EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Де вивчати психологію за кордоном
Де вивчати психологію за кордоном

Де вивчати психологію за кордоном


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів за напрямком Психологія в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії, Німеччини та інших країн. Програми закордонних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями з усього світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в області психології в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання та університету
  • Підготовка пакета документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Психологія в університетах за кордоном

Психологія вивчає людський мозок і поведінку, намагається зрозуміти та пояснити наші думки та емоції. Більшість академічних програм з психології розроблені для того, щоб студенти опанували практичні навички діагностики та консультування, методологією проведення експериментів, технологіями роботи з інформацією і побудови теорій.

Навчальні модулі складаються з дослідницької роботи, застосування статистичних методів, спостереження за поведінкою мозку, а також ознайомлення з вузькими напрямками в психології в таких сферах, як криміналістика, освіта, прикладні науки, право, менеджмент і судово-медична експертиза.

Академічні консультанти EDUSTEPS допомагають студентам з України вступати до навчальних закладів за кордоном, зокрема і на спеціальності у напрямку Психологія

Ми допомагаємо майбутнім студентам зі вступом до університетів і коледжів США, Канади, Великобританії, Нідерландів, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні та замовте консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype

Залиште свої контакти, щоб дізнатись подробиці

Кар'єра у сфері психології

Консультації - не єдиний вид діяльності, яким займається професійний психолог.

Американська Асоціація Психологів виокремлює 50 напрямків в психології, що дає дуже широкий вибір подальшої роботи. Діяльність психоневрологів, соціальних психологів і психологів промислових організацій практично не має нічого спільного з консультуванням.

Академічний ступінь бакалавра з психології ділиться, як правило, на два типи: бакалавр мистецтв (Bachelor of Arts), який сфокусований на гуманітарних дисциплінах та навчанні, а також бакалавр наук (Bachelor of Science), де вивчають природні науки та математику.

Випускники психологічних факультетів можуть займати найрізноманітніші посади в громадському і приватному секторах, виконувати ролі кадровиків, соціальних працівників, психіатрів, психотерапевтів, спеціалістів з реклами, маркетологів та вчителів.

Мінімальні вступні вимоги на програми у напрямку Психологія

Вступні вимоги на спеціальності по Психології в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Проте можна виокремити два важливих документи, які будуть вимагатися навчальним закладом будь-якої країни.

Для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • 1. Атестат про середню освіту
  • 2. Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • 1. Диплом бакалавра за спеціальністю
  • 2. Результати тесту на знання іноземної мови

Вступні вимоги для студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Психологія» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування

В яких університетах за кордоном вивчати психологію?

Нижче наводимо перелік посилань на найбільш привабливі, на нашу думку, навчальні заклади для українських студентів, де ви можете здобути вищу освіту за цією спеціальністю:

США

Великобританія

Канада

Подайте заявку на програми навчання з психології в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені та хочете більше дізнатися про спеціальність Психологія в університетах Англії, США, Канади та інших країн, замовте консультацію вже сьогодні.

Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів для вступу до закордонного університету та оформлення документів для отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності Психологія

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK