EDUSTEPSДописиНавчання в Канаді Заробляйте навчаючись у University of Winnipeg
  • 1 947
Заробляйте навчаючись у University of Winnipeg

Заробляйте навчаючись у University of Winnipeg


Шукаєте можливості підзаробити під час навчання? При навчанні в University of Winnipeg іноземні студенти, які бажають працювати у вільний час, можуть скористатись опцією працевлаштування в кампусі та поза його межами в сфері роздрібної торгівлі чи обслуговування, або прийняти участь в програмі стажування co-op відповідно до своєї спеціальності.
Провінційна Кандидатська Програма (Provincial Nominee Program) та Зниження Податку на Прибуток за Навчання в провінції Манітоба (Manitoba Tuition Fee Income Tax Rebate) пропонує підтримку тим, хто шукає можливості жити та працювати в Манітобі після закінчення університету.


РОБОТА НА КАМПУСІ:
Іноземні студенти, котрі навчаються на стаціонарі і мають дійсну студентську візу, можуть працювати на кампусі на багатьох посадах в:
• Книжковій крамниці Вінніпезького Університету
• Ресторанах та кав’ярнях кампусу
• Спортивних комплексах
• Офісах реєстрації та адміністрації
• Допомагати професорам проводити дослідження
• Демонстраційних лабораторіях
• Службі охорони

РОБОТА ПОЗА КАМПУСОМ:
Студенти-іноземці, котрі навчаються на стаціонарі, мають дійсну студентську візу та отримують ступінь бакалавра в Університеті Вінніпеґу, можуть працювати поза межами кампусу. В діловому центрі міста, поблизу Університету, існує велика кількість можливостей для роботи.

ПРОГРАМИ СО-ОР ТА ІНТЕРНАТУРА
В деяких наших академічних програмам стажування є частиною навчання. Студенти, які бажають взяти участь в програмах со-ор та пройти інтернатуру, мають подати документи на отримання відповідного дозволу.

Для отримання докладнішої інформації стосовно правил працевлаштування, зверніться до Канадської Організації з Питань Громадянства та Імміграції:


ПІСЛЯ ВИПУСКУ
Студенти, що отримали ступінь бакалавра у Вінніпезькому Університеті, можуть претендувати на отримання дозволу на роботу, який дає можливість працювати в Канаді після завершення навчання.

Зниження Податку на Прибуток за Навчання в провінції Манітоба
Випускники мають право зниження податку на прибуток до 60%, навчаючись на певних академічних програмах.



Імміграція до Канади
Провінційна Кандидатська Програма Манітоби пропонує іноземним студентам-випускникам можливість подавати документи на отримання статусу постійного резидента Канади.

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK