EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Фармацевтика (Pharmacy) в університетах за кордоном
Фармацевтика (Pharmacy) в університетах за кордоном

Фармацевтика (Pharmacy) в університетах за кордоном


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів по напрямку Фармацевтика в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади. Програми закордонних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в області фармацевтики в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Фармацевтика в університетах за кордоном

Фармацевтика ідеально підійде студентам, які цікавляться хімією і впливом медпрепаратів на стан здоров'я пацієнтів. Чи будете Ви працювати фармацевтом в місцевій аптеці, продаючи прописані лікарями препарати, або працювати в великому спеціалізованому шпиталі, консультуючи медичний персонал про найменування і дії ліків, кар'єра в фармацевтиці ідеально підійде тим, хто цікавиться здоров'ям, захворюваннями і наукою.

Випускники університетів за спеціальністю Фармацевтика (або суміжні напрямки) мають можливість працювати в сфері охорони здоров'я на посадах, які пов'язані з виробництвом лікарських засобів, в науковій сфері (дослідження та інше) і безпосередньо в компаніях, які пов'язані з дистрибуцією медичних препаратів. У нашому розумінні, дуже часто спеціальність Фармацевтика асоціюється з продавцем-консультантом в Аптеці, так, може бути і таке, але ця сфера набагато ширше.

Студентам, які хочуть вивчати цю спеціальність в університетах і коледжах за кордоном в США, Канаді або в Англії, наприклад, ми перш за все радимо досконально розібратися, що саме вони будуть вивчати. Ми бачимо, що є деяка плутанина між двома напрямками ФАРМАЦЕВТИКА (англ. Pharmacy) і ФАРМАКОЛОГІЯ (англ. Pharmacology). Фармацевтика - простими словами, це виготовлення ліків і лікарських препаратів. Фармакологія, в свою чергу, вивчає вплив медичних препаратів на організм людини. Також, ми помітили, що студенти, які обирають напрямок «Фармацевтика» не враховують той факт, що їм потрібно буде вивчати такі науки як: хімія, фізика, математика.

Вчитися в університетах за кордоном за фахом Фармацевтика дуже складно. Якщо ви вивчаєте фармацію в університеті або коледжі за кордоном, ви як правило будете обов'язково вчити хімію, біологію, фізіологію людини, фармацевтику і фармакологію. Більшість наукових програм за цим напрямком, на пряму пов'язані з проведенням наукових досліджень. Це допомагає студентам отримати досвід, який пізніше стане в нагоді їм у працевлаштуванні за кордоном.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам у вступі на спеціальності по фармацевтиці в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам у вступі до університетів і коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте безкоштовну консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на швидку консультацію

Академічні курси по фармацевтиці тривають чотири роки і складаються з вивчення фармакології, біології, фізіології, хімії, етики та економіки. Для отримання цінного практичного досвіду студенти будуть проходити професійне стажування. Працюючи на новітньому лабораторному устаткуванні з використанням апаратів для дозування ліків, навчаючись консультування і роботі зі спеціалізованими фармацевтичними комп'ютерними програмами і базами даних, Ви навчитеся всьому, що тільки потрібно знати висококваліфікованому фахівцеві цього профілю.

До чого потрібно бути готовим студентам з України, які хочуть вивчати Фармацевтику

1. Тривалість навчання на програмах цього напрямку може варіюватися від 4 до 7 років

2. У деяких університетах і коледжах за кордоном обмежений прийом іноземних студентів на цю спеціальність

3. Вимоги з англійської мови набагато вище інших спеціальностей

4. Деякі університети і коледжі вимагають від студентів пройти додаткову програму підготовки

5. Висока вартість навчання, це пов'язано з витратами університету на підготовку кваліфікованих фахівців

6. Обов'язково необхідно враховувати умови країни для іноземних студентів, де ви хочете отримувати вищу освіту.

Кар'єра в сфері фармацевтики

Існує три головні посади, які можуть займати молоді фармацевти.

Фармацевт. Більшість фармацевтів працюють в аптеках при медичних установах або в населених пунктах, відстежуючи правильне призначення препаратів пацієнтам. Вони перевіряють, які ліки застосовується при конкретному захворюванні, чи дотримується дозування і схема прийому, проводять консультації для лікарів і медсестер на предмет доцільності використання тих чи інших медичних засобів.

Асистент фармацевта. Асистенти допомагають фармацевтам виконувати їх щоденні обов'язки. Вони можуть приймати і видавати рецепти, допомагати замовляти медикаменти для різних відділів і призначень, приймати замовлення та обслуговувати клієнтів. Асистенти найчастіше працюють в госпіталях.

Аптечний службовець. Аптечні службовці зайняті, в основному, в двох напрямках - в госпіталях і громадських аптеках - вони займаються своєчасними поставками медикаментів і контролюють дози прийому ліків пацієнтами. Аптечні службовці можуть спеціалізувати в ряді напрямків: виробництво, контроль якості або клінічні випробування.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності по фармацевтиці в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • Атестат про середню освіту
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • Диплом бакалавра за спеціальністю
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Фармація» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати фармацевтику?

Для отримання більш докладної інформації про зарубіжних ВНЗ, які пропонують академічні курси з даної спеціальності, перейдіть, будь ласка, за нижченаведеними посиланнями:

  1. Ulster University
  2. Cardiff University
  3. University of Bristol
  4. University of Nottingham
  5. Queen's University, Belfast
  6. University of Manchester
  7. Keele University
  8. University of Leicester
  9. University of East Anglia
  10. University College London

Подайте заявку на навчання на курсі з фармацевтики в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Фармацевтика в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Фармація».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK