EDUSTEPSДописиНавчання в Нідерландах Як вступити до університету Амстердаму: інформація для випускників шкіл
Як вступити до університету Амстердаму: інформація для випускників шкіл

Як вступити до університету Амстердаму: інформація для випускників шкіл


Нещодавно відбулася зустріч наших студентів з представником і координатором навчальних підготовчих програм університету Амстердам, Дереком Робертсоном. На презентації була представлена ​​інформація про програми навчання в університеті, можливості та умови вступу до університету для іноземних (в нашому випадку, студентів з України), умови отримання візи і можливості працевлаштування після закінчення університету в Голландії.

Спеціально для наших студентів, і тих, хто зацікавлений у навчанні в Нідерландах і безпосередньо в University of Amsterdam, ми підготували оглядову інформацію.

Голландія - перша європейська країна, яка ввела програми навчання англійською мовою. У 2010-2011 в Нідерландах навчалося вже понад 80000 іноземних студентів. Університет Амстердама вітає іноземців серед своїх студентів, тут навчається понад 2500 студентів з 100 країн світу. Університет Амстердама - дослідний центр світового рівня, метою якого є розвиток навичок незалежного наукового мислення кожного студента.

Університет Амстердама входить в список 100 кращих університетів світу (THE World University Rankings 2024). Система освіти Голландії визнана у всьому світі, 11 з 14 дослідницьких університетів Голландії входять в список 200 кращих університетів світу за версією Times.

University of Amsterdam / OnCampus Amsterdam - офіційний партнер EDUSTEPS. Більш детальну інформацію ви можете знайти на нашому сайті в розділі Університети.

Переваги навчання в Нідерландах і в Університеті Амстердама:

  • Навчання англійською мовою
  • Велика кількість іноземних студентів в університеті
  • У Нідерландах розташовані офіси багатьох міжнародних компаній, тому англійська мова, є основною мовою бізнес спілкування
  • У цій країні розташовані офіси таких компаній, як - Philips, Heineken, Shell, ING Bank
  • Амстердам багатонаціональне місто, тут ви можете зустріти представників понад 180 національностей
  • Низька вартість навчання англійською, в порівнянні з іншими європейськими країнами. Вартість року навчання в університеті Амстердама - 9000 євро
  • Проживання та супутні витрати невеликі, в порівнянні з іншими європейськими країнами. В місяць ви витратите від 950 до 1400 євро максимум на проживання, харчування та супутні витрати
  • Чудові умови проживання для студентів
  • Чудова інфраструктура навчального закладу дозволяє студентам вчитися, займатися спортом і розвиватися в різних напрямках
  • Нідерланди - найбезпечніша країна в Європі
  • Для студентів з України Голландія надає можливість залишитися на додатковий рік після закінчення університету для пошуку роботи

Студенти з України, а саме випускники середньої школи, не можуть вступити до університету відразу на перший курс навчання. Основна причина: невідповідність систем освіти (так як необхідно надати атестат про 12 річну освіту) і вік (мінімальний вік для вступу - 18 років, студенти 17 річного віку в університет не приймаються).

Як вступити до університету Амстердаму

Для того, щоб студенти могли вступити на перший курс університету, їм пропонується пройти додатковий рік підготовки, який складається з інтенсивного курс англійської мови та предметів за обраною спеціальністю. Додатковий підготовчий рік студенти проходять на кампусі університету Амстердама.

Що таке підготовча програма ONCAMPUS Amsterdam?

ONCAMPUS Amsterdam - це особлива програма організована University of Amsterdam і лідируючим освітнім провайдером Cambridge Education Group, який співпрацює з провідними міжнародними університетами та готує студентів до вступу до вищих навчальних закладів з 1952 року. Ця програма - єдина в Голландії, яка передбачає підготовку до вступу на базі університету. Курс поєднує висококласне навчання на базі факультету економіки і бізнесу університету Амстердама і незабутній досвід справжнього студентського життя. Під час навчання студенти будуть мати доступ до всіх об'єктів університету, включаючи комп'ютерні центри, бібліотеки.

Яку програму і напрям краще вибрати?

Університет Амстердама пропонує тільки 4 основних напрямки, викладання на яких ведеться англійською мовою: Бізнес і економіка; Політика, Психологія, Економіка і Право; Гуманітарні науки; Європеїстика. ONCAMPUS Amsterdam пропонує вступ на дві основні спеціальності: Бакалавр в сфері бізнесу та економіки, Бакалавр в сфері політики, права, психології або економіки.

Основні програми підготовки:

Undergraduate Foundation Program (UFP): Бізнес і Економіка

Успішне закінчення програми гарантує вступ на програму BSc in Economics and Business (спеціальності: Економіка і фінанси, Економіка, Бізнес)

  • Тривалість програми: 1 академічний рік (9 місяців)
  • Початок і тривалість навчання: 21 вересня 2015 - 3 червня 2016 року; 11 січня 2016 - 19 серпня 2016
  • Вартість навчання 14 550 Євро
  • Реєстраційний внесок: 200 Євро
  • Депозит 2300 Євро
  • Програма навчання: 26 занять на тиждень - математика, англійська, економіка та ін.
  • Вимоги до абітурієнтів: 17 років, атестат про повну загальну середню освіту, IELTS 5.0, вступний тест з математики

Undergraduate Foundation Program (UFP): Бізнес і Економіка

Успішне закінчення програми гарантує вступ на програму BSc in PPLE (спеціальності: Politics, Law, Psychology, Economics))

  • Тривалість програми: 1 академічний рік (9 місяців)
  • Початок і тривалість навчання: 21 вересня 2015 - 3 червня 2016 року; 11 січня 2016 - 19 серпня 2016
  • Вартість навчання 14 550 Євро
  • Реєстраційний внесок: 200 Євро
  • Депозит 2300 Євро
  • Програма навчання: 26 занять на тиждень - математика, англійська, економіка та ін.
  • Вимоги до абітурієнтів: 17 років, атестат про повну загальну середню освіту, IELTS 5.5, вступний тест з математики

Як вступити на підготовчу програму?

Step 1: Зв'язатися з консультантом EDUSTEPS по телефоном: 38 044 333 60 04 або електронною поштою: info.edusteps@gmail.com для уточнення детальної інформації про програму, яка Вас цікавить. Після консультації, Ви отримаєте інформацію на e-mail з покроковою інструкцією по зарахуванню.

Step 2: Підготовка і подача документів на програму. Для вступу Вам необхідно підготувати наступний пакет документів:

- Атестат про повну загальну середню освіту або виписка оцінок зі школи за останні 2 роки

  • - Копія першої сторінки закордонного паспорта
  • - Тест з англійської мови
  • - Мотиваційний лист
  • - Онлайн тест з математики
  • - Оплата реєстраційного внеску - 200 Євро

Step 3: Отримання підтвердження про зарахування, оплата депозиту в розмірі 2000 Євро, який входить у вартість навчання в університеті. Подача документів в університет на отримання візи. Бронювання проживання.

Step 4: Підтвердження від університету про отримання візи. Подача документів в посольство.

Step 5: Отримання візи, підготовка до виїзду за кордон.

EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном. Допомагаємо студентам з України вступити до університетів Нідерландів, оскільки є офіційним представником приймальних комісій нідерландських навчальних закладів. Для роботи з нами ви можете скористатися пакетом послуг EDUSTEPS Premium, який включає повний супровід студента по зарахуванню, а також допомога в оформленні документів на студентську візу.

Для початку скористайтеся безкоштовною консультацією. Вона допоможе розібратися в процедурі вступу університетів Нідерландів і в тому, чим саме ми зможемо вам допомогти.

Запис на швидку консультацію:

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK