EDUSTEPSДописиНавчання в США Університети та коледжі Нью-Йорка
Університети та коледжі Нью-Йорка

Університети та коледжі Нью-Йорка


Університети та коледжі Нью-Йорка – найпопулярніший запит студентів з України. Не дивно, що так багато випускників шкіл та університетів хочуть навчатись в Нью-Йорку. Тут зосереджено більша кількість американських вишів, які займають високі позиції в рейтингах університетів США. Велике яблуко дає можливість з легкістю працювати під час навчання та пропонує прекрасні умови для працевлаштування в США після закінчення навчання. У цій статті ми зробили для вас список тих університетів, навчальних закладів Нью-Йорка для вступу у 2021 році, з якими співпрацює освітнє агентство EDUSTEPS.


Освітнє агентство EDUSTEPS – офіційний представник коледжів та університетів Нью-Йорку в Україні. З нашою допомогою ви зможете:

  • Обрати програму, коледж та університет в США
  • Подати документи на зарахування
  • Оформити документи на студентську візу в США


EDUSTEPS – офіційний представник приймальних комісій університетів США, в тому числі університетів Нью-Йорка, таких як State University of New York, New York Film Academy, Pace University, Manhattan College, Baruch College та ін.

Навчання в Нью-Йорку, США має багато переваг, але водночас студенти не враховують деяких особливостей отримання вищої освіти в цьому місті, і в штаті в цілому. Ми сподіваємось, що ця інформація допоможе вам правильно підібрати навчальні заклади, і разом з нами вступити до престижного американського університету.


Список університетів Нью-Йорка

В Нью-Йорку знаходиться понад сто коледжів та університетів, які мають досягнення в різних сферах науки. До списку університету Нью-Йорка, які співпрацюють з освітнім агентством EDUSTEPS входять наступні навчальні заклади:

  • • State University of New York (складається із 64 університетів та коледжів, розміщених по всій території штату)
  • New York Film Academy
  • Adelphi University
  • Pace University
  • • City College of New York
  • • Baruch College
  • • Manhattan College
  • • Long Island University

Переваги навчання в університетах Нью-Йорка

В Нью-Йорку розвита система громадського транспорту. Вам не буде важко дістатись з одного кінця міста в інший: нема потреби придбати машину для пересування. Тут доволі різноманітне життя, велика кількість ресторанів, кафе, музеїв, театрів. У місті знаходиться декілька престижних американських університетів: Columbia University, New York University, The New School, The City University of New York та інші.

Рівень освіти в університетах Нью-Йорку дуже високий, а дипломи визнані по всьому світу. Будучи міжнародним студентом, ви не будете самотні, адже це місто відоме не тільки найбільшою кількістю іноземних студентів, але й своїм космополітизмом

В Нью-Йорку зосереджена велика кількість компаній, для студентів це прекрасна можливість знайти роботу під час навчання і після закінчення університету. Університети пропонують можливість проходити практику під час навчання. Наприклад, Pace University відомий своїм стажуванням.

До чого потрібно бути готовим студентам, які хочуть навчатись в університетах Нью-Йорку?

Нью-Йорк пропонує іноземним студентам величезну кількість можливостей. Але іноді студенти недооцінюють свої можливості, і не готові до тих випробувань, які вони зустрічають на шляху в цьому місті. До чого потрібно бути готовим:

  • Вартість навчання в університетах Нью-Йорку висока, іноді навіть вище ніж в інших штатах.
  • В середньому рік навчання студенту обійдеться від 30 000 до 45 000$. Нагадаємо, що вартість навчання в американських університетах залежить від штату.
  • Вартість проживання в університетах і в самому місті також висока: від 13 000$ в рік.
  • Університети Нью-Йорка пропонують стипендії, але міжнародним студентам їх отримати доволі важко, знижки не покривають затрати на проживання. Максимальна стипендія (знижка на навчання) може бути до 50% від вартості на програмі бакалавру(Приклад - Adelphi University).
  • Вступити на перший курс університетів Нью-Йорку міжнародним студентам важче, ніж американцям. Тому університети пропонують додаткові програми підготовки. Зазвичай підготовчі програми входять до програми першого курсу університету: Adelphi University, City College of New York, Long Island University.

Запис на консультацію


Переваги, які ви отримаєте, під час зарахування до університету США з EDUSTEPS

1 Індивідуальний підхід. Для кожного студента підбирається унікальна стратегія вступу, відповідно до вибраної студентом країни, університетом та програмою

2 Економія часу. З придбанням послуги EDUSTEPS Premium Ви зможете сконцентрувати вашу увагу на закінченні школи або університету, підготовці до складання міжнародних іспитів, а ваше зарахування до університетів за кордоном ми візьмемо на себе

3 Професійне оформлення необхідних документів на зарахування та студентську візу. Вашими документами будуть займатися спеціалісти, які мають досвід ефективного зарахування до університету і коледжів закордоном більш як 5 років.

4 Інформаційна підтримка в період зарахування та навчання в університеті. Менеджери EDUSTEPS допоможуть вам порадами, які пов’язані з вашим навчанням закордоном


Ви обрали університет в США та спеціальність? Тоді цей план зарахування для вас:

Оформити заявку у менеджера EDUSTEPS для зарахування

Зібрати необхідний пакет документів, рекомендований EDUSTEPS для зарахування

Подача документів до університету менеджером EDUSTEPS

Зарахування

Оформлення документів на студентську візу в США


Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK