EDUSTEPSНовости Навчання в Іспанії, в престижному університеті готельного менеджменту Les Roches Marbella

Навчання в Іспанії, в престижному університеті готельного менеджменту Les Roches Marbella


Отримати диплом бакалавра чи пост дипломну освіту та навчатися в університеті Іспанії ви можете з престижною школою готельного, ресторанного менеджменту Les Roches, яка розташована в місті Марбелья, Іспанія. Університет відкрив прийом документів для студентів з України на 2017 – 2018 навчальний рік на наступні спеціальності: управління малим та середнім бізнесом, управління готелями та ресторанами, менеджмент організації подій, маркетинг та ін.


Навчання та кар'єра без кордонів в міжнародній індустрії гостинності





ЛЬВІВ
6 березня 2017 року, 19:00
Готель, Асторія, вул. Городоцька 15

СЕМІНАР-ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Університету готельного та ресторанного менеджменту Les Roches!
Дізнайтеся більше про найбільш перспективну індустрію з перших вуст!


РЕЄСТРАЦІЯ НА СЕМІНАР




Індустрія гостинності є однією з самих розвинутих у світі. Щороку в цій сфері відкриваються нові робочі місця, а випускники університетів гостинності затребувані у кожному куточку світу. Les Roches Marbella - офіційний кампус Les Roches, який розташований в в одному з самих розкішних Європейських курортів. Прибережне місто Марбелья, знаходиться на півдні Іспанії, та оточений красивими пляжами і горами Андалусії.

Сучасна інфраструктура кампусу імітує готель. Навчальні програми з управління в індустрії гостинності базуються на прикладі швейцарської системи освіти у сфері готельного та ресторанного менеджменту, яка визнана у всьому світі як найкраща. Це допомагає студентам здобути знання та навички, які затребувані працедавцями цієї індустрії.

Університет запрошує на навчання випускників шкіл та університетів України за наступними програмами:

НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ 11 КЛАСІВ
Навчальна програма тривалістю 3,5 роки дасть можливість отримати престижний диплом бакалавра та пройти практику (стажування) в сфері гостинності в будь якому куточку світу.

Bachelor of Business Administration (BBA) – Диплом бакалавра бізнес адміністрування
Напрямки підготовки:
- Управління подіями
- Стратегічне управління кадрами
- Підприємництво та управління малим і середнім бізнесом
- Курортний менеджмент
Тривалість навчання: 3,5 роки (7 семестрів)
Кількість стажувань: 2 семестри
Початок навчання: липень, жовтень, січень, квітень
Мінімальний рівень англійської: IELTS 5.5
Мінімальний вік: 17 років

НАВЧАЛЬНІ ПРОГРАМИ ДЛЯ ВИПУСКНИКІВ УНІВЕРСИТЕТІВ
Інтенсивна програма тривалістю 1 рік ідеально підійде для студентів, які прагнуть підвищити кваліфікацію або перекваліфікуватися. Програма складається з 2 семестрів, один з яких - оплачуване стажування.

Post Graduate Diploma - Пост дипломна програма

Напрямки підготовки:
- Міжнародні індустрія гостинності
- Маркетинг і туризм класу люкс
- Управління
Тривалість навчання: 1 рік (2 семестри)
Кількість стажування: 1 семестр
Мінімальний рівень англійської мови: IELTS 6.0

В 2023 році кожне десяте робоче місце в світі буде в сфері гостинності. Це складає приблизно 337 мільйонів робочих місць.
Школа Les Roches Marbella входить у світовий рейтинг найкращих університетів гостинності

Чому студенти вибирають університет готельного менеджменту Les Roches Marbella в Іспанії?

1

Акредитація Les Roches Marbella, офіційний кампус університету в Іспанії, отримав акредитацію престижної Асоціації шкіл та коледжів Нової Англії NEASC, яка є одною з 6 регіональних освітніх асоціацій, які визнані департаментом освіти США.

2

Зв'язки університету в індустрії гостинності. Понад 60 міжнародних готельних сіток співпрацюють з університетом. Кожного року вони відвідують навчальний заклад для того щоб відібрати найкращих студентів для проходження практики та подальшого працевлаштування.

3

Професійна навчальна програма. Університет Les Roches Marbella пропонує навчальні програми за спеціалізацією – управління в міжнародній індустрії гостинності, яка обов'язково включає стажування. Такий підхід до навчання дає можливість студентам отримати теоретичні знання та практичні навички для подальшого успішного працевлаштування.

4

Асоціація випускників Les Roches Marbella. Випускники університету Les Roches Marbella є членами асоціації випускників, які постійно підтримує нових студентів. Випускники університету працюють в 54 країнах світу.

5

Міжнародні кампуси. Глобальна сітка кампусів університету Les Roches дає можливість студентам навчатися в Швейцарії, Іспанії, Китаї та США.

ОТРИМАЙ ПРЕСТИЖНУ ОСВІТУ, ЯКА ГАРАНТОВАНО ЗМІНИТЬ ТВОЄ МАЙБУТНЄ




Отримати додаткову інформацію та записатися на консультацію з EDUSTEPS



ЯК ЗАРАХУВАТИСЯ?

Компанія EDUSTEPS – офіційний представник університету, ми гарантуємо вам правильне оформлення документів для вступу на програму до університетів готельного та ресторанного менеджменту Les Roches в Іспанії, Швейцарії, Китаї та США.
Якщо вас зацікавило навчання в університеті Готельного та Ресторанного менеджменту Les Roches, Marbella, зверніться до нашого менеджера за додатковою консультацією щодо умов вступу та навчання.

ЧЕКАЄМО НА ВАШІ ПИТАННЯ!

{ourContacts

Замовити консультацію

Підібрати програму

Скинути

OK