EDUSTEPSНовости Середня освіта в Канаді: зустріч з представником Колегіату університету Вінніпег

Середня освіта в Канаді: зустріч з представником Колегіату університету Вінніпег


Запрошуємо бітьків, які зацікавлені в Середній освіті в Канаді, на зустріч з представником Колегіату - старшої загальноосвітньої школи на базі Університету Вінніпег, провінція Манітоба.

Дата: 18 березня 2016 року
Час: 14:00 - 17:00
Місце проведення: вул. Почайнинська, 44, оф. 18
Додаткова інформація про семінар та реєстрація за тел: +38 044 333 60 04, +38 067 333 60 04, e-mail: info.edusteps@gmail.com



РЕЄСТРАЦІЯ



Колеґіат – це одна з трьох Старших Загальноосвітніх Шкіл Канади, що функціонує на території Університету та навчає учнів 9-12 класів, яким надається плавний перехід до післяшкільної освіти.

Маючи історичні зв’язки к Wesley College, Колеґіат пропонує унікальну програму для учнів старших класів Манітоби та вихідцям з 30 інших країн світу. Будучи приватною школою на території Вінніпезького Університету, Колеґіат виробив свій унікальний характер і виховав цілі покоління непересічних та допитливих умів.

Навчання в Колегіаті - це реальний шанс для вашої дитини отримати не тільки якісну канадську освіту, але й вступити до престижного університету Канади.



КОМУ ВАРТО ВІДВІДАТИ ЗУСТРІЧ?
Зустріч буде корисною для бітьків, які планують навчання своїх дітей у середній школі Канади. У вас буде можливість дізнатися про програму навчання в Колегіаті Університету Манітоби, процес підготовки іноземних студентів до навчання в університеті Канади та умови зарахування до школи.

МОЖЛИВОСТІ ДОСЯГНЕННЯ УСПІХУ

Простий Вступ до Вінніпезького Університету
Учні Колеґіату, котрі відповідають вступним вимогам Університету Вінніпеґу і мають високі проміжні бали, отримують пропозицію щодо зарахування в січні. Вони мають право на пріоритетний вибір курсів та опцій розкладу навчання.

Курси з Подвійними Кредитами
Курси з подвійними кредитами – це вступні університетські дисципліни першого року навчання, які можуть вивчати учні Колеґіату. Після успішного завершення подвійного курсу, студенти отримують призначені університетські та шкільні кредити.

Університетська Підготовча Програма
Іноземні студенти, що отримали свідоцтво закінчення загальноосвітньої школи в своїй країні, але не відповідають університетським вступним вимогам, можуть закінчити Підготовчу Програму в Колеґіаті. Абітурієнти проходять п’ять дванадцятибальних курсів для отримання Шкільного Диплому провінції Манітоба, і після успішного їх завершення мають право вступу до університетів або коледжів.

Прискорений Статус
Студенти, що отримали принаймні 22 кредити та завершили хоча б один з кредитів на рівні 12, можуть вступати на скорочений варіант своєї університетської програми та одночасно закінчувати навчання на шкільних предметах.

Пропозиції Курсу
Колеґіат пропонує широкий вибір обов’язкових курсів, включаючи математику, природничі науки, англійську мову, а також факультативні дисципліни з цифрових медіа, театру та ін. Відвідайте наш веб-сайт для ознайомлення з повним переліком предметів для 9, 10, 11 та 12 класів.

Академічний Рік
Колеґіат в узгоджує свій академічний рік з Вінніпезьким Університетом, даючи майбутнім студентам більш адекватну підготовку до університетського навчання. Осінні, зимові, та весняні сесії пропонують денну та вечірню форми навчання.

Додаткова інформація про семінар та реєстрація за тел: +38 044 333 60 04, +38 067 333 60 04, e-mail: info.edusteps@gmail.com

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK