EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Вивчати міжнародні відносини в університетах за кордоном
Вивчати міжнародні відносини в університетах за кордоном

Вивчати міжнародні відносини в університетах за кордоном


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір програм у напрямку Міжнародні відносини в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії та інших країн. Програми закордонних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який має попит серед роботодавців по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в галузі міжнародних відносин в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання та університету
  • Підготовка пакета документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Міжнародні відносини в університетах за кордоном

Міжнародні відносини - це розділ політології, що вивчає роль держав, міжнародних альянсів, недержавних організацій та мультинаціональних компаній у все більш глобалізованому світі. Міжнародні відносини розглядають такі питання, як суверенітет, захист навколишнього середовища, розвиток і права людини в контексті міжнародних відносин, а також займається політикою окремих держав.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам в надходженні на спеціальності з міжнародних відносин в університети за кордоном. Ми сприяємо майбутнім студентам в надходженні до університетів і коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на швидку консультацію

Ця дисципліна розкриває секрети світобудови, де живуть люди, а також створення, роботу, протистояння і реформування силових структур. У будь-якому випадку, це відмінна підготовка до кар'єри на державній або дипломатичну службу і в політиці.

Кар'єра в сфері міжнародних відносин

Випускники факультетів міжнародних відносин озброєні всім арсеналом необхідних знань і умінь для розплутування складної павутини проблем, що впливають на події в одній частині глобуса, і подальшого вирішення непередбачених наслідків в інший. Тому найбільш відповідні ролі для власників цих престижних дипломів знаходяться у сфері дослідницької роботи, журналістики, політики або суспільного розвитку.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності з Міжнародних відносин в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • Атестат про середню освіту
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • Диплом бакалавра за спеціальністю
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Умови вступу студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Міжнародні відносини» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати міжнародні відносини?

Нижче наводимо перелік з десяти кращих навчальних закладів, що пропонують курси з даної спеціальності:

  1. University of Bristol
  2. University of Cambridge
  3. University of Essex
  4. King's College London
  5. University of Leeds
  6. London School of Economics
  7. University of Oxford
  8. University of Sheffield
  9. University College London
  10. University of Warwick

Подайте заявку на навчання на курсі з міжнародних відносин в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Міжнародні відносини в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Міжнародні відносини»

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK