EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Interior Design в університетах за кордоном
Interior Design в університетах за кордоном

Interior Design в університетах за кордоном


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів з напрямку Дизайн інтер'єру в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії, Франції та інших країн. Програми закордонних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в галузі дизайну інтер'єрів в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання та університету
  • Підготовка пакета документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Дизайн інтер'єру в університетах за кордоном

Дизайн інтер'єру - це динамічна дисципліна, яка придбала величезну популярність серед студентів за останні роки. Вона дає розуміння правильної організації простору самих різних приміщень: квартир, будинків, готелів, лікарень, магазинів, офісів, виставкових площ та ін. Це універсальна професія, яка вимагає творчого, образного і художнього мислення, без якого неможливо обійтися при роботі над дизайнерським проєктом.

Модулі навчальних програм по дизайну інтер'єрів розкривають кожен аспект процесу, починаючи від замальовок, моделювання, розрахунку до безпосередньої реалізації. Навчальні програми зосереджують увагу на використанні колірної гами, креслення планів, перерозподілу простору, підбору меблів, стінних і підлогових покриттів, освітлення, а також на практичній роботі. Все це в цілому направлено на підготовку справжніх професіоналів даної галузі.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам зі вступом на спеціальності по дизайну інтер'єру в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам зі вступом до університетів і коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні та замовте консультацію в офісі EDUSTEPS або через ZOOM.

Запис на швидку консультацію

Більшість дизайнерських академічних курсів дають знання зі створення цифрових презентацій та проєктного менеджменту, які настільки ж важливі, як і практична сторона спеціальності. Вакансії, постійна співпраця з провідними фахівцями галузі та професійні тренінги - це невіддільна частина більшості зарубіжних програм по дизайну інтер'єрів.

Кар'єра в сфері Interior Design

Випускники дизайнерських факультетів можуть займати найрізноманітніші посади. Кар'єрні можливості включають роботу с складі дизайнерської команди, дизайнера-фрілансера, розробника брендів, 3Д-дизайнера. Також можлива зайнятість у сфері журналістики, роздрібної торгівлі та готельного господарства.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності по Дизайну інтер'єрів в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • Атестат про середню освіту
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • Диплом бакалавра за спеціальністю
  • Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Дизайн інтер'єру» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати дизайн інтер'єрів?

Дізнайтеся детальну інформацію про кращих зарубіжних університетах, які викладають курси по дизайну інтер'єрів, перейшовши за наведеними нижче адресами:

  1. Brunel University London
  2. Goldsmiths, University of London
  3. University of Kent
  4. Lancaster University
  5. University of Leeds
  6. Newcastle University
  7. Northumbria University
  8. University of Oxford
  9. University of Reading
  10. University College London
  11. University of Westminster

Подайте заявку на навчання на курсі по дизайну інтер'єрів в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені та хочете більше дізнатися про спеціальності Дизайн інтер'єру в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Дизайн інтер'єру».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK