EDUSTEPSДописиНавчання в США Шляхи вступу до американських університетів на програми бакалавру та магістратури
Шляхи вступу до американських університетів на програми бакалавру та магістратури

Шляхи вступу до американських університетів на програми бакалавру та магістратури


Друзі, інформація для тих, хто збирається здобути освіту в США і навчатись в університетах Америки з вересня 2024/2025 року. Пропонуємо вам трохи розібратись зі вступом до університетів США для студентів з України.

Я хочу розповісти про декілька шляхів вступу до університетів Америки, про те яким студентам вони підходять та які американські університети їх пропонують. Ми дуже часто стикаємось з тим, що студенти та батьки не приймають запропоновану нами програму через те, що не розуміють про що йде мова.

Переваги вступу до американського університету з EDUSTEPS

  • Грамотне оформлення документів – підвищує шанси на вступ
  • Вам нема потреби робити оцінку вашого атестата або диплому, EDUSTEPS робить це разом з університетом, у який ви зараховуєтесь
  • Ми пропонуємо вступ до університету на пряму, на перший курс програм бакалавра та магістратури, або на підготовчу програму
  • Візова підтримка студентів, оформлення необхідних документів, запис на візу, підготовка до інтерв’ю
  • Інформаційний супровід протягом всього періоду навчання
  • Зарахування з EDUSTEPS – можливість отримати стипендію (знижку на навчання)

Спеціально для наших студентів ми розробили план вступу до університетів США на 2019 рік: 5 простих кроків.

Типи програм в університетах США, на які ми зараховуємо студентів

Існує чотири шляхи вступу до університетів в США: прямий вступ, через програми підготовки, через курс англійської мови та трансфер до університету. В цій статті ми опишемо кожний з них, та вкажемо загальні вступні вимоги в залежності від рівня (вступ на програми бакалавра чи магістратури).

Отже, поговоримо про:

1. Direct Entry/ International Direct – Bachelor Degree

Більш детальну інформацію про програму ви можете прочитати в статті: Прямий вступ до університетів Америки на програми бакалавра та магістра

Прямий вступ на програми бакалавра в університети США можливий за умови, що ви повністю відповідаєте вступним вимогам університету. Для зарахування вам необхідно показати високий рівень англійської мови, тест SAT/ACT, та високий середній бал в атестаті GPA (Як підрахувати свій GPA).

2. Direct Entry/ International Direct – Master’s Degree

Більш детальну інформацію про програму ви можете прочитати в статті: Прямий вступ до університетів Америки на програми бакалавра та магістра

Прямий вступ на програми магістратури можливий за умови відповідності вступним вимогам магістратури американського університету. Для вступу вам необхідно надати: диплом бакалавра з переліком предметів, які відповідають вимогам американському диплому бакалавра, хороші результати тестів GRE або GMAT, високий рівень англійської мови.

Список університетів США для прямого вступу на програми бакалавра та магістратури:

3. International Foundation Year, Accelerator Program, Undergraduate Pathway

Підготовча програма + перший рік американського університету, розроблена для тих студентів, які не складали тест SAT/ACT, у кого низький рівень англійської мови або академічний середній бал нижче GPA 3.0. Програми дають можливість пройти адаптацію до навчання на програмі бакалавра в університеті США та набрати необхідну кількість кредитів першого курсу – від 24 до 30.


4. Graduate Pathway/ Master Accelerator Program

Програма підготовки до вступу на магістратуру в університет США триває від 1 до 2 семестрів і дає можливість студенту підвищити рівень англійської мови, підготуватись до здачі обов’язкових тестів GRE/GMAT та дібрати необхідні кредити, яких не вистачає для навчання на магістратурі США. Часто ця програма дає можливість перекваліфікації, якщо студент хоче змінити спеціалізацію на рівні магістратури.


5. English Language Pathway

Програма розроблена для тих студентів, які відповідають вступним вимогам американських університетів на програми бакалавра чи магістратури, але які мають низький рівень англійської мови. Тривалість навчання на програмі залежить від результатів здачі тестів IELTS/TOEFL і може складати від 3 місяців до 1 року. Програми проводяться на базі університетів США або на базі мовних шкіл та центрів в Америці.


6. Transfer to American University

Перехід до американського університету доступний для тих студентів, хто провчився в університеті України на програмі бакалавра від 1 до 3 років. Перераховуючи ваші предмети з програми бакалавра, університет США дає можливість продовжити навчання на 2 або 3 курсі бакалаврату. Умови для переходу: високий рівень англійської мови та достатня кількість предметів (кредитів)


''Консультанти EDUSTEPS допоможуть обрати програму навчання та університет відповідно до ваших потреб та вимог університетів США до абітурієнта.''


Як вступити до університету США з EDUSTEPS:

Оформити заявку у менеджера EDUSTEPS

Зібрати необхідний пакет документів, рекомендований EDUSTEPS для зарахування

Подача документів до університету менеджером EDUSTEPS

Зарахування

Оформлення документів на студентську візу в США


Ви готові почати підбір університетів та планувати зарахування?

Почніть з індивідуальної консультації з нашим спеціалістом

Запис на швидку консультацію


Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK