EDUSTEPSДописиПроживання для студентів Де живуть студенти - гуртожитки університету США
Де живуть студенти - гуртожитки університету США

Де живуть студенти - гуртожитки університету США


США пропонує найкращі умови для проживання і облаштування побуту студентів. Незважаючи на те, що кожен університет надає студентські резиденції, батьків і студентів завжди цікавить питання проживання і його умов. Сьогодні ми пропонуємо вам познайомитися з варіантами та умовами проживання в університеті Алабама в місті Бірмінгем. Університет Алабами приймає студентів з України на програми бакалавра та магістратури і надає чудові умови проживання на кампусі.

Університети США вимагають, щоб студенти проживали на території кампусу в перший рік навчання. Забронювати проживання вам допоможе менеджер EDUSTEPS. Бронювати проживання необхідно заздалегідь, але тільки після того, як ви отримали лист про зарахування.

ПРОЖИВАННЯ В ГУРТОЖИТКУ

Гуртожитки університету - це більше, ніж дах над головою. Проживання на кампусі допомагає стати частиною спільноти і пропонує цікавий освітній, соціальний і культурний досвід. Університет Алабами пропонує першокласні сучасні умови в гуртожитках на території кампуса.

Для студентів програм Шлях до університету і Академічна англійська проживання на кампусі протягом двох перших триместрів навчання є обов'язковим. Студенти програм Курс загальної англійської мови та Шлях до магістратури можуть жити в гуртожитках при наявності місць.

Проживання в гуртожитку надається студентам, зарахованим до UAB і мають хороший академічний статус - це означає, що вони не відсторонені від занять з академічних або дисциплінарних причин. Мінімальна курсове навантаження для бакалаврських програм в осінньому і весняному семестрі становить 12 кредитних годин. Студенти повинні відповідати стандартам для проживання в гуртожитку протягом усього терміну контракту на проживання та інформувати Службу розміщення, якщо їх статус змінився.

Університет Алабами докладає всіх зусиль до того, щоб сусідами по кімнаті студентів INTO UAB були американські студенти. Це допомагає отримати кращий студентський досвід, інтегруватися в американське суспільство і поліпшити розмовну англійську.

Гуртожитки: переваги проживання на кампусі Університету Алабами (Бірмінгем, США)

Проживання в гуртожитку дає студентам доступ до ряду ресурсів і системі підтримки поза навчальної аудиторії.

Академічний успіх: як правило, у студентів, які проживають на території кампусу, вища успішність.

Заходи: В гуртожитках проводяться різні освітні та соціальні заходи, які допомагають студентам подружитися і влитися в співтовариство університету і Бірмінгема.

Культурне розмаїття: У кожному гуртожитку студенти з різною культурою, досвідом, вірою і політичними поглядами вчаться один у одного в відкритій і доброзичливій обстановці.

Підтримка: Куратори цілодобово надають особисту і академічну підтримку.

Лідерство: Ви можете розвинути навички лідерства в Раді гуртожитку, Асоціації гуртожитків або Службі студентської безпеки.

Правила екології: Студенти дотримуються правил роздільного збору сміття та інші екологічні норми.

БЕЗПЕКА

Безпека студентів UAB є основним пріоритетом. Вхідні двері будівель цілодобово контролюються онлайн системою електронного доступу. У кожному гуртожитку є приймальня, де постійно чергують співробітники. Всі студенти та їхні гості повинні зареєструватися у них, перш ніж увійти. Кампус регулярно патрулює поліція. Проживання в UAB не може бути гарантовано і надається в міру отримання заявок. Ми намагаємося надати найкращий з обраних Вами варіантів проживання; однак, раннє бронювання підвищує можливість надати вам цей варіант.

Гуртожиток університету США

Гуртожиток університету США

Блейзер Холл: гуртожиток квартирного типу на більш ніж 700 місць, де проживають студенти програм

Планування: двокімнатні квартири з двома ванними (4 місця)

У кожній кімнаті (для кожного студента):

  • односпальне подовжене ліжко
  • комод з 4 ящиками
  • письмовий стіл з тумбою
  • стілець
  • гранітна поличка з раковиною і шафою

В квартирі:

  • великий холодильник
  • раковина для вмивання
  • шафи
  • регулювання опалення / кондиціонування
  • кабельне телебачення
  • внутрішньо-університетську мережу і Wi-Fi

План кімнати у гуртожитоку університету США

Денман Холл: квартири з одно і двомісними кімнатами для студентів програми Шлях до магістратури INTO UAB.

В кімнатах:

  • односпальне подовжене ліжко
  • шафа
  • письмовий стіл
  • тумбочка

В квартирі:

  • диван і стілець
  • журнальний столик
  • обідній стіл з 4 стільцями
  • плита з духовою шафою
  • великий холодильник
  • кабельне телебачення
  • внутрішньо університетське мережу і Wi-Fi

ХАРЧУВАННЯ

Всі студенти INTO UAB можуть вибрати план харчування без обмежень в їдальнях самообслуговування з різноманітним меню.

Харчування на кампусі

Якщо ви харчуєтеся на кампусі, вам не потрібно носити при собі готівку. 12 університетських кафе приймають до оплати карту ONE. На кампусі також є два продуктових магазини - в гуртожитку Кемп Холл і Студентському центрі Хілл.

Варіанти плану харчування

Плани харчування в осінньому і весняному семестрах поєднують системи Meals і Meal Plan Dining Dollars. Перша передбачає оплату харчування в їдальні Commons on the Green за допомогою карти ONE. Друга являє собою балансовий рахунок для оплати у всіх кафе і їдальнях університету.

Їдальня

У великій університетській їдальні Commons on the Green ви знайдете величезний асортимент страв, приготування на грилі, кулінарний відділ, піцу і пасту, класичні домашні страви, кухню різних країн світу, супи і салати. Тут також є відділ Simple Servings, який пропонує страви без вмісту молочних продуктів, яєць, пшениці, сої, молюсків, арахісу, лісових горіхів і глютену для людей з харчовою алергією.

Наші менеджери допоможуть вам вибрати гуртожиток і забронювати кімнату за вашим вибором. Ми рекомендуємо починати процес зарахування до університету Алабами якомога раніше. Таким чином у вас буде більше шансів отримати вигідне проживання, за умовами і вартості.

Хочете дізнатися більше?

Якщо вам необхідна детальна інформація про програми або пропозиції університету Алабами, відвідайте сайт EDUSTEPS або офіс. Ви також можете зв'язатися з нами електронною поштою або по телефону, або отримати необхідну інформацію у академічного консультанта EDUSTEPS.

EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном. Допомагаємо студентам з України вступити до університетів і коледжів США, Канади, Великобританії та інших країн, оскільки є офіційним представником приймальних комісій закордонних навчальних закладів. Для роботи з нами ви можете скористатися пакетом послуг EDUSTEPS Premium, який включає повний супровід студента по зарахуванню, а також допомога в оформленні документів на студентську візу.

Для початку скористайтеся безкоштовною консультацією. Вона допоможе розібратися в процедурі вступу до коледжів або університетів за кордоном і в тому, чим саме ми зможемо вам допомогти.

Запис на швидку консультацію:

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK