EDUSTEPSНовости Отримайте стипендію - 68000 доларів США на навчання в американському університеті Adelphi University

Отримайте стипендію - 68000 доларів США на навчання в американському університеті Adelphi University


Відомий американський університет Адельфі (Adelphi University) оголошує конкурс на отримання стипендії у розмірі 68 000 доларів США на навчання на програмі бакалавра для випускників середніх шкіл України. У конкурсі можуть взяти участь випускники 11 класів з середнім балом не нижче GPA 3.0, які планують отримати якісну американську вищу освіту та почати навчання в вересні 2016 року.


ПОДАТИ ЗАЯВКУ НА ОТРИМАННЯ СТИПЕНДІЇ>>>




Стипендія університету Адельфі, дає можливість отримати знижку у розмірі 20 000 доларів США на навчання на 1 курсі програмі бакалавра та знижку до 16 000 доларів США на навчання на 2-4 курсах. Таким чином у майбутніх студентів буде можливість зекономити приблизно 53% від вартості навчання*.

ЯК ОТРИМАТИ СТИПЕНДІЮ?
Для отримання стипендії студентам необхідно подати в максимально короткі строки наступні документи:

• Заповнити заяву на отримання стипендії

Після підтвердження отримання заяви на стипендію, надіслати перераховані нижче документи на електронну адресу компанії EDUSTEPS – info.edusteps@gmail.com та пройти індивідуальну співбесіду англійською мовою з офіційним представником університету Adelphi University.
• Копія першої сторінки закордонного паспорту (дитячого проїзного документу);
• Виписка оцінок зі школи за 10 та 11 клас;
• Підтвердження достатнього рівня володіння англійською мовою - IELTS 6.5/TOEFL iBT 80;
• Мотиваційний лист (1 сторінка) на тему: Чому я хочу отримати вищу освіту в США?

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ НА ОТРИМАННЯ СТИПЕНДІЇ
Кандидати на отримання стипендії повинні відповідати наступним вимогам:
• Середній бал не нижче GPA 3.0;
• Рівень англійської мови IELTS 6.5/TOEFL iBT 80;
• Можливість оплати решти вартості навчання, проживання та супутніх витрат, пов’язаних з навчанням в університеті Адельфі;

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ
Результати конкурсу на отримання стипендії будуть оголошені в кінці травня 2016 року, представником університету Адельфи в Україні, компанією EDUSTEPS.

Університет Адельфи – приватний вищий навчальний заклад, який знаходиться в Гарден Сіті, Нью Йорк (37 кілометрів від Манхетену). ВНЗ займає 153 місце в національному рейтингу американських університетів U.S. News & World Report 2016.

Абітурієнти, випускники середніх шкіл України, мають змогу вступити до навчального закладу на програму Бакалавра без додаткового року підготовки, за умови високого середнього балу та достатнього рівня англійської мови. Університет пропонує понад 50 академічних програм за наступними спеціальностями: економіка, фінанси, менеджмент, маркетинг, історія мистецтва, мистецтво, біологія, хімія, захист навколишнього середовища, медицина, мед сестринська справа, філософія, психологія та ін..

Детальну інформацію про умови отримання стипендій, процедуру та університет Адельфіі, ви можете дізнатися в компанії EDUSTEPS за тел: + 38 044 333 60 04, +38 067 333 60 04, e-mail : info.edusteps@gmail.com.

*Стипендія університету Адельфі – знижка на навчання у розмірі 53% від загальної вартості програми. Решту витрат на навчання та проживання студенти повинні оплатити самостійно.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK