EDUSTEPSДописиНавчання в США University of the Pacific, Тихоокеанський університет очима EDUSTEPS
University of the Pacific, Тихоокеанський університет очима EDUSTEPS

University of the Pacific, Тихоокеанський університет очима EDUSTEPS


Розташування університету University of the Pacific

University of the Pacific, Тихоокеанський університет очима EDUSTEPS

Місто Стоктон (Stockton), Каліфорнія, США

Студентам з України, які звикли до невеликих відстаней, спочатку здасться, що університет University of the Pacific, як кажуть в Америці - in the middle of nowhere. До найближчого аеропорту в Сан-Франциско ви доберетесь за 1,5 годин, а до міжнародного аеропорту в місті Сакраменто всього 40 хвилин на машині. Далеко – скажете ви. Але насправді – це американська дійсність, Штати просто величезні за розмірами, і тут абсолютно нормально до роботи добиратись приблизно годину, а найближчий магазин буде за 30 кілометрів від вас. В порівнянні з пішими відстанями Києва – так, далеко, але для США – зовсім близько. 

До Стоктона, місто в якому розташований кампус Тихоокеанського університету, я добралась за 1,5 години на Uber, який у США найпопулярніший вид пересування для тих, у кого немає авто. Вартість поїздки із Сан-Франциско склала 110 доларів. Пізніше я дізналась, що студенти часто проводять вихідні у цьому місті, а ціну за проїзд ділять на декількох людей. А взагалі, територію кампуса студенти можуть не покидати, адже тут є все для життя – їдальні, кафе, ресторанчики, магазини.


Кампус університету 

Кампус університету здивував мене своїм спокоєм, чистотою та архітектурою. У мене склалось враження, що я знаходжусь на кампусі redbrick university. Тільки на відміну від старих класичних університетів тут велика кількість нових, сучасних корпусів. 


EDUSTEPS

Ми — агентство з навчання за кордоном. Допомагаємо студентам з України вступити до університетів і коледжів США, оскільки є  офіційним представником приймальних комісій американських навчальних закладів. Для роботи з нами ви можете скористатися пакетом послуг EDUSTEPS Premium, який включає повний супровід студента по зарахуванню, а також допомога в оформленні документів на студентську візу в США.

Для початку скористайтеся безкоштовною консультацією. Вона допоможе розібратися в процедурі вступу до коледжів або університетів США і в тому, чим саме ми зможемо вам допомогти.

Запис на швидку консультацію:

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK