EDUSTEPSНавчанняУніверситетиУніверситети Канади University of Toronto

4 / 5 (2)

University of Toronto

University of Toronto - Університет Торонто (U of T), дослідницький державний університет, другий після Гарварда по науково-дослідній роботі. Тут викладають природничі та гуманітарні науки, інженерну справу і медицину та інші 700 спеціальностей. На цей момент, тут навчається 45000 студентів. Університет спеціалізується у підприємництві й створенні нових стартапів. За останні п'ять років U of T відкрив понад 150 компаній, що робить його #1 в Канаді у дослідницьких стартапах. 


Рік заснування   1827
Тип університету  Державний  
Напрямок університету  Дослідницький 
Початок програм  Вересень

APPLY NOW  ASK 

Шляхи вступу:

  • Підготовча програма *
  • Прямий вступ

* Підготовча програма — це перший курс університету з додатковою підготовкою для міжнародних студентів

Програми навчання в University of Toronto

  • English Language Transition Programs
  • Диплом (2 -3 роки)
  • Associate Degree (2-3 роки)
  • Диплом бакалавру (3-4 роки)
  • Диплом магістра (1-2 роки)
  • Після дипломна освіта (1 рік)

Факультети і спеціальності в University of Toronto

  • Architecture
  • Art and Design
  • Biological Sciences
  • Business
  • Chemistry
  • Computing and IT
  • Engineering
  • Environmental Science and Agriculture
  • Finance and Economics
  • Immunology
  • Geography and Geology
  • Health, Nutrition and Medicine
  • History
  • Hospitality and Tourism
  • Journalism and Media Studies
  • Kinesiology
  • Law
  • Language
  • Management
  • Marketing and Communications
  • Mathematics
  • Oil and Gas
  • Performing Arts and Music
  • Physics
  • Political Studies
  • Psychology
  • Public administration
  • Social Science
  • Sport Science and Recreation
  • Teaching and Education

Стипендії в University of Toronto


В університеті Торонто талановитим студентам пропонують знижки на навчання. Подробиці читайте в розділі про вартість навчання.

Повний опис

Університет Торонто (University of Toronto) - дослідницький державний університет. Тут тісно пов'язані гуманітарні знання та технічні підходи, які практично наповнюють час навчання корисними темами з економіки, інженерії, соціальних наук. Університет постійно займає перші місця в Канаді та входить в число 15 найкращих ВНЗ світу з працевлаштуванням випускників. Тут високий рівень підготовки для досягнення професійного успіху в кар'єрі. Як пов'язано навчання і практика, процес освоєння нових знань і робочого процесу? Ось кілька підходів, щоб досягти цієї мети.

Бонуси навчання в університеті U of T для міжнародних студентів.

Мережа професійного навчання.

Міжнародний студент стає частиною великої родини університету - викладачів та випускників. Тому можна приєднуватися до розвинутого кола роботодавців, представників різних галузей, а також викладачів, співробітників, студентських організацій у всіх трьох кампусах.

На базі університету діє система допомоги випускників в питаннях кар'єри - Мережа Career Learning Network об'єднує студентів U of T і випускників з партнерськими організаціями. Це допомагає налагоджувати контакти для компаній, зацікавлених в професійному співробітництві з новоспеченими фахівцями університету. Всі студенти беруть участь в заходах з пошуку персоналу, в програмах експериментального навчання і спілкування з потенційними роботодавцями. Це дає випускникам хорошу можливість стати співробітником або керівником одного з проєктів вже під час навчання.

Створіть свій власний ступінь - Build Your Own Degree

Студентам U of T відкривається можливість гнучкого вибору академічних програм. Це рідкісний і унікальний досвід, якого немає ні в одному іншому університеті Північної Америки. Студенти бакалаврату формують програму на свій вибір, тому що можуть вибирати з більш ніж 700 академічних напрямків. Це дозволяє отримати спеціальність, яка відповідає їх інтересам.

При отриманні ступеня в галузі мистецтва, науки або бізнесу у міжнародних студентів є можливість вибрати один з варіантів рівня диплома «Спеціаліст», «Основна спеціалізація» або «Додаткова спеціальність». Студенти інженерних спеціальностей можуть додати до свого диплому, наприклад бізнес або нанотехнології, або спеціальність "Мистецтво і наука". Студенти, які вивчають музику, кінезіології або архітектуру, візуальні мистецтва, також можуть поєднувати навчання з програмами технологій або науки. Можна знайти галузі перетину в різноманітних напрямках. Студент буде фахівцем у напрямку Major та мати додаткову спеціальність в області Minor.

Річна програма з розвитку у професійному досвіді

Для студентів U of T інженерних спеціальностей є програма Professional Experience Year Co-op (PEY Co-op). Це відкрита можливість працювати повний робочий день. Студент вибирає роботодавця і протягом 12-16 місяців поспіль після третього курсу може професійно розвивати свої проєкти. У студента також буде можливість попрацювати ще чотири місяці після другого року навчання, що забезпечить в сумі 20 місяців професійного досвіду ще до випуску. Такий процес допомагає підготуватися до професійного розвитку. Необхідно пройти різні модулі розвитку в кар'єрі, від першої співбесіди до переходу в практичну галузь.

Програма PEY Co-op дозволяє студентам побачити себе в складі невеликої команди де швидко розвиваються стартапи або придбати міжнародний досвід у великій транснаціональній компанії за кордоном. Тут є унікальний доступ до більш ніж 1500 вакансій в кожній галузі.

Програма стажування в галузі мистецтва і науки (ASIP)

Нова програма стажувань в області мистецтва та науки, яка стартує восени 2021 року, доступна для студентів, що вступають на другий курс факультету мистецтв і наук. Студенти будуть проходити певний відбір. ASIP поєднує в собі 12-20 місяців оплачуваного досвіду роботи з підвищенням кваліфікації. Для отримання додаткової інформації бажано заздалегідь зв'язатися з нашими консультантами в EDUSTEPS.

Програма співпраці U of T та кампус Scarborough

Як студент U of T, у вас буде доступ до більш ніж 50 програмами співробітництва в галузі мистецтва, науки та управління на базі кампуса Scarborough. Це відкрита можливість навчатися безпосередньо у професіоналів у своїй галузі і налагодити тісний зв'язок між академічними дослідженнями й своєю практикою. Ви можете стати одним з 1500 студентів проєкту колаборації, яких приймають на роботу щорічно на місцевому або міжнародному рівні для таких організацій, як Microsoft, Ernst & Young LLP, Художня галерея Онтаріо, медичні установи або урядові організації. А також співпрацювати в глобальному масштабі в рамках програми з міжнародних наукових досліджень у своїй професійній області розвитку. Це одна з найефективніших програм такого роду в Канаді.

Інфраструктури університету U of T

Отже, є три кампуси - Mississauga, Scarborough, St. George

Програми та особливості кампусу Mississauga

Мистецтво

Як студент Ви можете розкрити свій творчий потенціал в цікавій художній спільноті U of T. Ви можете стати частиною креативної команди, а також взяти участь в роботі творчої майстерні або записатися на заняття музиці або створення фільмів.

На базі кампуса Mississauga є центр творчості ArtsZone. Тут можна побачити цілий спектр можливостей для реалізації свого творчого потенціалу. Це головний центр мистецтв на базі університету U of T.

На базі кампуса Галерея Блеквуд. Blackwood Gallery - місце для сучасного мистецтва, де проводять різні сучасні виставки та освітні заходи. Тут представлені роботи місцевих, національних та міжнародних професійних художників. Виставки та програми Blackwood проводяться у вільному доступі для студентів університету.

Студенти творчих напрямків відкриють для себе театр-студію Еріндейл і театр-MiST. Зали вміщують близько 130 людей, тут проводяться різноманітні постановки - від драматургії до комедії. Самі студенти виступають в ролі акторів. Це створює атмосферу невимушеного відкриття своїх талантів, впевненості та креативності.

На базі кампуса St. George знаходиться Центр підтримки студентів.

Student Success Centre розташований на першому поверсі Центру сервісу для студентів Koffler, на північно-західному розі вулиць Сент-Джордж і Коледж-стріт. На базі центру відкрито додаткові напрямки для адаптації й професійного розвитку студентів:

First Nations House - тут студенти можуть дізнатися більше про лідерство, як це впливає на професійний розвиток. Студентам яким цікаві соціально-політичні теми, можуть знайти тут своїх однодумців. Комплекс академічних і особистісних якостей буде розвиватися в університеті Торонто.

Academic Success - команда професіоналів, які допомагають студентам розвивати навички стратегії, планування, побудови команди, що так потрібно для професійного розвитку. Відділ відкритий для всіх студентів - бакалаврів або магістрів.

Accessibility Services - тут розташована технічна база, щоб допомогти адаптуватися з технічної сторони до процесу навчання. Тут є комп'ютери, різна техніка для роботи студентів.

Anti-Racism & Cultural Diversity Office - центр підтримки проти приглушення культурних і національних поглядів, тут є різноманітні представники національностей серед студентів і персоналу університету, щоб підтримати атмосферу прийняття та свободу прояви особистості. Це створює атмосферу загальної підтримки, що добре впливає на процес навчання, життя і роботу студентів в Канаді.

Career Exploration & Education - студенти можуть розібратися як вибрати кар'єрний шлях під час навчання, як шукати своє місце для професійного зростання згідно з навичками.

Centre for International Experience - центр для міжнародної практики й досвіду для міжнародних студентів, а також для місцевих студентів, щоб спробувати себе за кордоном.

Family Care Office - вся інформація про підтримку сім'ї студента, при необхідності, а також забезпечити проживання, керівництво для навчання та адаптації сімей студентів.

Health & Wellness - центр допомоги здоров'я студентам, щоб вони досягали максимальних результатів в навчанні.

Факультети Університету Торонто включають:

  • Applied Science and Engineering
  • Arts and Science, St. George campus
  • Daniels Faculty of Landscape, Architecture and Design
  • International Foundation Program
  • Kinesiology and Physical Education
  • Music
  • Medical Radiation Sciences *
  • Lawrence S. Bloomberg Faculty of Nursing *
  • Physician Assistant *
  • University of Toronto Mississauga
  • University of Toronto Scarborough

* Вступ на ці напрямки вимагає попередньої підготовки, деталі необхідно уточнити у фахівця EDUSTEPS

Науково-дослідна база університету U of T

На базі університету є програма підготовки до наукової діяльності. Практика здійснюється на базі центру Students & Research. Це спеціальний центр, де студенти можуть взяти участь у дослідженнях університету. З першого дня в університеті Торонто є можливість вчитися у провідних дослідників. Міжнародні студенти запрошені до участі в семінарах, курсах в робочій атмосфері, на час волонтерської роботи або літніх проєктів.

Студент може подати заявку на дослідні проєкти й отримати підтримку у вигляді «Нагорода за дослідження студентів бакалаврату Канадської ради з природничих наук та інженерних досліджень». Це відкриті двері для тих, хто захоплюється наукою і практикою. Студенти можуть брати участь в розкопках в Європі, вивчати проблеми ВІЛ / СНІДом в Намібії або розробити ліки без токсичних розчинників. Наприклад, Ви можете провести тиждень в Косово, досліджуючи вплив діаспори на економічний розвиток або спостерігати за переговорами з міжнародних торговельних угод в Бразилії. В університеті є спеціальне видавництво для результатів досліджень студентів.

У центрі Students & Research є польові дослідні школи. Це ще один варіант для студентів в таких областях, як археологія, антропологія, геологія, екологія, екологія та біологія. Наприклад, студентка четвертого курсу на факультеті екології та еволюційної біології Даніель де Карл вивчала комах в тропічних лісах Перу під час двотижневого курсу польової біології. Оскільки на цьому факультеті студенти відправляються в одну з гарячих точок світу, там вона зробила нове відкриття: гусениця-стрибунець.

Звичайно, для розширення світогляду не обов'язково їхати за кордон. Ви можете взяти участь в польових розкопках по екології і еволюційної біології в провінційному парку Алгонкин або в місцевих археологічних програмах. Це тільки один приклад з усіх напрямків досліджень.

English Language Transition Programs - програми адаптації до навчання англійською мовою.

Ви як міжнародний студент академічно готові для навчання в Університеті Торонто, але не відповідаєте вимогам університету з англійської мови?

Тоді ви можете бути кандидатом на участь в одній з програм адаптації до навчання англійською мовою. Ці пропозиції, доступні в кожному з трьох кампусів. Їх тривалість - від шести тижнів до восьми місяців, що дає студентам міцну основу для вивчення англійської мови, а також хорошу підготовку до навчання після закінчення середньої школи.

Якщо ви успішно завершите будь-яку з цих програм - ви будете відповідати вимогам англійської мови університету U of T.

International Foundation Program - програма підготовки міжнародних студентів

Кампус: St.George
Тривалість: 8 місяців

Програма підходить для міжнародних студентів після 11 років середньої освіти, які академічно проходять по цим факультетам - Faculty of Arts & Science, the Faculty of Applied Science & Engineering, the Faculty of Architecture, Landscape & Design, or the Faculty of Music на програму бакалавра.

Спорт

В університеті Торонто велика увага приділяється спортивним змаганням, інтересам і загальній фізичній підготовці студентів. Ознайомтеся з наведеним нижче списком спортивних заходім, які вам цікаві, і виберіть щось для себе.

Для хлопців і дівчат:

  • Баскетбол
  • Критий футбол
  • Волейбол
  • Хокей

Секції тільки для дівчат:

  • Хокей на траві
  • Лакросс
  • Ultimate Frisbee

На території університету Торонто є Спортивний центр - Toronto Pan Am Sports Center (TPASC) знаходиться у спільній власності вищого навчального закладу Торонто і міста Торонто, під управлінням організації під назвою TPASC Inc. TPASC це свого роду національний будинок видів спорту Канади.

Тут є великий вибір спортивних майданчиків для спортивних заходів:

багаторівневий фітнес-центр, широкоцільове обладнання, підйомні платформи і сходи Jacobs Ladder, кардіостудія.
Водний центр TPASC має два басейни олімпійського розміру, галерея місць для 2277 осіб, тренувальний басейн. Студенти можуть займатися різноманітними водними програмами, включно плавання по доріжках, водне поло, водний волейбол та заняття з аквафітнесу.
Стіна для скелелазіння висотою 12 метрів - одна з родзинок комплексу TPASC.

Гарантія проживання

Університет має свої гуртожитки для проживання студентів в кожному кампусі - UTM, UTSC і Сент-Джордж.

Життя на кампусі допомагає зануритися в університетське життя, відчути студентську атмосферу. На кожному кампусі U of T є кілька варіантів житла, які допоможуть студентам бути частиною міжнародної спільноти студентів - доброзичлива атмосфера підтримки і згуртованості. Студенти відвідують заняття, заходи на кампусі, спортивні секції та бібліотеки.

У вільний час від навчання є можливість сходити в кіно, на спортивні змагання, а також взяти участь в групах підтримки та клубних заходах для студентів.

Корисні і необхідні місця для відвідування - ресторани здорового харчування, пральні, екскурсії по місту тощо. Проживання в гуртожитку - відмінний спосіб почати навчання в університеті. Дізнайтеся більше про житлові послуги U of T в UTM, UTSC і Сент-Джордж у консультантів  EDUSTEPS. Всі студенти очної форми навчання, які вступають на перший курс бакалаврату мають гарантоване проживання. Найголовніше - встигнути подати заявку і сплатити своє розміщення під час.

Транспорт

Самі базові способи пересування між кампусами - це машина, велосипед, громадський транспорт, за потребою - потяг.

Як дістатися з іншої країни:

Найближчий аеропорт - Міжнародний аеропорт Пірсон.

Назва громадського транспорту - TTC, де студенти можуть оформити знижку на оплату проїзду.

Муршрут:

- сісти на автобус 192 Airport Rocket від Терміналу 1 до станції метро Kipling
- поїхати на метро до кінцевої станції Kennedy 
- сісти на автобус 905 Eglinton East Express
- доїхати до кампусу (остання зупинка)

Якщо Ви їдете машиною - візьміть шосе 401 в східному напрямку, поверніть на Morningside Avenue в південному напрямку, потім поверніть на Military Trail в східному напрямку.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

Переваги навчання

  • На базі університету є програма підготовки до наукової діяльності. Практика здійснюється на базі Students & Research. Це спеціальний центр, де студенти можуть взяти участь у дослідженнях університету.
  • Студент творчих напрямків відкриють для себе театр-студію Еріндейл і театр-MiST. Зали вміщують близько 130 людей, тут проводяться різноманітні постановки - від драматургії до комедії.
  • На території університету Торонто є Спортивний центр Toronto Pan Am Sports Center (TPASC), який знаходиться у спільній власності вищого навчального закладу Торонто і міста Торонто, під управлінням організації під назвою TPASC Inc. TPASC це свого роду національний будинок видів спорту Канади, з басейном та галереєю огляду на 2277 осіб.
  • На базі кампуса є центр творчості ArtsZone. Тут можна побачити цілий спектр можливостей реалізувати свій творчий потенціал. Це головний центр мистецтв на базі університету U of T.
  • Ви можете стати одним з 1500 студентів проєкту колаборації, який приймає на роботу студентів щорічно на місцевому або міжнародному рівні для таких організацій, як Microsoft, Ernst & Young LLP, Художня галерея Онтаріо, медичні установи або урядові організації
  • Дізнайтеся більше у наших консультантів!

Вартість навчання в University of Toronto

Вартість навчання за спеціальностями й загальні витрати

Прикладні науки та Інженерія - 47000 $
Архітектура й Дизайн - 42000 $
Мистецтво, Науки, Бізнес і управління - 57000 $
Музика - 30000 $
Кінезіологія і фізичне виховання - 29000 $

Загальна вартість на особисті витрати, включаючи проживання і харчування - $ 10,130 - $ 14,123

Стипендії для міжнародних студентів можливі на основі академічної успішності.

Дізнатися більше про знижки

Проживання

  • Host Family
  • Університетський кампус
  • Студентська резиденція
  • Проживання поза кампусом

Необхідний рівень володіння англійською мовою

Рівень англійської, необхідний для вступу на бакалаврат в університет Торонто

IELTS TOEFL Duolingo English Test*
6.5 90  120

* необхідно перевірити на момент подачі документів

Як вступити до University of Toronto

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний спектр послуг по зарахуванню до університетів і коледжів за кордоном. З нами ви пройдете всі етапи аплікаційного процесу, від підбору навчального закладу до отримання студентської візи і виїзду за кордон.

Для вашої зручності, ми підготували два основних пакети послуг, для самостійних студентів, і тих, кому необхідна ґрунтовна допомога. Зарахування можливо тільки в університети-партнери EDUSTEPS.

Пакет PREMIUM Пакет FREE
Пaкет Premium Пакет Free
Індивідуальний план зарахування
Подача документів в обрані університети-партнери *
Спілкування з приймальною комісією
Оформлення документів для зарахування, переклади англійською
Допомога в складанні листів Мотивації і резюме
Підготовка пакету документів для виїзду за кордон
Оформлення студентської візи
Бронювання проживання та страховки

* Допомога з оформленням документів надається в пакеті Premium. Пакет Free має на увазі, що у вас є повний пакет документів, і академічний консультант їх тільки перевіряє.


** ВАЖЛИВО! У більшості випадків ми не надаємо послуги окремо. Віза — такий же важливий процес під час вступу до університету за кордоном. Успіх в отриманні візи залежить від правильно обраної програми!

OK