EDUSTEPSДописи Безкоштовна освіта в Німеччині. Як вступити до університету Німеччини через курс німецької мови.
Безкоштовна освіта в Німеччині. Як вступити до університету Німеччини через курс німецької мови.

Безкоштовна освіта в Німеччині. Як вступити до університету Німеччини через курс німецької мови.


"Як вступити до університету Німеччини через курс німецької мови?" – Це питання часто ставлять студенти, які хочуть отримати безкоштовну вищу освіту в Німеччині на програмах бакалавра або магістратури, у яких низький рівень німецької мови для вступу. У такому випадку освітнє агентство EDUSTEPS частіше всього пропонує підготовчі курси німецької мови. Вони можуть тривати від 8 до 40 тижнів і обов’язково включають додаткову функцію – підготовка і подача документів на зарахування до німецького університету. На нашу думку, це найкращий спосіб підготуватись до навчання в Німеччині.


Отримати швидку консультацію


Ми пропонуємо студентам, випускникам шкіл та університетів України шлях зарахування до університетів Німеччини через курс вивчення німецької мови у мовних центрах міст Берлін, Франкфурт, Гамбург, Мюнхен.

Вища освіта в Німеччині безкоштовне для іноземних студентів. Основна умова для безкоштовного навчання в німецькому університеті – володіння німецькою мовою на рівні - В-2/С-1 (за тестом TestDaf).


Що потрібно знати про вищу освіту у Німеччині

Навчання німецькою мовою в університетах Німеччині – безкоштовне для іноземних студентів.

Зарахування в університетах Німеччині проходить 2 рази на рік. Таким чином навчання в університетах Німеччини починається в Жовтні та Лютому.

Для вступу до університету Німеччини після школи, студенту потрібно пройти додатковий рік навчання у Штудіум Коледж

Мінімальний рівень німецької мови для вступу - В-2/С-1 (за тестом TestDaf)


Вступ до університету Німеччини через мовний курс

Багато студентів уникають мовних курсів, оскільки бояться лишніх витрат. Але насправді, ці витрати цілком компенсують подальші можливості вступити до престижного університету Німеччини та навчатися безкоштовно. Тим паче мовні центри-партнери EDUSTEPS, допомагають грамотно підготувати всі необхідні документи та подати їх до університету. Таким чином шанси на вступ збільшуються і студенту не прийдеться проходити всі етапи зарахування самостійно.

Кому підійде курс німецької мови:

  • Студентам з нульовим рівнем німецької мови, які хочуть користуватись можливістю отримати безкоштовне навчання в Німеччині
  • Студентам, у яких рівень німецької нижче В-2
  • Студентам, які хочуть отримати якісні послуги на зарахування до університету Німеччині
  • Студенти, у кого високий рівень німецької, але вони ще не здавали TestDaf

3 важливі причини, за якими вам потрібно розглянути вступ до університету Німеччини через курс німецької:

1 Додаткова академічна підготовка до навчання в німецькому університеті

2 Кваліфікована допомога з оформленням на вступ він мовної школи Німеччини

3 Професійна допомога в оформленні документів на візу від агентства EDUSTEPS

Всі курси німецької мови шкіл партнерів EDUSTEPS, гарантують швидкий процес навчання, проте успіх навчання у великій мірі залежить від інтенсивності та кількості уроків в тиждень. З цієї причини для підготовки до вступу в університет ми рекомендуємо, щонайменше, інтенсивний курс німецької мови.

24 уроки в тиждень на інтенсивному курсі гарантують безперервний прогрес і найкраще тренування окремих навичок. Найбільш інтенсивні вправи призводять, вже через короткий термін, до впевненості у звертанні з мовою. Як тільки Ви досягнете необхідності рівня мови, Ви зможете записатись на 4-тижневий підготовчий курс TestDaF і цілеспрямовано готуватись до цього екзамену.

Як довго триває мовна підготовка?

Як швидко Ви зможете вступити в один з університетів Німеччини, залежить від багатьох факторів. Якщо Ваш атестат про закінчення української школи не дає права на безпосередній вступ до німецьких вишів, то тоді Вам потрібно буде вчитись приблизно 12 місяців у коледжі університетської підготовки Studienkolleg і здати «кваліфікаційний іспит» Feststellungsprfung.

Якщо Ваш атестат рівнозначний німецькому Abitur, то процес вступу до університету прискорюється, оскільки Вам потрібно буде всього лише довести наявність достатніх знань німецької мови, а зробити це можна, успішно склавши іспит DSH або TestDaF. Наскільки швидко Ви його здасте, залежить від Ваших знань німецької мови до початку курсу. Початківцям з нуля слід готуватись, в середньому, до 40 тижнів інтенсивного курсу.


Інтенсивний курс німецької мови + зарахування до університету

Названа курсу Вартість навчання Послуга зарахування в університети Німеччини
Інтенсивний курс німецької мови 24 години на тиждень Тривалість: 8 тижнів 1720 EUR 800 EUR
Інтенсивний курс німецької мови 24 години на тиждень Тривалість: 8 тижнів 2840 EUR 700 EUR
Інтенсивний курс німецької мови 24 години на тиждень Тривалість: 8 тижнів 3960 EUR 600 EUR
Інтенсивний курс німецької мови 24 години на тиждень Тривалість: 8 тижнів 6200 EUR 600 EUR


Курс підготовки до здачі тесту TestDaf

Тривалість курсу: 4 тижні

Мінімальний рівень: В-1/В-2

Вартість навчання: 600 EUR

Вартість тесту TestDaf: 195 EUR

Ви можете проходити курс підготовки до тесту TestDaf одночасно з інтенсивним курсом німецької мови, у такому випадку Ви отримаєте знижку на 4-тижневу програму тестової підготовки – 125 TestDaf.

Додаткова оплачується:

Страхування  – від 12 EUR в тиждень

Зустріч в аеропорту – 75 EUR

Навчальні матеріали – 20 EUR в місяць

Проживання

Проживання надається в приймаючій сім’ї. Ви зможете обрати проживання з розміщенням в кімнаті на 1 або 2 людей, із харчуванням або без. Вартість проживання залежить також від міста.

Мінімальна вартість проживання на тиждень: від 210 EUR

Вартість проживання в резиденції (1 місяць): від 800 EUR

Як зареєструватись на програму

1 Зверніться до компанії EDUSTEPS. Наші спеціалісти допоможуть Вам обрати програму навчання відповідно до наступних критеріїв:

  • Рівень німецької мови
  • Бажана дата навчання в університеті

2 Пройдіть тест на підтвердження рівня мови.

3 Зареєструйтесь на програму: для реєстрації студента на програму нам буде необхідна тільки копія закордонного паспорта.

4 Оплатіть повну вартість навчання: повна вартість навчання є обов’язковою вимогою посольства.

5 Оформлення документів на отримання студентської візи (для курсів від 12 тижнів).

6 Підготовка необхідних документів на зарахування до університету Німеччини: переклади на німецьку мову, апостиль документів, нотаріальні завірення та інші.

ВАЖЛИВО: зверніть увагу, що у вартість програми та послуг компанії EDUSTEPS не входять витрати, пов’язані із консульським внеском посольства, перекладів документів на німецьку мову, апостиль документів та ін.

Вартість оформлення документів на зарахування до 1 університету Німеччини – від 4 500 грн (сума залежить від кількості необхідних документів і визначається після першої консультації)

Послуга Зарахування до університету пропонується мовною школою

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK