EDUSTEPSБлог Навчання в Meridian School of English, Porthmouth
  • 2 415
Навчання в Meridian School of English, Porthmouth

Навчання в Meridian School of English, Porthmouth


Нам, як організатору поїздок студентів за кордон з метою навчання, вивчення англійської мови чи отримання вищої освіти, особливо приємно отримувати позитивні відгуки не лише про нашу роботу, але й про наших партнерів. У квітні цього року, вдруге група студентів одного з університетів міста Києва відправилась вивчати англійську в Meridian School of English, Porthsmouth.

Залюбки ділимося з вами враженнями студентів від поїздки.




Керівник групи: Левіщенко Марія

Коли цього року зібралася нова група задля поїздки у Великобританію на навчання, одностайно було вирішено віддати можливість для вибору місця перебування та коледжу компанії EDUSTEPS, адже минулорічний позитивний досвід довів, що люди досвідчені настільки, що змогли задовольнити смаки кожного учасника групи і зробити поїздку просто незабутньою!

Тому навіть не було очікувань, що цьогорічна поїздка на навчання може не те,що бути кращою, а хоча б трохи наблизитись за якістю до попередньої!

Але знаєте що - ми помилялися! Не дивлячись на те, що EDUSTEPS докладно розповіли про школу, місто Портсмут (яке вони запропонували цього року для навчання), коледж та основні визначні місця, які можна відвідати там, поїздка не лише перевершила усі наші сподівання, а й наповнила нас енергією та наснагою на весь наступний рік! Навіть здалося, що EDUSTEPS вдалося домовитися з погодою, адже від першого до останнього дня нас супроводжувало ясне сонечко, безхмарне небо та теплі дні.

Вивчати англійську мову цього разу нам запропонували у мовній школі Meridian School of English, яка розташована у містах Протсмут та Плімут. Ми зупинилися на Портсмуті та не пожалкували. Наш курс складався з 20 занять на тиждень, які проводилися кваліфікованими викладачами, носіями мови, та з екскурсійної програми.



ВИВЧАЙ АНГЛІЙСЬКУ МОВУ В MERIDIAN SCHOOL OF ENGLISH

Мінімальний вік: 16 років

Рівень англійської мови: від початкового до високого

Тривалість навчання: від 2 тижнів

Початок навчання: кожен понеділок протягом року

Кількість занять на тиждень: 20




Навчання в Meridian School of English, PorthmouthРозпочалась наша пригода з того, що по прибутті до міста Портсмут, кожного студента зустріла приймаюча сім’я, яка була призначена школою Meridian, відвезла додому, нагодувала смачною вечерею та розповіла про місто, школу, визначні місця у місті та порадила, як і де краще проводити вільний час! Вранці кожного студента сім'я відвезла до школи. У школі (до речі, у такій історичній та величній будівлі мені до цього вдавалося бувати лише на екскурсії) нас гостинно зустріли провели екскурсію по місту, розповіли про можливі екскурсії та події, що відбуваються у школі. Студенти були у захваті від того, що майже кожного дня після навчання у школі вони мали можливість збиратися з іншими студентами та спілкуватися на різні теми і таким чином практикувати розмовну англійську. Особливо вразив вечір, який був організований Meridian School of English, коли студенти готували національні страви та пригощали один одного, розповідаючи про особливості менталітету, характеру та культур. В перший день програми General English, ми пройшли пробне тестування, за допомогою якого школа визначила рівень володіння англійською кожного нашого студента та розподілила в групи відповідно до віку та рівня знань. Після закінчення навчання ми отримали міжнародні сертифікати від школи, про здобутий рівень.



Крім різних культурних подій, що відбувалися у школі, передбачалися виїзні екскурсії. Знову ж таки завдяки порадам школи, нам вдалося у найдешевший та найшвидший спосіб відвідати Лондон, Стоунхендж, Острів Вайт, місто Солсбері, Нідлз. А саме місто Портсмут вразило своєю красою величністю. Вдале поєднання історичних фортець та пам’яток з сучасними будівлями та торговими центрами. Здавалося, що тобі недостатньо годин у добі, аби насолодитися кожною перебуваючи там. Кожен студент проживав територіально так, що кожного вечора мав змогу здійснювати прогулянку набережною Портсмута. Одного разу навіть вдалося побачити тюленя, що виглядав з води. Ми звичайно вирішили, що він таким чином привітав українців у Великобританії. Дні пролітали занадто швидко. Ми не зчулися, як нам потрібно було прощатися з нашими улюбленими викладачами, працівниками школи, яку ми так полюбили і яка стала нам рідною за ці короткі два тижні!!! З нашими сім’ями, які дійсно стали такими рідними за такий короткий проміжок часу!!! З нашими друзями з Італії, Португалії, Німеччини, Франції, Швейцарії, Швеції та багато інших країн. З нашою набережною, улюбленими кафешками, озером, вуличками. От як можна було полюбити одне містечка за такий короткий час…

Ми вже давно вдома, а емоції ще досі переповнюють… І впевнена, що ще довго будуть переповнювати, адже спогади про перебування у іншій країні це наше маленьке життя… А якщо це позитивні спогади, то маєш бажання повторити це знову і знову…

Хочу щиро від усієї команди, що перебувала у Великій Британії цього року на навчанні у мовній школі Меридіан (міста Портсмут) подякувати EDUSTEPS за те, що змогла підібрати програму таким чином, що кожен, хто поїхав, після поїздки задав одне єдине питання:» А коли знову їдемо?»



Заказать консультацию

Подобрать программу

Сбросить

OK