EDUSTEPSДописиНавчання в США Вчимо англійську мову в США: програми ESL
Вчимо англійську мову в США: програми ESL

Вчимо англійську мову в США: програми ESL


Програми English as a Second Language (англійська мова як друга іноземна) або ESL розроблені для іноземних студентів, які хочуть підвищити рівень володіння англійською мовою або вивчити англійську мову з нуля. Курси ESL пропонуються сотнями навчальних закладів розташованих по всій території Сполучених Штатів Америки.

Ми підготували кілька рекомендацій для наших студентів, які планують вивчати англійську мову в США.


У США є два основних види програм вивчення англійської мови:

  • Intensive English Programs (IEPs) - стандартний курс англійської мови (20 - 30 годин на тиждень) для студентів, які хочуть вивчити англійську для особистих, професійних або академічних цілей. Ці програми не надають можливості отримати академічні кредити, які беруть університети.
  • College American Language and Culture Programs - ці програми дають можливість студенту отримати академічний кредит, який зараховується як частина програми в університеті або коледжі в США. Для того, щоб почати навчання на цій програмі, студенти повинні надати середній рівень знань англійської перед зарахуванням на програму.

Ви також можете зустріти іншу назву курсів англійської - ESOL (English for Speakers of Other Languages), ці програми відповідають програмам ESL.

У цій статті, ми хочемо дати кілька порад майбутнім студентам на вибір курсів англійської мови в США. Також ми постаралися відповісти на найпопулярніші питання студентів: як підібрати відповідну програму? Як визначити мету навчання? Як вибрати школу?

Перш за все, хочу зауважити, що робота з академічним консультантом агентства по навчанню за кордоном набагато спростить завдання. Адже хороший фахівець зможе підібрати потрібний курс, задавши кілька найважливіших питань. Але перед консультацією, студентам потрібно визначити свої цілі.

Підбір потрібної програми вивчення англійської мови в США (Intensive English Program (IEP) залежить від вашої мотивації.

Чому ви хочете вивчати англійську в США?

  • Англійська необхідна для подальшого навчання в коледжі або університети;
  • Для вдосконалення комунікативних навичок;
  • Ви використовуєте англійську мову на роботі та вам необхідно підвищити рівень бізнес англійської;

Як тільки ви визначите свою мету, вам і агенту буде легше підібрати курс, також хочу зауважити, що правильна мотивація впливає згодом на отримання візи.

Програма навчання

Розпочати навчання ви можете в більшості шкіл щопонеділка. Зверніть увагу, що школи пропонують певні дати для студентів з елементарним рівнем знань.

Тривалість навчання на курсах англійської мови: від 2 тижнів до 36 тижнів.

Програма більшості мовних шкіл в США зосереджена на удосконаленні основних мовних навичок: читання, письмова мова, аудіювання та розмовна мова.

Деякі програми в мовних школах зосереджені на викладанні академічної англійської мови.

Крім основних програм, ви також можете зустріти спеціалізовані програми підготовки до здачі тестів з англійської мови: Test of English as a Foreign Language (TOEFL), International English Language Testing System (IELTS), і Test of Spoken English (TSE).

Акредитація мовних шкіл в США

Перш ніж обрати навчальний заклад, мовну школу, в США, вам необхідно переконатися в тому, що у школи є акредитація.

У Сполучених Штатах Америки існує дві організації, які уповноважені акредитувати мовні школи та центри:

  • The American Association of Intensive English Programs (AAIEP)
  • University and College Intensive English Programs (UCIEP)

Ці центри, організації, склали ряд вимог, яким повинна відповідати кожен навчальний заклад надає послуги викладання англійської мови для іноземних студентів в США.

Рівень акредитації школи - запорука не тільки якісного викладання, а й успішного отримання візи.

Наші консультанти будуть раді підібрати програму навчання і оформити документи на отримання візи.

Підібрати курс англійської мови в США

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK