EDUSTEPSДописиНавчання в США Університети США, які надають стипендії
Університети США, які надають стипендії

Університети США, які надають стипендії


У цій статті ви знайдете список університетів США, які надають стипендії для міжнародних студентів на 2024 рік. Раніше ми писали про стипендії в університетах США на програми бакалавра на 2020 рік. Перелік університетів, які надають стипендію постійно оновлюється, тому слідкуйте за нашими новинами.

Стипендія в США

Одразу слід обговорити кілька моментів щодо стипендії в США. В інтернеті повно неперевіреної інформації - вона збиває з пантелику студентів, які шукають дешеві університети в США.

Дуже часто до нас звертаються студенти, які отримали стипендію від університету, але вона виявилася недостатньою для покриття вартості навчання. Тому перше, на що потрібно звертати увагу, стипендія - це знижка на вартість навчання в університеті, а не повне фінансування

Другий момент полягає в тому, що витрати на проживання та харчування студент сплачує самостійно - це як мінімум 12 тисяч доларів на рік, в залежності від штату і типу проживання, тому в більшості випадків студенту потрібно мати як мінімум 25 - 30 тисяч доларів.

Університети США, які надають стипендії

Як отримати стипендію

По-перше, щоб вас розглянули як кандидата на отримання стипендії, ви повинні вступити до університету. Умови отримання стипендії від університетів США на програми бакалавра або магістра можуть відрізнятися, як вимогами до результатів вступних іспитів, так і, наприклад, додатковими науковими роботами, якщо ви претендуєте на фінансування навчання від університету на програмі магістратури. 

Університети надають стипендію на різні терміни: студенти можуть отримати знижку лише на перший семестр або рік навчання, або ж на всі чотири роки навчання. Стипендії, які надаються кожного року (будемо називати їх поновлюваними) вимагають, щоб студенти відповідали мінімальній вимозі GPA кожен семестр, тобто показували не тільки хороші оцінки зі школи під час вступу, а й продовжували підтримувати результати в університеті на потрібному рівні.

Нас часто запитують: чи впливають оцінки на вступ, чи потрібно здавати ЗНО, чи можна не складати іспит SAT і чи приймуть документи без результатів тесту з англійської мови.

Ми розуміємо, що студенти не хочуть зайвий раз нервувати при складанні того чи іншого іспиту, але давайте розглянемо, які умови ставить університет, на прикладі Oregon State University.

На сайті університету вказано, що стипендія присвоюється автоматично при вступі. Приймальна комісія в комплексі розглядає пакет документів кожного студента. На його підставі університет пропонує студенту знижку на навчання до 10 тисяч доларів на перший рік навчання, з можливістю продовжити стипендію кожного року. Комплексний підхід, так званий holistic approach, є стандартним принципом, за яким приймальна комісія будь-якого з університетів США оцінює потенційного студента. При цьому підході комісія розглядає:

  • Ваші оцінки зі школи
  • Ретельність при виконанні шкільних проєктів
  • Яку позицію ви займали в класі
  • Оцінки з будь-яких інших курсів
  • Будь-яка позакласна активність, зазначена у CV / personal statement
  • На скільки ви розкриєте відповідь на один із запропонованих питань в есе
  • Результати стандартизованих тестів, якщо вони були надані вами *

* Стосовно результатів тестів (SAT,ACT) університет уточнює, що вони роблять все можливе для надання стипендій студентам, які відповідають вимогам, незалежно від того, подають вони документи з результатами тестів або без них. Результати тестів не є єдиною або основною причиною рішення про стипендії; вони розглядаються як додаткова інформація в контексті вашої заявки.

Тому з одного боку подавати результати тестів необов'язково, але студентам, які вступають з нашою допомогою ми наполегливо рекомендуємо їх складати. По-перше, так ви збільшите шанси на отримання стипендії, а по-друге, ми рекомендуємо подавати документи в 1-3 вишів, умови вступу до них можуть відрізнятися, так що краще мати повний пакет документів одразу.

Список університетів США зі стипендіями

Стипендії надаються студентам, які вступають через нашу компанію на 2022-2023 рік навчання. Щоб дізнатися подробиці, записуйтеся на консультацію з нашим академічним фахівцем.

Запис на швидку консультацію

Colorado State University

Дедлайн: 1 лютого

Вартість навчання: від 30 тисячі доларів в рік

Стипендії в університеті CSU:

GPA-Only Scholarship від 2 500 $ до 10 000 $ в рік. Надається студентам, які вступають до університету без програми підготовки. Поширюється на всі чотири роки навчання.

Розмір стипендії залежить від вашого GPA:

  • 3.30-3.39 - $ 2,500
  • 3.40-3.59 - $ 5,000
  • 3.60-3.79 - $ 6,000
  • 3.80-3.99 - $ 8,000
  • 4.0+ - $ 10,000

Ram Transfer Scholarship до 5000 $ в рік. Надається студентам, які переводяться до університету, отримуючи перший ступінь бакалавра і пройшли конкурсний відбір. Поширюється на два роки навчання.

Honors Scholarship 1000 $ в рік. Надається студентам, котрі вступили до університету без програми підготовки та які зараховані на Honors program. Поширюється на всі чотири роки навчання.

Honors Transfer Scholarship 1000 $ в рік. Надається студентам, які переводяться до університету, отримуючи перший ступінь бакалавра і пройшли конкурсний відбір. Студенти повинні бути зараховані на Honors program. Поширюється на три роки навчання.


Drew University

Дедлайн: early decision 1 грудня, regular decision 1 лютого

Вартість навчання: від 40 тисяч доларів на рік

Стипендії в університеті Drew:

Drew Action Scholars 2 500 $ в рік. Учасники даної двох річної програми мають можливість отримати стипендію на кожен з чотирьох років навчання. Ця програма включає додаткові заняття, а також участь в різноманітних проєктах спільно з іншими стипендіатами.

Drew Scholarship for the Arts до 1500 $ в рік. Стипендія надається студентам, які займаються мистецтвом протягом всього навчання в університеті. Ця стипендія, а також стипендія за академічні успіхи (Merit-Based Scholarship) можуть підсумовуватися. Студенти повинні мати хорошу академічну успішність, набирати 12 або більше кредитів в кожному семестрі та продовжувати активно брати участь в заняттях мистецтвом, щоб мати право на отримання цієї стипендії.

Drew Merit-Based Scholarship до 10 - 25 тисяч доларів. На цю стипендію розглядаються всі першокурсники, які надають хороші академічні результати. Може поновлюватись щороку, при умові вашої успішності у навчанні.


Fisher College

Дедлайн: 1 липня

Вартість навчання: від 30 тисяч доларів

Стипендії, з можливістю продовження на кожен рік навчання:

International Student Scholarship від 1 500 $ до 10 500 $

Beacon Hill Scholarship до 7500 $

International Northend Scholarship 3000 $

Одноразова стипендія:

Graduate School Student Scholarship 3000 $

Стипендії розглядаються автоматично для всіх студентів, що показують високу успішність.


Hofstra University

Дедлайн: для деяких стипендій рекомендовано 15 грудня

Вартість навчання: від 50 тисяч доларів

Університет Хофстра дозволяє отримати кілька видів стипендій, в залежності від вашої успішності. Оскільки в більшості випадків стипендії в першу чергу розраховані на американських студентів, потрібно уточнювати в індивідуальному порядку доступність будь-якої з них, в залежності від вашого академічного рівня. Стипендії доступні при вступі до університету без програм підготовки, можуть бути поновлені щороку і деякі з них дозволяють заощадити до 100% від вартості навчання.


Illinois State University

Дедлайн: 1 травня

Вартість навчання: від 27 тисяч доларів

Presidential Scholarship до 11 тисяч доларів на рік. Стипендія надається на кожен рік навчання. Щоб подати заявку на цю стипендію, студент повинен мати хороший середній бал GPA 3.75 з 4.0, подати документи до 1 листопада. Після цього приймальна комісія розгляне вашу кандидатуру і якщо ви підходите для розгляду - надішле вам scholarship form (див.нижче), яку необхідно заповнити до 15 грудня, щоб взяти участь в конкурсі.

The scholarship form includes:

  • Academic achievement
  • Extracurricular involvement
  • Leadership roles
  • Work experience
  • A brief essay
  • Optional SAT or ACT test scores


Long Island University

Дедлайн: rolling admissions

Вартість навчання: від 38 тисяч доларів

International Freshman Merit Scholarship до 27 982 $ в рік. Стипендія поновлювані кожні 8 семестрів, за умови GPA не нижче 3.2 Для вступу та розгляду на стипендію кандидат повинен мати середній бал не нижче 80 з 100, а також скласти тест SAT не нижче 1000.


Marshal University

Дедлайн: 15 червня

Вартість навчання: від 19 тисяч доларів

Перелік стипендій на перший рік навчання, які доступні при вступі без програми підготовки. Щоб подовжити стипендію на наступний рік студент повинен пройти мінімум 30 кредитів і його успішність повинна бути не менше 2.75 з 4.0 на першому курсі або не менше 3.0 з 4.0 для інших.

John Marshall

14 000$ в рік

GPA 3.9/4.0 SAT 1360 (ACT 30)

John Laidley

12 000$ в рік

GPA 3.7/4.0 SAT 1300 (ACT 28)

Board of Governors

10 500$ в рік

GPA 3.5/4.0 SAT 1230 (ACT 26)

Presidential

8 000$ в рік

GPA 3.25/4.0 SAT 1160 (ACT 24)

A. Michael Perry 

6 000$ в рік

GPA 3.0/4.0 SAT 1100 (ACT 22)

Opportunity Grant

5 000$ в рік

GPA 3.0/4.0 SAT 1030+ (ACT 20)


New England College

Дедлайн: 15 грудня

Вартість навчання: від 39 тисяч доларів

Guaranteed Undergraduate Scholarship до 23 тисяч доларів. Стипендія на перший рік навчання з можливістю подовження на кожен рік, включає знижку на навчання в розмірі 75% та знижку на проживання 25% (якщо студент винаймає житло самостійно - знижка 25% не враховується)

Undergraduate Scholarships до 23-32 тисяч доларів.


Oregon State University

Дедлайн: 1 листопад, та 1 лютого

Вартість навчання: від 33 тисяч доларів

Regional Scholarship for International Direct до 10 тисяч доларів. На дану стипендію розглядаються студенти вступили до університету без програм підготовки.


Quinnipiac University

Дедлайн: 1 лютого

Вартість навчання: від 49 тисяч доларів

Undergraduate Scholarship до 15 000 $. Студенти розглядаються на цю стипендію автоматично. Мінімальний GPA - 2.8, SAT 1100 (ACT 23)


Saint Louis University

Дедлайн: див. Таблицю

Вартість навчання: від 45 тисяч доларів

Перелік поновлюваних стипендій на кожен рік навчання, доступних під час вступу без програми підготовки.

SLU Presidential Scholarship

100%

1 грудня

3.85+ GPA

Необхідно подавати окрему заявку

SLU Merit-Based Scholarship

до 10 - 25 тисяч доларів у рік

rolling admissions

Студенти розглядаються автоматично на підставі їх GPA і ACT / SAT

SLU Martin Luther King Jr. Scholarship

до 13 тисяч доларів у рік

1 лютого

3.25+ GPA

Необхідно подавати окрему заявку

SLU Jesuit High School Scholarship 

до 5 тисяч доларів у рік

rolling admissions

Студенти Jesuit High School розглядаються автоматично на підставі їх GPA і ACT / SAT

SLU Catholic High School Scholarship

до 4 тисяч доларів у рік

rolling admissions

Студенти Catholic High School розглядаються автоматично на підставі їх GPA і ACT / SAT

Transfer: Martin Luther King Jr. Scholarship 

до 13 тысяч долларов в год

1 лютого

3.0+ GPA

24+ transferable credits

Transfer: Merit-Based Scholarship

до 10 - 18 тысяч долларов в год

rolling admissions

3.0+ GPA

24+ transferable credits


Suffolk University

Дедлайн: 15 лютого

Вартість навчання: від 40 тисяч доларів

Suffolk Undergraduate Scholarship до 4-18,5 тисяч доларів. Стипендія поновлюється кожен семестр (всього 8 семестрів). Студенти розглядаються автоматично, додаткової заявки не потрібно.

Suffolk Graduate Scholarship до 3-23 тисяч доларів. Умови аналогічні.


The University of Alabama at Birmingham

Дедлайн 1 березня (IB), 1 травня

Вартість навчання: від 28 тисяч доларів

UAB International Scholarship до 7 500 $ в рік. Стипендія надається виключно міжнародним студентам, які тільки що закінчили школу та не отримують ніяких інших стипендій. Мінімальний GPA для розгляду - 3.0.

UAB IB Scholarship до 1000 - 2500 $ в рік. Надається тим студентам, які закінчили International baccalaureate diploma з оцінкою не нижче 24. Обидві стипендії можна отримати на кожен рік навчання.


The University of Arizona

Дедлайн: 1 травня

Вартість навчання: від 37 тисяч доларів

Tucson Undergraduate Freshman Scholarships (Wildcat Award) до 5000 $ - 22 000 $. Стипендію отримують студенти автоматично на підставі їх оцінок. Розглядаються студенти з оцінками на нижче 3.0.

Tucson Undergraduate Transfer Scholarships до 5000 $ - 10 000 $. Студент, який робить трансфер в університет Аризони та має оцінки:

3.0 + GPA і 12 transferable units отримує $ 5,000

3.5 - 3.79 GPA і 12 transferable units - $ 7,500

3.8 - 4.0 GPA and Phi Theta Kappa Membership - $ 10,000

Також для студентів магістратури існує Tucson Graduate Scholarships, яка розглядається в індивідуальному порядку.


Thomas Jefferson University

Дедлайн: 1 травня

Вартість навчання: від 38 тисяч доларів

Студентів, які відповідають вступним вимогам автоматично розглядають на стипендії, які можна отримувати на кожен рік навчання.

Undergraduate Merit Scholarship до 8-10 тисяч доларів

College of Architecture and the Built Environment Dean's Scholarship Graduate до 3 600 $ - 30 000 $ - в залежності від кількості досліджуваних кредитів.

College of Architecture and the Build Environment Partnership Scholarship Graduate 5 000 $ в рік - одноразова стипендія.


University of South Florida

Дедлайн: 1 лютого

Вартість навчання: від 18 тисяч доларів

Стипендії в університеті Флориди надаються автоматично на підставі ваших оцінок. Стипендії можна отримати на кожен рік навчання, якщо кожен рік ви будете показувати достатні результати.

USF Green & Gold Presidential Award

до 12 000$ в рік

GPA 3.9 SAT 1340 (ACT 29) 

USF Green & Gold Directors Award

до 9 000$ в рік

GPA 3.7 SAT 1280 (ACT 27) 

USF Green & Gold Scholars Award

до 6 000$ в рік

GPA 3.5 SAT 1210 (ACT 25) 

USF International Student Scholarship

до 1 000$ в рік

GPA 3.3 SAT 1180 (ACT 23) 

USF International Transfer Student Scholarship

до 500$ в семестр

GPA 3.5 мінімум 60 transferable credit hours


Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK