EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Oil, Gas and Petroleum Engineering в університетах за кордоном
Oil, Gas and Petroleum Engineering в університетах за кордоном

Oil, Gas and Petroleum Engineering в університетах за кордоном


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів по напрямку Технології видобутку нафти і газу в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії, Франції та інших країн. Програми зарубіжних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в області промислового видобутку нафти і газу в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Технології видобутку нафти і газу в університетах за кордоном

Індустрія нафтогазовидобувної промисловості відкриває безліч перспектив кар'єрного росту по всьому світу, на будь-якій стадії виробництва або переробки пального. Потреба в енергоресурсах на сьогоднішній день велика як ніколи. Потрібні постійні відкриття нових родовищ пального сировини для підтримки балансу між поставками і витратами палива, яке було б прийнятно за вартістю і безпеки для навколишнього середовища. Саме цим і займаються інженери сфери нафтогазовидобутку.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам у вступі на спеціальності за напрямком технологіями видобутку нафти і газу в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам зі вступом до університетів і коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте безкоштовну консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на швидку консультацію

Початкові заробітки молодих фахівців галузі досить високі, і будуть тільки збільшуватися в разі отримання докторського ступеня за даною спеціальністю. Прибутковість професії багато в чому залежить від статусу компанії (локальна або міжнародна, з хорошою або сумнівною репутацією), але в будь-якому випадку зарплати випускників перевищують середні показники як для початку кар'єри.

Кар'єра в сфері технологій видобутку нафти і газу

Займаючись пошуком і розробкою родовищ нафти і газу по всьому світу, інженери даної спеціалізації мають масу кар'єрних перспектив у сфері паливно-енергетичної промисловості. Робота в офісі, в лабораторії, на бурових вежах, паливних танкерах або майбутніх нових свердловинах в ролі нафтового геолога, інженера-розробника, інженера-технолога або інженера буріння Ви не будете відчувати брак цікавих можливостей.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності за Технологій видобутку нафти і газу в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • Атестат про середню освіту
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • Диплом бакалавра за спеціальністю
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Технології видобутку нафти і газу» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати технології видобутку нафти і газу?

Ознайомтеся, будь ласка, з підготовленим нашими фахівцями переліком кращих університетів, де українські студенти можуть освоювати дану спеціальність. Для отримання більш детальної інформації перейдіть, будь ласка, за нижченаведеними посиланнями:

  1. University of Aberdeen
  2. University of Bath
  3. University of Birmingham
  4. University of Cambridge
  5. Heriot-Watt University
  6. Imperial College London
  7. University of Leeds
  8. University of Manchester
  9. Newcastle University
  10. University of Surrey

Подайте заявку на навчання на курсі по нафто- і газовидобувних технологій в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Технології видобутку нафти і газу в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Технології видобутку нафти і газу».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK