EDUSTEPSДописиПрофорієнтація Спеціальність Бізнес і менеджмент в університетах за кордоном
Спеціальність Бізнес і менеджмент в університетах за кордоном

Спеціальність Бізнес і менеджмент в університетах за кордоном


Освітнє агентство EDUSTEPS пропонує студентам з України широкий вибір курсів по напрямку Бізнес і менеджмент в університетах і коледжах Великобританії, США, Канади, Ірландії, Франції та інших країн. Програми закордонних університетів дають можливість отримати престижний диплом бакалавра або магістра, який затребуваний роботодавцями по всьому світу.

У цій статті ми вирішили дати загальні рекомендації тим студентам, які хочуть отримати диплом бакалавра, магістра або закінчити пост дипломну освіту в галузі бізнесу та менеджменту в університетах за кордоном.

Як ми можемо вам допомогти?

  • Підбір країни навчання і університету
  • Підготовка пакету документів на зарахування
  • Зарахування на програму
  • Оформлення документів на отримання студентської візи
  • Підготовка до виїзду за кордон

Спеціальність Бізнес і менеджмент в університетах за кордоном

Під бізнесом і менеджментом мається на увазі планування, запуск і функціонування організації. Студенти даної спеціальності вже на першому курсі вивчатимуть кожен етап ведення бізнесу, включаючи такі напрямки як фінанси, маркетинг і кадрову політику, закладаючи основу для майбутніх знань, умінь і навичок. Далі студенти можуть вибрати більш вузьку спеціалізацію або продовжити освоєння ведення бізнесом в цілому.

Освітнє агентство EDUSTEPS створено з метою допомогти Вам зі вступом на спеціальності по бізнесу і менеджменту в університети за кордоном. Ми допомагаємо майбутнім студентам зі вступом до університетів та коледжів Великобританії, США, Канади, Німеччини, Франції, Іспанії, Чехії, Кіпру, Швейцарії та інших країн. Почніть свій шлях до успіху вже сьогодні і замовте безкоштовну консультацію в офісі EDUSTEPS або через Skype.

Запис на швидку консультацію

Багато спеціальностей по бізнесу і менеджменту дають можливість отримувати практичний професійний досвід з «перших рук» в стінах компаній зі світовим ім'ям. Випускники цього курсу можуть претендувати на отримання найрізноманітніших посад, починаючи від консультування та управління кадрами, до кар'єри в сфері фінансів і комерції.

Кар'єра в сфері бізнесу та менеджменту

«Бізнес і менеджмент» - це диплом з широкими можливостями щодо застосування, який включає розуміння безлічі дисциплін, і тому у студентів є маса кар'єрних шляхів на вибір відразу після закінчення навчання. Випускники цього профілю завжди нарозхват на ринку праці і можуть знайти своє застосування в сфері бухгалтерії, реклами, банківської справи, консалтингу, менеджменту, управління кадрами і маркетингу.

Мінімальні вступні вимоги

Вступні вимоги на спеціальності по Бізнесу і менеджменту в університетах за кордоном будуть залежати від країни навчання. Як мінімум для вступу на програму бакалавра студенту необхідно буде надати:

  • - Атестат про середню освіту
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Для вступу на програми магістратури в університети за кордоном студентам необхідно надати:

  • - Диплом бакалавра за спеціальністю
  • - Результати тесту на знання іноземної мови

Умови прийому студентів на програми бакалавра або магістра за напрямом «Бізнес та менеджмент» можуть залежати від навчального закладу і країни. Завдання EDUSTEPS - правильно визначити вимоги щодо зарахування університету за кордоном, в якому ви хочете вчитися, і підготувати документи для подальшого зарахування.

Якщо Вам необхідно підвищити свій бал по іспиту IELTS для вступу на спеціальність Бізнес і менеджмент, підпишіться на курси IELTS в центрі Лондона вже прямо зараз.

У яких університетах за кордоном ви можете вивчати бізнес і менеджмент?

Нижче наводимо перелік університетів, які є найбільш привабливими, на нашу думку, навчальні заклади для українських студентів, де можливо отримати якісну освіту за кордоном за даною спеціальністю:

  1. University of Oxford
  2. University of Surrey
  3. University of Bath
  4. University of Warwick
  5. Falmouth University
  6. University of Leeds
  7. University of St Andrews
  8. Lancaster University
  9. City, University of London
  10. University of Nottingham

Подайте заявку на навчання на курсі по бізнесу і менеджменту в університетах за кордоном

Якщо ви зацікавлені і хочете більше дізнатися про спеціальності Бізнес і менеджмент в університетах Англії, США, Канади, Італії, Іспанії та інших країн, замовте безкоштовну консультацію вже сьогодні. Послуга агентства EDUSTEPS Premium гарантує вам повну підготовку документів на зарахування до закордонного університету та повне оформлення документів на отримання студентської візи на програми бакалавра та магістра спеціальності «Бізнес та менеджмент».

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK