EDUSTEPSДописиНавчання в США Прямий вступ до університетів США на програми бакалавра та магістратури
Прямий вступ до університетів США на програми бакалавра та магістратури

Прямий вступ до університетів США на програми бакалавра та магістратури


Вступити на перший курс університету США на програми бакалавра або магістратури можна після 11 класу середньої школи або після закінчення університету України. Найголовніше для вступу до американського вишу – відповідати вступним вимогам.

Компанія EDUSTEPS – офіційний представник більш ніж 50 вищих навчальних закладів США в Україні – допомагає студентам розібратись в аплікаційному процесі та підготувати необхідні документи для зарахування. Кожний з університетів партнерів EDUSTEPS пропонує нашим студентам можливість прямого зарахування, щоб уникнути додаткових затрат на підготовку. Давайте детально розберемось, що означає пряме зарахування, і чи підходить саме цей тип вступу вам.


Освітнє агентство EDUSTEPS – офіційний представник коледжів та університетів США в Україні.
З допомогою EDUSTEPS ви зможете:
  • Обрати програму, коледж та університет в США
  • Подати документи для зарахування
  • Оформити документи на студентську візу в США

Прямий вступ на програми бакалавра та магістратури в американські університети

Direct Entry / International Direct

Це вступ на перший курс американського університету без будь-якої попередньої програми підготовки. Головне - відповідати вступним вимогам до абітурієнта на 1 курс програми бакалавра американського вишу або на програму магістратури. Вимоги для вступу, а саме вимоги до академічної успішності учня (середнього балу GPA) будуть відрізнятись в залежності від рейтингу університету.

Що вимагають американські університети:

  • Середній бал GPA не нижче 3.0
  • Тест SAT/ACT для вступу на програму бакалавра
  • Тести GMAT/GRE для вступу на магістратуру
  • TOEFL 79+, IELTS 6,5

Крім основних вимог, ТОПові університети США будуть вимагати додаткові AP Courses – предмети університетського рівня, які викладаються в американській старшій школі.

Чому вас можуть не прийняти як студента Direct на програму бакалавра або магістратури в університет США:

Низький рівень англійської мови

Низький результат тесту SAT, або відсутність результату тесту

Немає досвіду навчання закордоном

Низький бал у шкільному атестаті

Порада EDUSTEPS Direct Entry до університету США, можна обрати тільки у тому випадку, якщо ви впевнені у своїх силах або в силах своєї дитини. Адже, відразу з першого курсу студенту необхідно самостійно вирішувати всі питання навчання, реєструватись в класи, і в цьому випадку йому не зможе допомогти ні освітнє агентство, ні батьки. Якщо у випадку з студентом, який вступає на програми магістратури хвилюватись не потрібно, то у випадку з випускником школи, якому тільки 17 років і у нього немає досвіду самостійного життя за кордоном – це буде важко психологічно. Найважливіше – психологічна готовність студента до навчання.

До яких університетів США EDUSTEPS зараховує на пряму:


Перед тим, як обрати університет та програму навчання, пройдіть індивідуальну консультацію. У кожного університету США можуть бути свої правила вступу та вимоги до абітурієнтів, важливо щоб ви відповідали їм.

Дізнайтесь яку програму вам краще обрати:


Переваги, які ви отримаєте, під час зарахування до університету США з EDUSTEPS

1 Індивідуальний підхід. Для кожного студента підбирається унікальна стратегія вступу, щодо вибраної студентом країни, університетом та програмою

2 Економія часу. З придбанням послуги EDUSTEPS Premium Ви зможете сконцентрувати вашу увагу на закінченні школи або університету, підготовці до складання міжнародних іспитів, а ваше зарахування до університетів за кордоном ми візьмемо на себе

3 Професійне оформлення необхідних документів на зарахування та студентську візу. Вашими документами будуть займатися спеціалісти, які мають досвід ефективного зарахування до університету і коледжів закордоном понад 5 років.

4 Інформаційна підтримка в період зарахування та навчання в університеті. Менеджери EDUSTEPS допоможуть вам порадами, які пов’язані з вашим навчанням закордоном


Ви обрали університет в США та спеціальність? Тоді цей план зарахування для вас:

Оформити заявку у менеджера EDUSTEPS для зарахування

Зібрати необхідний пакет документів, рекомендований EDUSTEPS для зарахування

Подача документів до університету менеджером EDUSTEPS

Зарахування

Оформлення документів на студентську візу в США


Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK