EDUSTEPSНовости ЛЬВІВ, 25 квітня 2018 - презентація університетів готельного менеджменту Швейцарії, Іспанії, США та Китаю

ЛЬВІВ, 25 квітня 2018 - презентація університетів готельного менеджменту Швейцарії, Іспанії, США та Китаю


25 квітня 2018 року
Початок о 19:00
м. Львів
Готель Асторія, вул. Городоцька 15


Завітайте на семінар від провідних університетів гостинності Glion та Les Roches, щоб дізнатися про навчання та можливості подальшого працевлаштування.


25 квітня 2018 року, у Львові, в Готелі Асторія, відбудеться семінар-презентація престижних університетів готельного та ресторанного менеджменту Швейцарії, Іспанії, Великобританії, США та Китаю - Glion Institute of Higher Education та Les Roches Global Hospitality Education. Випускники шкіл та університетів, а також їхні батьки, зможуть дізнатися про особливості отримання вищої освіти в сфері гостинності, кар'єрні перспективи після закінчення навчального закладу та умови вступу на осінь 2018 року.



Отримати інформацію про навчання в університетах Glion/Les Roches від EDUSTEPS



Швейцарські університети гостинності Glion та Les Roches пропонують отримати престижну освіту, яка відкриває чудові можливості подальшого працевлаштування та професійного розвитку для українських студентів на міжнародному рівні. Сфера гостинності з кожним роком зростає на 4%, що робить її другим за розміром працедавцем у світі. Відповідно до даних статистичних досліджень, до 2023 року в індустрії готельного, ресторанного та туристичного менеджменту буде відкрито понад 337 мільйонів робочих місць. Це на 80 мільйонів більше ніж в 2015 році.

Якщо Ви прагнете отримати міжнародну освіту та стати професіоналом розвиненої індустрії, приходьте на презентацію у Львові.



Дата: 25 квітня 2018 року
Місце проведення: Львів, готель Асторія, вул. Городоцька 15
Початок о 19:00
Умови участі: Безкоштовно за умови реєстрації


ОТРИМАТИ ЗАПРОШЕННЯ




ДЛЯ КОГО БУДЕ КОРИСНИЙ СЕМІНАР?

Випускникам шкіл та учням 10 класів

Випускникам університетів

Батькам, які зацікавлені в престижній закордонній освіті для своїх дітей

Професіоналам, які цікавляться отриманням ступеня МВА

Програми університетів підходять для студентів з різним рівнем освіти. Для школярів університети готельного менеджменту пропонують програму Бакалавра, яка триває 3,5 – 4 роки та включає обов’язкове стажування. Додатково студенти можуть пройти підготовчий курс з англійської мови та з академічних дисциплін.

Випускники університетів України можуть продовжити навчання в магістратурі або пройти програми перекваліфікації. Тривалість навчання у цьому випадку буде складати від 1 до 2 років з обов’язковим проходженням практики в провідних компаніях світу.

Ступінь МВА пропонується тим студентам, які мають досвід роботи в сфері гостинності і хочуть підвищити свій професійний рівень для роботи на керівних посадах.

СТУДЕНТАМ ПРОПОНУЄТЬСЯ НАВЧАННЯ ЗА НАСТУПНИМИ НАПРЯМКАМИ

Готельний менеджмент

Ресторанний менеджмент

Організатор офіційних та урочистих подій

Спортивний менеджмент

Менеджмент сфери люкс та продуктів преміум класу

Обравши один з вищевказаних напрямків підготовки, студенти можуть додатково опановувати спеціалізацію у таких сферах, як фінанси, робота з персоналом, маркетинг, менеджмент, управління, підприємництво та ін. Під час навчання студенти вивчають предмети, які в майбутньому допоможуть їм керувати готелем, рестораном, створити власний бізнес або стати частиною таких компаній міжнародного рівня, як Mariott, Hyatt, Louis Vitton, Disneyland та ін.

ВИГІДНІ ПЕРСПЕКТИВИ ДЛЯ СТУДЕНТІВ Glion та Les Roches

Студенти можуть обирати навчання у різних кампусах, які розташовані в Швейцарії, Іспанії, Великобританії, США та в Китаї.

Оплачуване стажування тривалістю від 1 семестру під час навчання;

Працевлаштування в престижних компаніях з світовим іменем після закінчення університету;

Університети пропонують навчання в розгалуженій сітці кампусів, що дає студентам можливість обирати країну та навчання відповідно до своїх вимог і можливостей:
Glion Institute of Higher Education, Швейцарія
Glion Institute of Higher Education, Великобританія
Les Roches International School of Hotel Management, Швейцарія
Les Roches Marbella, Іспанія

ОСОБЛИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ НАВЧАННЯ В УНІВЕРСИТЕТАХ ГОСТИННОСТІ

Навчання зосереджене на професійній підготовці спеціалістів сфери гостинності;

Навчальний план поєднує теорію та практику;

Під час навчання студенти проходять від 2 до 3 семестрів стажування;

Можливість компенсувати витрати на навчання під час стажування;

Широка сітка випускників університетів по всьому світу;

90 % студентів отримують роботу після закінчення університетів;


90% студентів отримують пропозицію працевлаштування до моменту вручення диплому.
60 найбільших світових компаній проводять набір співробітників серед студентів університетів
Як мінімум 20 000 випускників університетів працюють в 130 країнах світу
Від 10 спеціалізацій для отримання диплому бакалавра



ЧОТИРИ ПРИЧИНИ НАВЧАТИСЯ САМЕ В ЦИХ ВУЗАХ

1

Більш ніж 30 років університети готельного менеджменту Glion та Les Roches вважаються одними з найбільш престижних навчальних закладів для підготовки спеціалістів сфери гостинності.

2

За даними незалежного дослідження університети Glion та Les Roches посідають 2 та 3 місце в світі з точки зору перспектив міжнародної кар’єри та входять в трійку найкращих навчальних закладів, які здійснюють підготовку спеціалістів готельного та ресторанного менеджменту.

3

Університети мають престижну акредитацію Асоціації шкіл та коледжів Нової Англії (NEASC).

4

Викладачі університетів – досвідчені професіонали з різних куточків світу, які мають наукові ступені та суттєвий досвід роботи в готельному, ресторанному та туристичному бізнесі.

Зареєструйся на семінар та отримай детальну інформацію про умови вступу, особливості навчання та перспективи кар’єрного розвитку у сфері гостинності від університетів Glion та Les Roches



Більше про можливості та перспективи освіти в сфері готельного та ресторанного менеджменту в університетах Glion та Les Roches ви зможете дізнатися на презентації, яка відбудеться 6 березня 2017 року у Львові, в готелі Асторія. Початок презентації о 19:00. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Дата: 25 квітня 2018 року
Місце проведення: Львів, готель Асторія, вул. Городоцька 15
Початок о 19:00
Умови участі: Безкоштовно за умови реєстрації


ОТРИМАТИ ЗАПРОШЕННЯ НА БЕЗКОШТОВНУ УЧАСТЬ



Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK