EDUSTEPSДописиНавчання в США МАГІСТРАТУРА В США. ПРЯМИЙ ВСТУП. ВАРТІСТЬ
МАГІСТРАТУРА В США. ПРЯМИЙ ВСТУП. ВАРТІСТЬ

МАГІСТРАТУРА В США. ПРЯМИЙ ВСТУП. ВАРТІСТЬ


Сьогодні ми пропонуємо студентам, що планують навчатись в університеті США, розглянути 7 університетів, котрі пропонують зарахування на програми магістратури без додаткової підготовки, за умови, що студенти відповідають вступним вимогам американського університету. Магістратура в США стає все більш популярною для студентів з України. Вона дає можливість отримати першокласну освіту, навчаючись в кампусі американського університету, отримати досвід роботи і реалізувати свої кар'єрні плани.

Перш ніж шукати варіанти навчання в США на програмі магістратури, вам необхідно зрозуміти, чим ви володієте.
Задайте собі наступні запитання:
Який ваш рівень англійської мови?
Як швидко ви можете здати тест з англійської IELTS або TOEFL ?
Ваш середній бал на програмі бакалавра? 
Чи готові ви здати тести GRE або GMAT і коли ви можете його здати?


Ці питання допоможуть нам з вами визначити той університет і програму, котрі підійдуть вам найбільше і дадуть можливість отримати престижну американську вищу освіту.

З року в рів зростає кількість українських студентів, котрі їдуть навчатись на магістратурі в університети США. Магістратура в США має багато переваг в порівнянні з аналогічною освітою в інших англомовних країнах світу, таких як Великобританія, Канада, Австралія та ін.
Чому студенти отримують диплом магістра в університетах США?
✔ Успіхи в навчанні
✔ Розмаїття можливостей в сфері освіти
✔ Передові технології
✔ Можливості для досліджень
✔ Гнучкість освіти
✔ Служби підтримки для іноземних студентів
✔ Глобальна освіта та довготермінові перспективи в кар’єрі
✔ Студентське життя

Магістратура в США — це програма, котра пропонується університетами і триває частіше за все від 1 до 3 років. Деякі американські університети пропонують навчання на програмах магістратури від 2 до 4 років, але це буває рідко і залежить від спеціальності. Студенти, котрі вступили на програму магістра, можуть претендувати на отримання диплому Master of Arts – магістр гуманітарних наук або Master of Sciences – Магістр природничих наук. Магістратура в області бізнес адміністрування називається по-іншому – Master of Business Administration.

ЯК УКРАЇНЦЮ ВСТУПИТИ НА ПРОГРАМИ МАГІСТРАТУРИ В УНІВЕРСИТЕТИ США


Серед студентів існує думка, що вступити на програми магістратури американських університетів можна лише після підготовчої програми, або підтвердження диплому бакалавра. Насправді в США є університети, котрі приймають наших студентів в магістратуру напряму. Студент просто повинен відповідати вступним вимогам.

7 УНІВЕРСИТЕТІВ В США, КОТРІ ПРОПОНУЮТЬ ПРЯМЕ ЗАРАХУВАННЯ В МАГІСТРАТУРУ


Наша компанія працює з великою кількістю університетів по всій території США, але сьогодні ми хочемо представити вашій увазі сім американських учбових закладів, котрі пропонують пряме зарахування в магістратуру, за умови, що ви повністю відповідаєте їхнім вступним вимогам.


1

Oregon State University
Штат Орегон, США
Вартість магістратури в Oregon State University: 24 993 USD (за навчальний рік)

Заснований в 1868 році, OSU отримав від уряду США ділянку землі для практичного сільськогосподарського навчання і є одним із двох університетів США, які одночасно отримують субсидії на дослідження в області сільського господарства, океанографії, відкритого космосу і стійких екологічних альтернативних джерел енергії. Це унікальне досягнення серед американських університетів. OSU також є лідером в ряді інших сфер, включаючи лісівництво, зміни клімату, енергію хвиль океану, стійкі системи забезпечення продуктами харчування, комп’ютерні науки, вивчення довкілля, хімічної інженерії, машинобудування та робототехніки.

Дізнатись більше про університет Oregon State University

2

University of South Florida
Штат Флорида, США
Вартість магістратури в Університеті Південної Флориди: 21 126 USD (за навчальний рік)

Один з найстаріших і найбільш крупних університетів штату, університет Південної Флориди входить в число самих престижних вузів США. USF — один із всього 108 учбових закладів, котрим присвоєна вища дослідницька категорія Tier 1 згідно класифікації Фонда Карнегі, серед 4634 університетів США.

Більше 20-и програм магістратури входять в 100 кращих програм США
43-е місце в США по витратам на дослідження
15-е місце серед світових університетів по кількості виданих в США патентів за останні 5 років (Intellectual Property Owners Association 2014)


Дізнатись більше про університет University of South Florida

3

Colorado State University
Штат Колорадо, США
Вартість магістратури в державному Університеті Колорадо: 25 672 USD (за навчальний рік)

Державний університет Колорадо є одним з 40 державних університетів США, котрим присвоєно категорії “Дуже високий рівень досліджень” і “Суспільна значущість” (згідно даних Фонду Карнегі, оцінювалось 1705 ВНЗ).

78-е місце в США та 201-е місце в світі (Academic Ranking of World Universities 2014)
Один з «Кращих 379 коледжів» та «Кращий коледж на Заході» (The Princeton Review 2015)
121-е місце в США серед національних університетів та 241-е місце серед світових університетів (U.S. News & World Report 2015)



Дізнатись більше про університет Colorado State University

4

Marshall University
Штат Вірджинія, США
Вартість магістратури в Університеті Маршалл: 17 058 USD (за навчальний рік)

Заснований в 1837 році, університет Маршалл був названий на честь четвертого голови верховного суду США, Джона Маршалла. За майже 180 років свого існування університет Маршалл став одним з ведучих державних університетів, його 10 факультетів пропонують більше 50 інноваційних програм бакалаврату та 59 програм магістратури і докторантури, включаючи ступені доктора медицини, фармацевтичних наук та фізіотерапії. Бюджет університету Маршалл складає 279 млн доларів, університет залучає більш ніж 31 млн доларів на дослідницьку роботу, створюючи економічний ефект у більш ніж 1,5 млрд доларів щорічно.
Університет Маршалл достатньо масштабний, щоб забезпечувати широкі можливості великого університету, і в той же час достатньо невеликий, щоб приділяти увагу кожному студенту.

В числі 100 кращих університетів з магістерських програм
17-е місце серед найкращих державних університетів Півдня США
82% співробітників університету мають ступінь доктора або володіють іншими вищими вченими званнями у відповідній області наук
1-е місце в США: магістерська програма з судової експертизи (American Board of Criminalistics 2015)



5

George Mason University
Штат Вірджинія, США
Вартість магістратури в Університеті Джорджа Мейсона: 24 639 USD (за навчальний рік)

Університет Джорджа Мейсона — найбільший державний дослідницький університет в штаті Вірджинія, розташований поряд із Вашингтоном, столицею США. Тут навчається більше 33000 студентів з 126 країн світу та всіх штатів США. Заснований в 1972 році, університет Джорджа Мейсона пропонує більше 200 програм бакалаврату, магістратури та докторантури. Університет відомий високою якістю програм в області бізнесу, інжинірингу, державно-муніципального управління, економіки та освіти. Студенти бакалаврату і магістратури мають можливість проводити прикладні дослідження під наставництвом керівників, чия робота принесла університету більше 101 млн доларів в умовах конкурентного фінансування наукових досліджень.

Топ 40 державних університетів США з самим багатонаціональним складом студентів
№1 Вашингтон, округ Колумбія, названо найкращим містом для молоді
78-е місце в США та 176-е місце в світі (Academic Ranking of World Universities 2013)
138-е місце в Рейтингу національних університетів (U.S. News & World Report 2015)



6

Saint Louis University
Вартість магістратури в університеті Сент Луїс: 19 920 USD (за навчальний рік)

Saint Louis University є приватним університетом і розташований в місті Сент-Луїс, штат Міссурі, США. Головний кампус знаходиться на березі р. Міссісіпі, в декількох хвилинах ходу від самого відомого пам’ятника Сент-Луїса — арки під назвою “Ворота на Захід”.

Saint Louis University входить в топ-100 кращих університетів США та в топ-500 кращих університетів світу
Можливість жити та навчатись зі студентами з 50 штатів США та 75 країн світу
Навчання в невеликих класах (18-24 осіб), почесний викладацький склад
Високі стандарти навчання. Девізом університету є принцип рівномірного розвитку розуму, тіла, духу та серця студента



7

Alabama University at Birmingham 
Штат Алабама, США
Вартість навчання в університеті Алабами міста Бірмінгем: від 22 000 USD

Історія університету почалась в 1859 році з заснування Медичного Коледжу штату Алабама, а в 1936 році в Бірмінгемі відкрився освітній центр університету Алабами. Сьогодні це сучасний міський університет, де розташований національний учбовий медичний центр, єдиний державний вуз, що пропонує 4-річні бакалаврські програми в самому густонаселеному агломераті штату, і найбільший дослідницький центр та роботодавець в Алабамі.

9 програм магістратури серед 20 кращих в країні
70-е місце в США згідно Міжнародного рейтингу університетів
14-е місце з розвитку в рейтингу національних університетів (U.S. News & World Report 2016)
85% викладачів UAB мають ступінь PhD або найвищу вчену ступінь в своїй області
1 з 51 університетів США, котрим привласнені категорії Tier 1 «дуже високий рівень дослідницької роботи» та «суспільна значущість» Фонду Карнегі (Фонд Карнегі з покращення викладання)



ЯК ОБРАТИ УНІВЕРСИТЕТ І ПРОГРАМУ МАГІСТРАТУРИ В США


Консультанти EDUSTEPS проводять інтерв’ю з кожним студентом, котрий зацікавлений в навчанні магістратурі в США, після чого ми пропонуємо перелік тих навчальних закладів, котрі на наш погляд більше всього підходять студенту. Разом зі студентом наш спеціаліст проводить порівняльний аналіз обраних вузів за наступними критеріями:
• Наявність програми, котра цікавить студента;
• Спеціальність;
• Місце університету і рейтинг спеціальності в загальнонаціональному рейтингу Університетів США. National Universities Ranking - //colleges.usnews.rankingsandreviews.com/best-colleges/rankings/national-universities
• Вартість навчання на програмі магістратури;
• Терміни вступу;
• Вступні вимоги;
• Розташування університету, вартість проживання та додаткових витрат;
• Можливість отримання фінансової допомоги.

Самим основним критерієм, на котрий звертають увагу спеціалісти EDUSTEPS, є вимоги університету до абітурієнтів. Нам важливо розуміти, що студенти повністю відповідають вступним вимогам магістерської програми американського університету. Вступні вимоги до магістратури можуть бути абсолютно різними і залежать від кожного конкретного університету.

ОСНОВНІ ВИМОГИ ДО СТУДЕНТІВ


• Диплом бакалавра;
• Середній бал, GPA в дипломі бакалавра
• Рівень англійської мови: TOEFL або IELTS
• Результати тесту GRE або GMAT (вимагаються рідше).
Дізнатись індивідуальні вимоги і програми навчання кожного університету ви можете у менеджера EDUSTEPS.

Вступити до магістратури в США – задача не з простих, але для нас з вами не існує недосяжної мети!
Ми готові зарахувати вас в магістратуру в американські університети вже сьогодні!

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK