьма різними фахівцями, такими як матеріалознавці, інженери, маркетологи і бухгалтери, щоб створювати нові продукти.

На початку проєкту дизайнери можуть почати із зустрічі з клієнтом, на якій вони консультують групу з планування продукту про те, як можна поліпшити наявні продукти та представити нові. Вони також працюють з відділом дослідження ринку, щоб оцінити наведені цифри щодо продукту, попит серед споживачів, і встановити візуальні характеристики, які дадуть відділу продажів перевага на ринку.

Потім вони можуть створити та накидати кілька різних дизайнерських ідей і представити ці варіанти клієнту. Після того, як клієнт вирішив, які ідеї слід реалізувати, промислові дизайнери приступають до створення комп'ютерного рендеринга за допомогою програм CAD і графічного дизайну або програмного забезпечення для обробки фотографій. Також створюються тривимірні макети, щоб допомогти клієнтам візуалізувати кінцеві результати. Після того, як клієнт визначиться з остаточним дизайном продукту, проєкт переходить в технічний відділ для виробничого процесу.

Як видно з опису вище, фахівці даної області повинні володіти чималою кількістю знань з різних областей, тому отримання ступеня бакалавра в галузі промислового дизайну є необхідною умовою для побудови успішної кар'єри. А за даними Бюро статистики праці США, багато промислових дизайнерів продовжують здобувати ступінь магістра в галузі ділового адміністрування, тому що індустрія все більше уваги приділяє стратегічному дизайну і продуктам, які відповідають загальному бізнес-плану клієнта.

Як відомо, в університетах США є можливість отримати додаткову спеціальність, яка не пов'язана з основною програмою студента. Тому студентам варто звернути увагу на такі спеціальності, як бухгалтерський облік, маркетинг, забезпечення якості, стратегічне планування та управління проєктами. Фахівці, додатково володіють знаннями в цих областях можуть бути більш привабливими для роботодавців.

Промисловий дизайн - це поєднання мистецтва і техніки: навички малювання, креативність і технічні знання мають вирішальне значення. Студенти повинні мати гарне почуття кольору, балансу і пропорцій, а також хороші усні, візуальні та письмові навички спілкування.

Промислові дизайнери зазвичай воліють працювати з продуктами в конкретній галузі, наприклад, у медичній, автомобільної або технологічної. Успішні дизайнери знають, як поєднувати мистецтво та інженерію, а також поєднувати екологічність, зручність використання та естетику. Розуміння маркетингу, забезпечення якості та управління проєктами може допомогти промисловому дизайнеру залучити більше клієнтів.

Щоб дізнатися, чи підходить вам дана професія вам точно варто відвідати літню програму від Arizona State University, або скористатися нашою консультацією, в яку ми зможемо включити тест на профорієнтацію.

Запис на швидку консультацію

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK