EDUSTEPSДописиНавчання в Канаді Післядипломні програми у Вінніпезькому Університеті
  • 2 346
Післядипломні програми у Вінніпезькому Університеті

Післядипломні програми у Вінніпезькому Університеті


Навчання в Канаді. Університет University of Winnipeg
Починаючи з 1972 року, наш успіх був зумовлений здатністю створювати та підтримувати динамічну культуру, що спирається на найбільш цінний наш ресурс: учнів. Наш підхід безперервної освіти забезпечує можливостями практичного тренування для розширення кар’єрного потенціалу студентів.


ПРОФЕСІЙНА, ПРИКЛАДНА ТА БЕЗПЕРЕРВНА ОСВІТА (PACE)

Управління Кадрами
Дипломна Програма з Менеджменту

Дана програма створена, щоб допомогти студентам розвинути практичні, теоретичні, та специфічні навички, які знадобляться для роботи з кадрами. Це поєднання якостей лідера, бізнесмена та комунікатора разом з іншими основними вимогами до HR.

Проектний Менеджмент
Дипломна Програма

Ця програма дає аналітичну основу разом з важливими інструментами проектного менеджменту для широкого застосування в бізнесі: складання бюджетів, добування ресурсів, нагляд, моделювання, вимірювання та звітування. З огляду на виклики, з якими стикається сучасний бізнес, організації мають більше шансів на процвітання в разі найму талановитих працівників, котрі можуть вести процес прийняття бізнес рішень та посилювати нові можливості.

- PR-маркетинг
Дипломна Програма з Менеджменту

Дана програма готує студентів до роботи в якості PR та/чи маркетологів в корпоративному та неприбутковому середовищі. Курси дають ґрунтовні знання про зв’язки з громадськістю та маркетинг, а також озброюють практичними навичками, акцентують увагу на поточних та нових питаннях. Сектори PR та маркетингу є сферами з високим потенціалом та значними можливостями.

Випускники даної програми отримують обидва дипломи: Диплом Спеціаліста по Зв’язкам з Громадськістю (PR) та Сертифікат з Менеджменту.

Спеціаліст з Інтернет Систем
Дипломна Програма

Ця програма дає доступ до широкого розмаїття Інтернет-технологій, включаючи інтерфейс користувача (front-end) – (XHTML, CSS, jаvascript, Flash, Photoshop), програмування доступ до даних (back-end) та бази даних (PSP, ASP.net, Java, MySQL), а також теми, що повязують їх разом (Linux, Windows, Apache, TCP/IP, захист даних та багато іншого). Курс розширений кумулятивним проектом з електронної комерції та практичним стажуванням в одній з багатьох партнерських компаній.

Мережева Безпека
Дипломна Програма

Ця дипломна програма поєднує практичне навчання та теоретичні елементи безпеки інформаційних технологій (IT). Випускники курсу володітимуть глибокими знаннями та практичними навичками роботи з різними протоколами, мережевими стандартами, дизайнерськими та безпековими рішеннями. Програма допомагає студентам в підготовці до отримання звання CISCO CCNA - професійної сертифікації, що визнається на міжнародному рівні.

Випускники цієї програми отримують Диплом Спеціаліста з Мережевої Безпеки, Сертифікат Інформаційної Гарантії та Сертифікат з Менеджменту.

Управлінська та Фінансова
Дипломна Програма з Лідерства

Нова Управлінська та Фінансова Дипломна Програма з Лідерства ставить акцент на важливих бізнес підходах в рамках комплексної фінансової структури для розвитку особистостей, котрі зможуть розв’язувати складні бізнес проблеми та підвищувати результативність організацій в постійно мінливій діловій сфері.

«Завдяки талановитим та досвідченим викладачам, спеціалістам свого профілю, а також іншим чудовим співробітникам я зміг прогресувати та отримав можливість виграти стипендію в 2 000 $. Інтернатура наприкінці програми закінчилась для мене працевлаштуванням в тій самій компанії».
ГУРНЕТ КАУР
Координатор з Набору Персоналу, Менеджерська Програма з Управління Кадрами Great-West Life

ЯК ВСТУПИТИ

Для більш докладної інформації про початок навчання, процедуру зарахування, проживання та ціни спитайте у спеціалістів EduSteps

Що включає курс: Тренування з пошуку роботи та складання резюме, членство в професійних загальновизнаних асоціаціях, стажування, наповнення програми, що сприяє отриманню професійних звань, висококваліфіковане викладання.
Для навчання на програмах студенти повинні мати ноутбук.

АСПІРАНТУРА

Наші післядипломні програми пропонують безліч можливостей для студентів-аспірантів: багато програм пропонують мультидисциплінарний підхід, деякі програми допрофесійного спрямування, але всюди студентів навчають в невеликих групах, надаючи можливість взаємодії з іншими науковцями.


Магістерські Програми
Магістр в Галузі Прикладних Комп’ютерних Наук та Суспільствознавства
Магістр в Галузі Біонауки, Технологій та Державної Політики
Магістр в Галузі Культурології
Магістр в Галузі Розвитку
Магістр Богослов’я
Магістр в Галузі Навколишнього Середовища, Ресурсів та Розвитку Економіки
Магістр в Галузі Історії*
Магістр з Питань Корінних Народів
Магістр в Галузі Інституту Шлюбу та Сімейної Терапії
Магістр в Галузі Миротворення та Вивчення Конфліктів*
Магістр в Галузі Громадського Управління*
Магістр в Галузі Релігієзнавства*
Магістр в Галузі Теологій

*Пропонується спільно з Університетом Манітоби.
Вступ на дані програми здійснюється через Університет Манітоби.

Додаткові Програми для Аспірантів
Сертифікаційна Програма для Викладачів ВУЗів
Сертифікаційна Програма з Професійних Навичок для Аспірантів

«Вінніпезький Університет – це справді ідеальне місце для навчання в аспірантурі. Розмаїття цікавих дослідницьких тем та пропонованих курсів… прекрасно підійде для побудови бажаної кар’єри. Університет чудово організований, і дає мені відчуття дому завдяки спортивним та соціальним заходам, а також якісним житловим послугам. Немає потреби хвилюватись про адаптацію до полікультурного життя у Вінніпезі, бо люди довкола такі дбайливі, все вже продумано».
АНКІТА
Іноземний студент, Аспірант

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK