EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Навчатись в університетах за кордоном по спеціальності Економіка
Навчатись в університетах за кордоном по спеціальності Економіка

Навчатись в університетах за кордоном по спеціальності Економіка


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів з напрямку Економіка в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії, Франції та інших країн. Програми закордонних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в галузі економіки в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Економіка в університетах за кордоном

Іноземні студенти, які бажають вивчати економіку за кордоном, повинні «дружити» з математикою і цікавитися науковими працями. Математичні знання фахівців даного профілю потрібні не в тому обсязі як, скажімо, інженерам: економісти користуються нею для аналізу статистики та проведення розрахунків, тому Вам не варто надто перейматися з цього приводу. Також потрібно буде навчитися писати документи і добре опанувати економічною термінологією. Такі раніше незнайомі терміни як "зовнішні фактори", "безповоротні втрати", і "неповоротні витрати" повинні незабаром стати частиною вашого повсякденної лексики.

Під час навчання учні розбирають рішення складних проблем, аналіз даних, обчислювальні операції і відточують ораторські здібності (як письмові, так і усні), тобто всі ті навички, які високо цінується і має попит в сучасному економічному світі.

Освітня агенція EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам зі вступом на спеціальності з економіки в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам зі вступом до університетів та коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте безкоштовну консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на швидку консультацію

Мова, якою спілкуються економісти в усьому світі - англійська, тому правильно вивчати її саме в англомовних країнах.

Деякі університети дають своїм студентам вибір між традиційною і прикладною економікою. Традиційна економіка більше сфокусована на теорії і пропонує хороші перспективи для подальшої наукової роботи. Прикладна економіка спрямована більше на рішення проблем і цінна з точки зору отримання хорошої роботи відразу після закінчення університету.

Кар'єра в сфері економіки

У приватному секторі економісти знаходять роботу в ролі консультантів у банківській та фінансовій сферах, в державному - на державній службі, в казначействах, національних банках і бюро статистики.

Випускники економічних факультетів можуть працювати в виробничому, транспортному, страховому, благодійному, інвестиційному, торговому секторах. Їх цінність полягає в аналітичних здібностях передбачати прийдешні тенденції і оцінювати минулий досвід.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності з економіки в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • - Атестат про середню освіту
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • - Диплом бакалавра за спеціальністю
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Економіка» можуть залежати від навчального закладу та країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

Якщо Вам необхідно підвищити свій бал по іспиту IELTS для вступу на спеціальність Економіка, підпишіться на курси IELTS в центрі Лондона вже прямо зараз.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати економіку?

Щоб отримати більше відомостей про можливості навчання в закордонних ВНЗ за фахом «Економіка», ознайомтеся, будь ласка, з нашим переліком рекомендованих університетів для українських студентів:

  1. University of Oxford
  2. University of Cambridge
  3. University of Leeds
  4. University of Warwick
  5. Coventry University
  6. King's College London
  7. Heriot-Watt University
  8. University of Kent
  9. University of Dundee
  10. Durham University

Подайте заявку на навчання на курсі з економіки в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Економіка в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Економіка».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK