info.edusteps@gmail.com +38(067)333 60 04 +38(050)333 60 04
+38(044)333 60 04 Всі контакти

Як отримати дозвіл на роботу після закінчення навчання в університеті або коледжі Канади?

Перегляди: 629

Як отримати дозвіл на роботу після закінчення навчання в університеті або коледжі Канади?

Для того, щоб залишитись працювати в Канаді після закінчення навчання в університеті або коледжі, студентам з України необхідно подати заявку на оформлення дозволу на роботу по програмі Post-Graduation Work Permit Program (PGWPP). Якщо ви хочете отримати вид на проживання в Канаді, вам необхідно знайти програму, котра підходить у вашому випадку і вимогам котрої ви відповідаєте, та подати документи відповідно до вимог. Ми радимо уважно вивчити інформацію на сайті Citizenship and Immigration Canada (CIC).


Як отримати дозвіл на роботу - Post-Graduation Work Permit Program (PGWPP)?

Дозвіл на роботу PGWPP дає можливість іноземним студентам, випускникам університетів та коледжів Канади, отримати цінний досвід роботи в Канадських компаніях. Досвід роботи в Канаді, а також освіту, отриману в цій країні згодом, дасть студенту можливість подати документи на дозвіл на постійне проживання по програмі Canadian Experience Class (CEC).

Зв’яжіться зі спеціалістом EduSteps:
+38 044 333 60 04, info.edusteps@gmail.com


Дозвіл на роботу може бути виданий на період, не довший ніж тривалість навчання. Максимальна тривалість дозволу — 3 роки. Учбова програма, що передує дозволу на роботу, повинна тривати не менше 8 місяців. Наприклад, якщо ви закінчуєте університет і тривалість навчання по вашій програмі складає 4 роки, ви можете отримати дозвіл на роботу максимум на 3 роки за умови, що ви підходите по всім вимогам. Якщо ви закінчили програму тривалістю 8 місяців, дозвіл на роботу буде виданий на період не більше ніж 8 місяців.

Для того, щоб отримати дозвіл на роботу після закінчення учбового закладу Канади, необхідно відповідати наступним вимогам, котрі детально викладені на сайті Canadian Experience Class (CEC)
• Програма навчання повинна тривати не менше ніж 8 місяців;
• Ви повинні бути студентом денної форми навчання (full time, не онлайн і не part time).
• Ви повинні подати документи на оформлення дозволу на роботу в 90-денний період від дати отримання письмового підтвердження від учбового закладу (наприклад, виписки оцінок або листа про те, що ви відповідаєте академічним вимогам і можете закінчити академічну програму, на якій навчаєтесь).
• Ви повинні закінчити програму навчання і отримати підтвердження про те, що ви можете отримати диплом після закінчення програми.
• На момент подачі документів на дозвіл на роботу у вас має бути діюча студентська віза (дозвіл на навчання).


Зверніть увагу, що навчання не у всіх учбових закладах Канади дає можливість отримати випускникам дозвіл на роботу. Є наступні вимоги до університетів та коледжів:
• Державний коледж, університет, професійний коледж або CEGEP (для провінції Квебек);
• Приватний ВНЗ, котрий працює за такими ж правилами, як і державні учбові заклади;
• Приватні учбові заклади провінції Квебек, котрі пропонують навчання на програмах з академічним навантаженням до 900 годин і ведуть до отримання диплому - diplôme d’études professionnelles (DEP) або attestation de spécialisation professionnelle (ASP);
• Канадські приватні учбові заклади, котрі знаходяться під керівництвом статуту провінції;

Ми радимо студентам обов’язково перевірити в учбовому закладі, або в нас, чи може він подавати документи на дозвіл працевлаштування після закінчення програми навчання.

Зв’яжіться зі спеціалістом EduSteps:
+38 044 333 60 04, info.edusteps@gmail.com


Серед студентів існує думка, що вони можуть закінчити програму мінімальної тривалості і отримати дозвіл на роботу на досить тривалий період, більше 3 років. Насправді це оманлива думка, так як урядом Канади встановлено правило, що студент може отримати дозвіл на роботу, котрий ні в якому випадку не повинен бути довший за період навчання.

Якщо офіційна тривалість програми навчання:
• Менше ніж 8 місяців – ви не маєте права отримання дозволу на роботу;
• Менше двох років, але більше 8 місяців – тривалість дозволу буде відповідати тривалості вашої програми (наприклад, якщо програма триває 9 місяців — дозвіл буде видано на 9 місяців);
• Два роки або довше – дозвіл на роботу може бути видано не довше ніж на три роки;

Хто не має права на оформлення та отримання дозволу на роботу:
• Студенти, котрі навчаються на програмах тривалістю до 8 місяців;
• Студенти, учасники стипендіальної програми Canadian Commonwealth Scholarship Program, котра фінансується Department of Foreign Affairs, Trade and Development Canada (DFATD);
• Студенти, учасники програми Government of Canada Awards Program, котрі фінансуються DFATD;
• Студенти, котрі фінансуються організацією Canadian International Development Agency (CIDA);
• Студенти, котрі приймають участь в стипендіальній програмі Equal Opportunity Scholarship, Canada-Chile;
• Студенти, учасники програми Canada-China Scholars Exchanges Program;
• Студенти, учасники програми Organization of American States Fellowships Program;
• Студенти, учасники дистанційної програми навчання;
• Студенти, у котрих раніше був дозвіл на роботу після закінчення академічної програми;

Коментарі EduSteps: Ми радимо студентам ретельно перевіряти всі умови отримання дозволу на роботу, оскільки в інтернеті є багато суперечливої інформації, що дає оманливе уявлення про цей процес. Єдине джерело точної та правильної інформації — сайт Citizenship and Immigration Canada (CIC)

Детальну інформацію про візи для іноземних студентів ви можете знайти на сайті: Citizenship & Immigration Canada (CIC). Ми рекомендуємо користуватись тільки цим ресурсом для пошуку будь-якої інформації, пов’язаної з отриманням віз на перебування в Канаді, виду на проживання і дозволу на роботу.

Читайте в Блозі:
Студентська віза в Канаду: з чого почати?
Студентська віза в Канаду: що робити, якщо ви отримали відмову?
Express Entry: Уряд Канади вводить нові імміграційні правила для іноземних студентів
Де знайти корисну інформацію про Канаду?

Матеріал підготовлено авторами EduSteps.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на EduSteps.com.ua.
Як отримати дозвіл на роботу після закінчення навчання в університеті або коледжі Канади?
1

Підібрати програму навчання

Закрити

Отримати інформацію про університети по обраним критеріям:

Закрити

Ви бажаєте вивчати напрям ""?

Закрити

Хотите учиться в ""?

Закрити
Заявка надіслана Закрити

Підтвердження ми надішлемо вам на пошту

Помилка Закрыть

На жаль, ми не отримали від вас даних

Зв'яжіться з нами за телефоном: +38(044)333-60-04

Всі напрямки Закрити
  • Architecture
  • Art and Design
  • Biological Sciences
  • Business
  • Chemistry
  • Computing and IT
  • Engineering
  • Environmental Science and Agriculture
  • Finance and Economics
  • Geography and Geology
  • Health, Nutrition and Medicine
  • History
  • Hospitality and Tourism
  • Journalism and Media Studies
  • Law
  • Language
  • Management
  • Marketing and Communications
  • Mathematics
  • Oil and Gas
  • Performing Arts and Music
  • Physics
  • Political Studies
  • Phychology
  • Public administration
  • Social and Recreation
  • Sport Science and Recreation
  • Teaching and Education