EDUSTEPSДописиНавчання в Швейцарії Диплом бакалавра у сфері готельного бізнесу від іспанського університету гостинності Les Roches Marbella
Диплом бакалавра у сфері готельного бізнесу від іспанського університету гостинності Les Roches Marbella

Диплом бакалавра у сфері готельного бізнесу від іспанського університету гостинності Les Roches Marbella


Престижний університет гостинності в Іспанії Les Roches Marbella, який є філією швейцарської школи гостинності Les Roches Global Hospitality Education, починає набір документів на програми бакалавра у сфері глобального гостинного бізнесу Bachelor Degree in Global Hospitality Management.

Програма ідеально підходить для випускників середніх шкіл України, які планують отримати освіту у сфері гостинності та можливість майбутнього розвитку міжнародної кар’єри. Зарахування до програми проводяться через освітнє агентство EDUSTEPS, яке є офіційним представником університетів готельного менеджменту Glion і Les Roches в Україні.

Освітнє агентство EDUSTEPS – офіційний представник університетів та шкіл гостинності світу в Україні. Ми разом зі студентами проходимо всі етапи аплікаційного процесу, грамотно готуємо документи для зарахування та отримання студентської візи.


Отримати детальну інформацію щодо вступу до Les Roches Marbella


Les Roches Global Hospitality Education

Швейцарія, Іспанія, Китай, США

  • # 6 – кращі школи гостинності світу (загальний рейтинг)
  • # 7 – Академічна репутація університету
  • # 3 – Репутація університету серед роботодавців

Програма бакалавра в університеті гостинності Les Roches Marbella дає можливість отримати практичний та професійний досвід, разом зі знанням та навичками у сфері управління бізнесом, а також глибокі знання культури, що допомагає розпочати світову кар’єру в індустрії гостинності.

Загальна інформація про програму Bachelor Degree in Global Hospitality Management

Початок навчання: вересень, січень

Тривалість навчання: 3,5 роки

Кількість теоретичних семестрів: 5

Кількість практик (стажування): 2

Мінімальний вік: 17+

Рівень англійської мови: IELTS 5.5

Основна спеціальність: Global Hospitality Management

Навчальна програма курсу

Навчальна програма школи гостинності Les Roches Marbella поєднує академічні знання у сфері гостинності із практичними уроками та професійним досвідом, який студенти отримують під час стажування. Наприклад, під час навчання першокурсники проходять практичні заняття на кухні, це допомагає їм отримати цінний досвід роботи у команді, управління командою та логістикою, фінансового планування, тощо.

Разом із вивченням теоретичного матеріалу ви розвиваєте базові навички – гнучкість, вирішення конфліктів, керуванням часом і точність. Навички, отримані під час теоретичних та практичних занять студенти реалізують та удосконалюють під час стажування. В процесі навчання в Les Roches Marbella у студентів є два міжнародних стажування (робота за спеціальністю), кожна з яких триває 4-6 місяців. Під час практики студенти можуть працювати на будь-якій посаді в індустрії гостинності в будь-якому куточку світу. Практика дає можливість засвоїти інноваційні бізнес-підходи до рішення бізнес-задач, за допомогою взаємодії з такими компаніями як Mariott, Hilton Four Seasons та ін.


Спеціалізації на вибір студентів

За останній рік навчання у студентів буде можливість обрати одну із трьох спеціалізацій за інтересами для того, щоб звузити сферу майбутнього професійного розвитку.


Підприємництво – Entrepreneurship

Ця спеціалізація дає можливість засвоїти навички для інновацій великих мереж готелів або для створення свого власного бізнесу в індустрії гостинності. Ви навчитесь планувати та розвивати вашу власну бізнес-концепцію та навчитись як втілювати ваші ідеї в реальність.

Предмети у межах спеціалізації: SME Business Planning, SME Management, Maximising Return on Investment, Advanced Finance and Budgeting


Digital Marketing Strategies – Стратегії цифрового маркетингу

Ця спеціалізація дасть можливість засвоїти знання з маркетингу, які допоможуть вам грамотно просувати свій продукт на ринку у цифровому світі. Ви вивчите інтернет-маркетинг та роботу із соцмережами, мобільні комунікації, поведінка покупців на ринку та кроскультурну комунікацію.

Предмети у межах спеціалізації: Marketing 4.0 (IMC), Innovative Sales Strategies, Brand Management, Global Strategic Marketing


Resort Development and Management – Керування курортами та сферою люкс

Ця спеціалізація підготує вас до роботи у сфері люкс та люксових курортів. Ви поглибите свої знання в індустрії туризму, вивчите керування готельними комплексами та комплексами відпочинку.

Предмети у межах спеціалізації: Resort Management and Operations, Introduction to Golf Club Management, Spa, Health and Wellness in Resorts, Project Management in Resort Properties


Структура програми та вартість навчання

Семестр: 1 2 3 4 5 6 7
Кампус: LRM Стажування LRM LRM Стажування LRM LRM BBA 3.5 - Year Program
24 040 EUR 22 625 EUR 21 260 EUR 18 385 EUR 18 220 EUR

*звертаємо вашу увагу, що ціна за навчання може змінитись. Уточнюйте вартість у менеджера EDUSTEPS

** стипендії та знижки не надаються

У вартість навчання в університеті Les Roches Marbella входить: навчання, навчальні матеріали, страхування, проживання та харчування – повний пансіон. Звертаємо вашу увагу, що студенти можуть проживати на території університету в резиденції перші два навчальних семестри, починаючи з 4 семестру, студенти живуть поза кампусом.

Компанії, які рекрутують випускників університету гостинності Les Roches Marbella

Диплом бакалавра у сфері готельного бізнесу від іспанського університету гостинності Les Roches Marbella

Отримати детальну інформацію щодо вступу до Les Roches Marbella


Як вступити у швейцарський університет гостинності Les Roches Marbella

Мінімальні вступні вимоги для студентів з України

Вступати в університет Les Roches Marbella в Іспанії випускники шкіл можуть одразу після 11 класу. Для навчання в іспанському кампусі, на відміну від британського, проходити додаткову програму підготовки нема потреби. Основні вимоги: високий бал з англійської мови, хороша успішність в школі

Мінімальний вік: 17,5 років на початок програми

Освіта: повна загальна середня освіта (диплом IB, Maturité, Abitur, French Bac, 3 A-levels, сертифікат (атестат) про закінчення школи або еквівалент)

Вимоги до рівня англійської мови

Якщо англійська не є рідною мовою або якщо останні три роки навчання не проходили в школі, де англійська мова є основною мовою навчання, необхідно надати один з наступних документів:

— Міжнародний тест на знання англійської мови (IELTS): 5,5 (мінімум 5,0 в кожному компоненті). Приймаються тільки ті тести, які здаються в офіційному центрі IELTS.

— Тестування англійської мови як іноземної (TOEFL): IBT-70 або PBT 525

— First Cambridge Exam (FCE): Рівень “C”

Освітнє агентство EDUSTEPS надає повний комплекс послуг для зарахування в університеті гостинності Les Roches. Разом зі студентом, ми проходимо наступні кроки в аплікаційному процесі:

  • 1 Консультація зі студентом, розробка індивідуального плану зарахування
  • 2 Збір і подача документів
  • 3 Оплата аплікаційного внеску 250 EUR
  • 4 Розгляд документів, проведення вступної співбесіди
  • 5 У випадку позитивного рішення оплати депозиту 2000 EUR (протягом 14 днів з моменту отримання пропозиції від університету)
  • 6 Отримання оригіналів документів про зачислення
  • 7 Оплата повної вартості (точна дата вказана в рахунку)
  • 8 Подача документів на студентську візу
  • 9 Інформаційна сесія перед від'їздом

Матеріал підготовлений консультантами EduSteps.

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при умові посилання на EduSteps.com.ua.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK