EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Film Production кіновиробництво в університетах за кордоном
Film Production кіновиробництво в університетах за кордоном

Film Production кіновиробництво в університетах за кордоном


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів по напрямку Film Production в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії, Франції та інших країн. Програми зарубіжних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в галузі кіно в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Film Production в університетах за кордоном

Кіновиробництво об'єднує всі сфери створення фільмів, включаючи документальне кіно, фантастику і написання критичних рецензій. Студенти-кіношники вивчають технічну сторону створення фільму, розробку ідеї, роботу в професійній кіностудії і редагування відзнятого матеріалу. Ви будете вивчати методи роботи з акторами, розвивати навички зйомки, освоювати кінематограф, написання сценаріїв, режисуру, редагування і озвучування.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам зі вступом на спеціальності з кіновиробництва в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам зі вступом до університетів та коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте безкоштовну консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на безкоштовну консультацію

Існує безліч різних рівнів створення кіно. Навчальні модулі включають цифрове кіновиробництво, продакшн аудіо, веб дизайн та розробку інтерактивної анімації.

Кар'єра у сфері створення кіно Film Production

Кіновиробництво - це сфера, де панує дуже висока конкуренція, але студенти з хорошою освітою можуть знайти в ній своє застосування вже безпосередньо після закінчення університету (якщо не будуть дуже прискіпливі до початкової позиції).

Які посади можна зайняти в індустрії кіновиробництва? Існує три категорії створення фільмів, які мають на увазі дуже різні види роботи. Це: препродакшн, продакшн і постпродакшн.

На стадії преподакшина ідеї набувають відчутні кордони. Збір коштів, складання бюджету, створення декорацій і написання сценарію - це все підготовка до зйомок. У препродакшині зайняті продюсери, сценаристи, фахівці з кастингу, художні директори і дизайнери костюмів.

Продакшин говорить сам за себе, оскільки це безпосереднє створення кіно, телешоу або реклами. На фазі Production задіяні режисери, продюсери, всілякі асистенти, звукорежисери, оператори, освітлювачі, аніматори, фотографи і багато інших вузькі фахівці.

Постпродакшн - це процес редагування. Професії, які застосовуються в постпродакшині включають редакторів, асистентів редакторів, редакторів дубляжу, редакторів озвучування, кіно бібліотекарів, рекламників, фахівців зі зв'язків з громадськістю та торгових представників. Багато починаючі кінематографісти працюють в сфері створення документальних, освітніх, рекламних, музичних, соціальних або промислових відеороликів.

Згідно даних Бюро трудової статистики США, в період з 2008 по 2018 рік рівень заробітку фахівців кіноіндустрії повинен зрости на 14 відсотків, тоді як у всіх інших сферах прибуток повинен збільшитися всього на 11 відсотків. На це вплине зростаюча потреба в виробництві відеоматеріалів для нових телевізійних каналів і веб сайтів.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності з кіновиробництва в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • - Атестат про середню освіту
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • - Диплом бакалавра за спеціальністю
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Виробництво кіно» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

Якщо Вам необхідно підвищити свій бал по іспиту IELTS для вступу на спеціальність Кіновиробництво, підпишіться на курси IELTS в центрі Лондона вже прямо зараз.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати Film Production?

Ми підготували для Вас список кращих, на нашу думку, зарубіжних університетів, де можна освоїти професії сфери кіновиробництва. Для отримання додаткової інформації перейдіть, будь ласка, за нижченаведеними посиланнями:

  1. Queen's University Belfast
  2. University of Edinburgh
  3. University of York
  4. Middlesex University
  5. University of Reading
  6. Coventry University
  7. University of Glasgow
  8. University of Roehampton
  9. University of Derby
  10. University of Bolton
  11. SAE Institute

Подайте заявку на навчання на курсі по створенню фільмів в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Кіновиробництво в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Кіновиробництво».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK