EDUSTEPSДописиНавчання в США Юридична освіта в США: програми LLM/Master of Laws
Юридична освіта в США: програми LLM/Master of Laws

Юридична освіта в США: програми LLM/Master of Laws


Існує думка, що вступити в школи права в США та отримати юридичну освіту в Америці дуже складно, і неможливо для іноземних студентів. Дійсно, вивчення права в університетах США - завдання непросте. Адже система вищої юридичної освіти в США кардинально відрізняється від інших країн. Для вступу до школи права на програму JD (juris Doctor) студенту вже необхідно отримати диплом бакалавра в університеті США за будь-якої спеціальності. Освітнє агентство EDUSTEPS вирішило розібратися, які програми доступні для студентів з України і як найкраще вивчати право в США.

Умовно можна виділити два основних пута отримання юридичної освіти в США для студентів з України: шлях для випускників шкіл і шлях для випускників університетів України.

Шлях для випускників шкіл

  • Диплом бакалавра в університеті США: 4 роки
  • JD в Law School в США: 3 роки

Здобути вищу освіту - диплом бакалавра - в США з будь-якого напрямку. Ми радимо розглянути спеціальності, які опосередковано пов'язані з правом - political science, philosophy, public relations та ін. Для цього вам необхідно обрати навчальний заклад на сайті компанії EDUSTEPS і звернутися до наших консультантів за допомогою в оформленні документів і зарахування.

Шлях для випускників університетів

Тут завдання трохи ускладняється, адже випускники університетів вже мають диплом бакалавра університету України, але можуть бути не готові відразу вступити в Law School (Школу права) в США через низький рівень англійської мови, слабку академічну підготовку або через те, що не склали профільний іспит для вступу до американських шкіл права - LSAT. Крім того, слід враховувати той факт, що не всі школи права приймають іноземних студентів на програми JD. Таким чином список можливих університетів скорочується.

Ми, EDUSTEPS, пропонуємо випускникам університетів України, які хочуть отримати диплом по праву в США, два варіанти програм і кілька університетів-партнерів, які пропонують ці програми і доступні для іноземних студентів, в тому числі для студентів з України.

  • Варіант 1: програма Master of Laws (LLM) - 1,5-2 роки
  • Варіант 2: програма Juris Doctor (JD) - 3 роки

У цій статті ми хочемо більше уявити програми магістратури по праву. Інформацію про школи права і про надходження на програми JD ви можете прочитати в нашому блозі: Юридична освіта в США

Master of Laws / LLM

Тривалість навчання: 1,5 - 2 роки

Вимоги: високий рівень володіння англійською мовою, диплом бакалавра, високий середній бал.

Ця програма в університетах США надає студентам можливість отримати поглиблені знання американської правової системи, а також стати фахівцем в певній галузі права: tax law, business law, health law, trial advocacy, environmental law, intellectual property і ін.

Диплом Master of Laws американського університету, дає багато переваг. Тим, хто вступає на юридичну програму LLM в США, надається можливість розширити свою базу правових знань і зарекомендувати себе в якості експертів з американським законодавством, що може надати їм нові можливості працевлаштування і відкрити кар'єрні шляхи на високому рівні.

Даний диплом дає право на юридичну практику або на роботу помічником юриста, адвоката і іншу юридичну діяльність. Звертаємо вашу увагу, що в США, для того, щоб вести юридичну практику необхідно здати Bar Exam.

ВАЖЛИВО! Іноземні студенти мають право здавати Bar Exam тільки після програм Master of Laws університетів, які входять в список ABA-approved law school в таких штатах як - Каліфорнія, Алабама, Нью Гемпшир, Нью-Йорк і Техас.

EDUSTEPS рекомендує розглянути наступні університети в США у напрямку Право

George Mason University

# 42 Best Law Schools in nation - US News & World Report

  • MS Digital Forensics
  • LLM, Intellectual Property Law
  • LLM, Law and Economics

Зарахування: через програму підготовки (2 семестри / 1 рік) - Graduate Pathway in Law

Suffolk University Boston

Master of Laws, LLM (General Law, Global Law Technology)

Зарахування: через програму підготовки (2 семестри / 1 рік) - Graduate Pathway in Law

Вартість навчання: від 52 000 доларів США

Saint Louis University

LLM, American Law for Foreign Lawyers

Зарахування: через програму підготовки (2 семестри / 1 рік) - Graduate Pathway in Law

Вартість навчання: від 33 000 доларів США

University of the Pacific

  • Master of Science in Law
  • Master of Laws
  • Master of Public Administration
  • Master of Public Policy

Зарахування: через програму підготовки (1 семестр) - Advanced Master Accelerator

Вартість навчання: підготовча програма - від 18 000 в семестр

Вартість магістерської програми: від 33 000 доларів США

Ви готові почати вступ до університету США? Ми можемо почати підбір університетів для вас прямо зараз. Запишіться на безкоштовну консультацію з академічним консультантом EDUSTEPS.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Запис на швидку консультацію

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK