EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети США Rider University

4 / 5 (2)

Rider University

Rider University - Університет Райдер - це приватний навчальний заклад, який спеціалізується на підготовці фахівців в областях бізнесу, психології та бухгалтерського обліку, маркетингу та інших. Загальна кількість студентів, що навчаються на бакалавраті становить 3900 осіб, а площа кампусу становить 280 акрів. Rider University займає 38 місце в рейтингу «Кращі коледжі» за 2020 рік за версією US News & World Report.

Рік заснування  1865
Тип університету Приватний університет
Початок програм Вересень, січень 

APPLY NOW  ASK 

Програми навчання в Rider University

  • Підготовчий курс англійської мови
  • Диплом бакалавра / Bachelor Degree (3-4 роки)
  • Диплом магістра / Master's Degree (1-2 роки)
  • Пост дипломна освіта (1 рік)

Факультети і спеціальності в Rider University

  • Art and Design
  • Biological Sciences
  • Business
  • Chemistry
  • Computing and IT
  • Environmental Science
  • Finance and Economics
  • Health and Medicine
  • History
  • Journalism and Media Studies
  • Law
  • Language
  • Management
  • Marketing and Communications
  • Mathematics
  • Performing Arts and Music
  • Political Studies
  • Public administration
  • Sport Science and Recreation
  • Teaching and Education

Повний опис

Rider University - Університет Райдер - це приватний навчальний заклад, який спеціалізується на підготовці фахівців в галузях бізнесу, психології та бухгалтерського обліку, маркетингу та інших. Загальна кількість студентів, що навчаються на бакалавраті становить 3900 осіб, а площа кампусу становить 280 акрів. Rider University займає 38 місце в рейтингу «Кращі коледжі» за 2020 рік за версією US News & World Report.

Заснований в 1865 році як Трентонський бізнес-коледж, цей інститут був створений для підготовки лідерів економіки після громадянської війни. Попри те, що Rider як і раніше випускає деяких з провідних керівників бізнесу, він перетворився в середньо габаритний універсальний університет з високим рівнем проживання, з різноманітним товариством і яскравими програмами бакалаврату та магістратури в області мистецтв, наук, музики, образотворчого і виконавського мистецтва, освіти, консультування та лідерства. Влітку 2017 року університет запропонував свою першу докторську програму, Ed.D. в освітньому керівництві.

Сьогодні університет є домом для п'яти академічних підрозділів, включаючи Коледж бізнесу Норма Бродського, Коледж гуманітарних наук і наук, Коледж освіти та соціальних служб, Вестмінстерський коледж мистецтв і коледж безперервних досліджень. У цих коледжах пропонують такі програми як Business, Psychology, Accounting, Elementary Education, Finance, Marketing, Voice and Opera, Biology, Criminal Justice and Safety Studies, Music Teacher Education.

Для міжнародних студентів так само є прекрасна можливість вступити в Rider University, оскільки тут пропонують персональну увагу і доброзичливе товариство кампусу, а також всі ресурси провідного американського університету.

Для цього того, щоб вступити до Університету Райдер потрібно:

1. Виписка оцінок з попереднього місця навчання. Університет повинен сам подивитися вашу виписку оцінок для того, щоб зрозуміти який багаж знань у вас є. Виписку потрібно буде перекласти на англійську мову.

2. Підтвердження знань англійської мови (TOEFL iBT - 79 або IELTS 6,0). Для того, щоб навчатися в американському університеті, студенту необхідно мати певний рівень мови, оскільки без нього він не зможе добре засвоїти програму. Студенти, які набрали бали нижче мінімальних вимог університету, будуть допущені до умовного вступу в Інститут англійської мови Rider.

3. Мотиваційний лист. У мотиваційному листі студенту потрібно написати про свої цілі в навчанні саме в цьому університеті та плани на майбутнє. Приймальна комісія за допомогою твору подивиться, який потенціал має студент.

4. Рекомендаційний лист від вчителів зі школи або університету. Рекомендаційні листи грають одну з головних ролей в документах для зарахування студента. Якщо студент був відмінним студентом в школі, добре поводився і мав добрі стосунки з людьми та про це напишуть в рекомендаційному листі, то студент матиме більше шансів на вступ.

5. Прослуховування (для тих, хто хоче вступити на програму в області мистецтв). Прослуховування організовують для тих абітурієнтів, які хочуть вступити на такі спеціалізації як танці, малювання, музичне мистецтво та інше. Під час прослуховування комісія дивиться на що здатний студент і що йому ще потрібно підучити.

Вартість навчання в Rider University залежить від обраної спеціалізації. За семестр навчання для міжнародних студентів програми бакалавра вартість в цьому університеті буде складати 22 560 USD, а для студентів, які хочуть вступити на магістратуру - близько 45 000 USD за рік. Так само варто враховувати й додаткові вступні внески, вартість за проживання, харчування та проїзд по місту або поза містом.

Команда EDUSTEPS допомагає оформити усі документи згідно з вимогами приймальної комісії. За більш детальною інформацією звертайтеся до консультантів EDUSTEPS

На кампусі Rider University проживає понад 2400 студентів. Проживання на кампусі означає не тільки бути поруч з класами, але і бути пов'язаним з друзями, ресурсами, заходами та, звичайно, харчуванням на кампусі. Маючи 12 гуртожитків, 6 навчальних закладів Living Learning, 4 тематичних спільнот і 5 варіантів житла для Братства, у Райдера є тисячі унікальних причин для вибору цього навчального закладу для здобуття освіти в США. Завдяки підтримці персоналу Residence Life, що складається з більш ніж 20 штатних співробітників і викладачів в гуртожитку і 80 студентів-асистентів студентів, університет гарантує, що студенти живуть в безпечних та комфортних умовах. На території кампусу є дві бібліотеки, кафетерії, навчальні будівлі, гуртожитки, спортивні майданчики, тренажерні зали та наукові лабораторії, тенісні корти, критий басейн і озеро на кампусі Лоуренсвілль площею 280 акрів.

У самих гуртожитках можна підібрати кімнату на будь-який смак. Кімнати оснащені ліжками, столами, шафами для особистих речей. Так само на території гуртожитків є Wi-Fi, цілодобова охорона, кімнати для відпочинку і навчання, ванні кімнати та кухні.

Rider University зацікавлений не тільки в навчанні майбутніх фахівців, а й у розвитку всебічно розвинених особистостей. Так в університеті пропонують багато організацій і клубів для позаурочного місця проведення. Серед них є: спортивні клуби (бейсбол, баскетбол, хокей на траві, футбол, софтбол, плавання, теніс, легка атлетика, волейбол, боротьба), театральні клуби, клуби кіно і медіа, братства і сестринства, клуб із захисту тварин, академічні клуби й багато інших організацій, які із задоволенням візьмуть зацікавлених студентів.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • Rider University займає 21 місце в рейтингу «Most Innovative Schools» за даними US News & World Report 2020 року.
  • В списку рейтингу регіональних університетів США Rider University на 38 місці (US News & World Report 2020).
  • В університеті Райдера навчаються 3900 студентів і 927 аспірантів з 63 країн і 39 штатів США.
  • Rider University пропонує 71 програму бакалаврату і 28 програм навчання в галузі ділового адміністрування, освіти, гуманітарних наук, музики, образотворчого і виконавського мистецтва, консультування, соціальних послуг та лідерства.
  • У кампусі університету щорічно проходить до 65 виставок кар'єрного росту студентів. Також близько 250 роботодавців відвідують університет в пошуках майбутніх співробітників своїх фірм.
  • Дізнайтеся більше у наших консультантів!

Вартість навчання в Rider University

У вартість навчання в Rider University не входить: проживання, навчальні матеріали, реєстраційні та адміністративні внески, проїзд, страховка й інші витрати, пов'язані з навчанням. Вартість навчання в американському університеті Rider University може змінюватися і залежить від програми та спеціальності. За більш детальною інформацією звертайтеся до менеджера EDUSTEPS.

Підготовчий курс англійської мови - 11 400 USD на рік

Диплом Бакалавра - 45 120 USD на рік

Диплом Магістра - 45 120 USD на рік

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Підготовчий курс англійської мови Bachelor Degree Master's Degree
IELTS 6,0 6,0 6,0
TOEFL ibt 71+ 79+ 79+

Як вступити до Rider University

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK